- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Baska konununda esim de ben de evin tek cocuklariyiz o yuzden her hafta gideriz yazmissin.
Kizlari evlattan cocuktan saymiyordun sen de zaten simdi niye sadece eşine ilgi gostermesi zoruna gidiyor?
Benim eşimin de ablalari var ve annesinin davranislarindan bagimsiz olarak "eşim tek cocuk" demem yani nolursa olsun.
Sizin önce ki konularınızı biliyorum; kv ile hep bir derdiniz var.
Kadına kin tutmuşsunuz bir türlü bırakamıyorsunuz.
Lakin şunu unutmayın ! hiç bir ana evladını görmek için gelininden izin almaz . 2-2 daha 4 .
İzin demedim haber vermeliydi dedim.
Eşim durumu biliyor gelmesine müsade etmeyebilirdi.
Bundan çok zevk almadığımı biliyor çünkü
Kadın herşeye burnunu sokmamış ki, hasta oglunu ziyarete gitmiş.Her şeye burnunu soktuğu sürece derdim hep var olacak.
Tek erkek çocuk :)
Israrla kendini savunup, bizi konuyu anlamayıp başka yöne çekmekle suçluyor birde.Arkadaş oldukça genç biri zannediyorum ve oldukça da sinirli...
Allah kv ye sabır versin.
40 ına gelmeden bu kızcağız bu sinirle çöker.
O kv de böyle gelini idare edicem derken göçer..
''3 yaşındaki çocuk'' ortada kalır bu gidişle....
İzin demedim haber vermeliydi dedim.
Eşim durumu biliyor gelmesine müsade etmeyebilirdi.
Bundan çok zevk almadığımı biliyor çünkü
Orada muhattap olması gereken kişi benim eşim değil.
Eşim zaten hayır diyemeyeceği için onu aradı.
Gelecek ama sorması lazım müsait misiniz vs diye.
Ben düşüncesizliğine kızıyorum.
Asla samimi olmam onunla, çizgi nedir bilmiyor.
Israrla kendini savunup, bizi konuyu anlamayıp başka yöne çekmekle suçluyor birde.
Eş 3 yaşında olmasa, annen niye geliyor, benim niye haberim yok ,ben neyim diye hesap soran karısına, gerekli cevabı verebilir. Konu sahibi şu durumda, annesinin eve gelişinin hesabını eşine sorabiliyorsa o eş gerçekte 3 yaşında olmalı. Normal bir adama sorulamaz bu çünkü.
çok hırçın.
keskin sürke küpüne zarar..
kocası da sapıtmıştır nasıl davranacağını. belli ki idare ediliyor. edildikce de yüz buluyor.
Valla o konuda bende çok takılmıştım, hatta o konusuna yorum da yapmıştım hatta sizin söylediğiniz cümlenin aynısını yazmıştım. evin tek çocuklarıyız dediği halde sonradan kız çocuklar da çıkmıştı bir anda :)Tek erkek yazmamissin "esim de ben de evin tek cocuklariyiz" yazmissin.
Kizlar cocuktan sayilmiyorsa kendini niye saydin o da garip.
Ya sizin anneniz arasa, kızım hastaymışsın, gelip bir çorba yapayım, dese
Dur anne kocama sorayim,
Yada.
Bir de ara da bizim beye haber ver mi dersiniz?
Azıcık kendinize gelin.
Anlattınız işte olan biteni. Hepimizin aklı basında şükür.
Buradaki insanlara konu oraya buraya çekiliyor diye gerizekalı muamelesi yapmayın.
Evinizi, kocanızı paylaşamıyorsunuz, ha ben kv niz olsam, salak oğlum da böyle bir kadınla evlenmeyi secse, al evini de, kocani da basina cal derim
Sizinki çok insaflı..
Aslında çıldırdığıyla kalıyor eşi bildiğini okuyor anladığım kadarıyla,annesi gelmiş geçende babası gelmiş. Bizimki bağırıp duruyor niye haberim yok diye. Herşey olması gerektiği gibi oluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?