- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Terli çarşaf yorumunu aradı gözlerim ve biri yazmışAyrıca şunu da yazayım, okudukça yazasım geliyor
Evinizin dağınık görünmesi bu kadar rahatsız ediyorsa sizi toplayıp gitseydiniz, sabaha kadar kocanızın başını beklemek yerine bir saat toplamaya ayırsaydınız, koca adamın başını bebek gibi beklemeseydiniz.
Birde hastalıktan terlemiş, terli çarşafları kurutup geri mi kullanıyorsunuz siz
Bir gün olurda erkek anası olup böyle gelinim olursa çok üzülürüm ya.
Oğlumu hastayken görmek için el kızından izin mi alacağım?
İnşallahh umarim hatirlarsiniz bu sozunuzu cunku dogurmakla anne olunmuyor maalesefBen anne olduğumda çocuğum 30 yaşına gelince yanındaki eşini yok sayarak hareket etmeyeceğim emin olun :)
Benim fikrimi almazsa tabiki de gelemez.
Sorun orası.
Ben arkamı döndüğüm her an eşimin dibinde olmak zorunda değil.
Eşim yanımda defalarca azarladı ama kadın yine aynı kadın.
Biraz empati yap arkadaşım, sen senin annene ne hissediyorsun, o da kendi annesi için hissediyor, gelme karım hoşlanmıyor, gelme kocam hoşlanmıyor denir mi anneyeİzin demedim haber vermeliydi dedim.
Eşim durumu biliyor gelmesine müsade etmeyebilirdi.
Bundan çok zevk almadığımı biliyor çünkü
Ovv çok sert
Gelin kaynana toprağından derler ya çok doğru bir söz ya..
Bitmedi şu bazı kadınların karşılıklı avam iktidar savaşı..
siz onlara giderken kayınvalideyi ayrı, kayınpederi ayrıca arayıp mı izin istiyorsunuz?
anneniz size gelirken sizi ayrı eşinizi ayrı mı arayıp izin alıyor?
anneniz size gelirken sadece sizi aradığında da siz dur anne eşime bir sorayım diyor musunuz?
bu üçüne cevap verin sadece.
hiçbir yorum bu kadar haklı olmamıştı vallahi tebrikler.okurken utandım ya sizin adınıza. besle büyüt sonra bakmak için elin kızından izin al. oh ne ala.
Bukadar mesafeli davranan gelinin evinede habersiz gitmek nasıl bir yüzsüzlüktür acaba.
İstemediğini bile bile inadınıda yapıyor oğlumun evi mantıgıyla.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama sizinle aynı tepkiyi verirdim okurken bile sinir oldum.
Aslında bunlar hep geçmişte yaşananların sonucu. Belki zamanında insanca muamele görsek bizde insanca davranabilirdik ama size hak veriyorum. Ev kurcalayan bi insandan ne beklersin.
Sadece kv yi arıyorum ama müsaitseniz diyorum.
Beni arıyor ama eşiminde her zaman fikrini alıyorum.
Yeterli oldu mu?
Siz de az geri kalmıyorsunuz bence. Altı üstü grip olmuş çocuk gibi bakmışsınız. Annesinin bakmayı devralmasi da izne tabii tam çocuk.Ben orada bir ton ayrıntı yazdım, bakma konusuna mı takıldınız?
Aralarına girmedim diye bir cümlem var okudunuz mu?
Benim derdim eşimi hala benden kıskanıyor olması.
Konuyu çarpıtmayın sonra insanlara farklı lanse ediliyor.
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?
Bu kadar buldumcuk olma evin hanimi falan:)arasa kadin gitme eve mi diyecektinAma farklı yere çekildi.
Ay birde kendisi hasta olduğunda bakacaksa oğlunu evlendirmeseydi demişsinizhasta bakıcı mısınız siz?
Bir ilaç verirsiniz olur biter, sabaha kadar uyuyamamak asıl garip olan. Eşinize annesi gibi davranırsanız kayınvalidenizin sizden rol çaldığını düşünüp, çıldırmanız normal tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?