Aşk ve Gurur değil, Tutku ve Gurur

Muhtemelen.
Gerçi kalmasa da çok problem değil olduktan sonra

“Tek gecelik bir kadın” olmayı kendinize yakıştırabiliyorsanız ve karşıdakini elde etmek için kişiliğinizden ödün verip dişiliğinizi kullanmayı ön görüyorsanız hiç durmayın..Yalnız şunu da unutmayın kendinizi karşıdaki kişi için sadece bir Sex Objesi olarak kalmaya mahkum edersiniz..(o da izin verirse)

Şu yazdığın koskoca bir yalan.
Öyle bariz ki...
Senin İçinde kocaman bir boşluk var.
Ve onu böyle yollarla doldurmaya çalışıyorsun.
İster kız, ister küs.

Malesef
Senin olayın bundan ibaret.
Evliyseniz haftada ortalama 3 gün ilişkiye giriyorsunuzdur duygusal boşlukta olduğunuz için mi yoksa biyolojik ihtiyaç olduğu için mi? Muhtemelen ten uyumları falan vardı ve aklında yer etmiş işte ne kadar dramatize ediliyor her şey..

Ya bir insan eski sevgilimle yatayim mi diye hic tanimadigi birilerine sorar mi napacaksin çogunluk ne derse ona mi uyacaksin bu konuda kendin karar alamiyor musun free kız

Konu karsimdakini elde etmek değil ki.
Sevişerek adamla sevgili olmayı falan mı amaçlıyorum gibi görünüyor anlamıyorum?
Ben de ona arzu nesnesi olarak bakıyorum farkındaysan.

Başka başka tenlere de dokundum. Ama hiç biri onunki gibi gelmedi. Bilmiyorum belki onu farklı kılan hissettiğim büyük aşktı. Belki şimdi dokunsam onun da başkalarından farkı olmayacak..

Vala bence kendi cevabını kendin vermişsin =) Aklından çıksın istiyorsan yolla bir mesaj, içinde kalmasından iyidir. Geçmişteki tüm olasılıkları ortadan kaldırman lazım tamamen devam edebilmek için. Çünkü atmazsan gelecekteki şanslarını da farketmezsin, yani bana göre.

Amaaaan bi kere geliyoruz be hayata =D

Konu karsimdakini elde etmek değil ki.
Sevişerek adamla sevgili olmayı falan mı amaçlıyorum gibi görünüyor anlamıyorum?
Ben de ona arzu nesnesi olarak bakıyorum farkındaysan.
Ama şu an buna ihtiyacı olan kişi sen olduğuna göre dişiliğini kullanarak kişiliğinden ödün veren de sen olmuş oluyorsun .Amaçladığın şeyin sevgili olmak olmaması..daha kötü bir sıfatı kendine yakıştırdığın anlamını taşıyor ve bu iğrenç

Akrep burcu musun merakımdan soruyorum?

Buradaki sıfat ne?
Arzuladığım insanla sevişmek kisiligimden ödün vermek mi oluyor?

Ah ah

Hangi kadın onlar kadınlar erkeklerden daha çok cinsellik düşünürmüş ama tabi bunu kimse dile getirmiyor 10. Plan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…