Aşk neden bu kadar zor

papatyam27-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2022
1
-12
1
İyi akşamlar canlar, gerçekten kimseye söyleyemediğim bir şey canımı sıkıyor.

Eski sevgilim ve ben ayrıldığımızdan beri birbirimizle iyi iletişim halindeyiz. Birbirimizi son gördüğümüzde benimle evlenmek istediğini itiraf etti. Bunu duyduğumda çok mutlu oldum çünkü güvenim her şeyden zedelenmiş olsa da ben de onunla evlenmeyi o kadar çok isterdim ki.
Bunu konuştuğumuzda birdenbire gelecekte ikinci bir eşle evlenmek istediğini söyledi. Şok olmuştum! Kuran'da öyle yazdığı için bizim dinimizde caiz olur dedi. Dinimize saygım var ama geleceğimi böyle istemiyorum. 5 buçuk yıldır hayatımda ve onunla evlenmeyi o kadar çok istiyordum ki, resmen hayal kırıklığına uğradım. Yıkıldım. Hep bana “sen mükemmel bir eş olursun, her şeyi becerirsin” diye iltifatlara bulunuyordu. Demek ki ben ona yetmiyormuşum..

Şimdi gelelim asıl sorunuma.
Tanıştığımızdan beri hep onun yanında oldum, tüm kararlarında onu destekledim. Başta hiç paramız yoktu ve karda kışta yağmurda dışarda parklarda görüşüyorduk, hayal ediyorduk bir gün buralara gideriz diye bu arabamız olur diye. Bir kaç ay önce kendine o hayal ettiği arabayı aldı ve ben onun adına çok sevindim, çünkü ne zorluklarla aldı. Beni evimde alıp gezdirdi, çocuklar gibi sevindik eğlendik. Ve o son evlilik hakkında konuştuğumuz görüşmeden sonra biriyle tanıştığını öğrendim.. Bide gelmiş diyor ki “eee sana söyledim iki evlilik yapmak istediğimi” falanda filanda. Yanlış anlamayın ama ben onun en zor günlerinde yanındaydım, şimdi hayal ettiği arabasını aldığı için bir bambaşka kişilik görüyorum. Burnu havada artist haraketler, bayanlar nasıl olsa zaten arkamda koşuyorlar gibi tavırlar. Ben onu hayatımda çıkarmaktan o kadar çok korkarken o çoktan benden vazgeçmiş gibi geliyor bana.. ve bu bana çok koyuyor. Yani yanında ben olmak varken yetmiyormuşum gibi gözü başkalarında.

Tamam şimdi saf olma dersiniz ama yani ben koskocaman 5 buçuk yılımı verdim bu adama. Ben mi hafife aldım? Ben mi yanlış yaptım?

Düşüncelerinizi almaktan çok memnun olurum..
Çünkü çevremde kimseyle konuşamıyorum..

Zararin neresinden dönerseniz kardir. 5 seneniz zaten boşa gitti bir 55 sene daha mı heba etmek istiyorsunuz ciğeri 5 kuruş etmeyen bir adam için

Forumda dini konu yasak. Yalnız adamın ne istediğini anlayamadığım için soruyorum. Sizinle evlense dahi , ilerleyen yıllarda gayri resmi bir şekilde bir başka kadına daha ev mi açmak istiyormuş ?

Evlilik böyle birşey değil. Eski sevgilinizi geçmişte bırakın , kendisiyle neden hala görüşüyorsunuz ki ?

Ne okumuşlar ne görmüş ne yaşamışlar. Kimler yetiştirmiş bu insanları. Şok içindeyim. Sizde dahil olmak üzere nasıl bir zihniyet. İnsan beş yılda tanımaz mı yahu adamın zihniyetini. Garip. Geçmiş olsun.

5 sene mi Pehhh 5 saniyemi ayırmam be böyle bir hıyara

Burası Türkiye tek eş yasaldır çok meraklıysa gitsin İrana arkasında orduyla gezsin

Şaka gibi ya birde bu herif için ben mi yanlış yaptım diye saçma bir ikileme düşmüşsünüz.

Ağzının payını verip 5 yılıda başının gözünün sadakası sayıp yolumu değiştirirdim.

Aşk zor değil konu sahibesi sen akılsızsın, yani daha kibarca nasıl yazılır bilemedim. Adam daha evlenmeden başka karılara atlama derdinde bir abaza, Allahın aşkına din min yazmayın şöyle tiplere ifrit oluyorum. Sen de bu hıyara 5 yıl yapışıp kaldıysan git IQ testi yaptır.

Vallahi ne diyecegimi bilemedim. Size ikinci es alirim diyor, siz hala 5 bucuk yilimi verdim falan diyorsunuz. Empati yapamayacagim.

Yüzüme baka baka kuma getircem diyen adamı döverim herhalde , konu sahibesi 5 yıl verdim yazmış bir de allahını seven üstüme toprak atsın

5 seneniz gitti diye kalan yıllarınızı da mı vermek istiyorsunuz

Yahu hiç mi ananız babanız sevmiyor sizi. Böyle tiplerden sevgi dilenecek kadar aç mısınız?

Daha şimdiden boynuzuna dini karıştırmış bir pezemenki 5 yılda tanıyamadıysanız ve bunu ağzıyla söylediği halde hala seviyorum, istiyorum diyebiliyorsanız sizin gerçekten MissCherryBlossom un dediği gibi IQ sorununuz var

Yazık 5 sene vermişsiniz evlenin 3-5 Allah ne verdiyse takılırsınız hep beraber

Sevgili pldugunuza emin misiniz? Bu yakin arkadaslarim kimseyi bulamazsam 30umda seninle evlenirim muhabbetine benziyor. Adam kankasina takilir gibi seni ikinci es alabilirim modunda. Bence siz iliskinizi yanlis degerlendiriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…