- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Arzuladığın insanın seni arzulamıyor olması kişiliğinden ödün vermek oluyor..Buradaki sıfat ne?
Arzuladığım insanla sevişmek kisiligimden ödün vermek mi oluyor?
Ah ah
Yazık üzüldümben mesela.önceliğim cocuklarım, ailem, yemem içmem, uykum vb..hiçte sen veya konu sahibi gibi alev alev yanmıyorum.ayda 1 bana yeter
Arzuladığın insanın seni arzulamıyor olması kişiliğinden ödün vermek oluyor..
Sıfat “Tek Gecelik Kadın” olma durumu
valla sende konu sahıbı gibi park köşelerinde birilerinin boynunu morartıyorsan veya arkadan ilişkiye giriyorsan ben sana daha çok üzüldüm.fazla liberoyla erkeklere meze olursunuz ancakYazık üzüldümayda 1 diyor ya
Ben kolay kolay dramatize etmem bişeyleri.Evliyseniz haftada ortalama 3 gün ilişkiye giriyorsunuzdur duygusal boşlukta olduğunuz için mi yoksa biyolojik ihtiyaç olduğu için mi? Muhtemelen ten uyumları falan vardı ve aklında yer etmiş işte ne kadar dramatize ediliyor her şey..
En azından sevişmek, hadsiz olmaktan iyidir.valla sende konu sahıbı gibi park köşelerinde birilerinin boynunu morartıyorsan veya arkadan ilişkiye giriyorsan ben sana daha çok üzüldüm.fazla liberoyla erkeklere meze olursunuz ancak
Valla yazıkvalla sende konu sahıbı gibi park köşelerinde birilerinin boynunu morartıyorsan veya arkadan ilişkiye giriyorsan ben sana daha çok üzüldüm.fazla liberoyla erkeklere meze olursunuz ancak
Pardon benim cevabımdan size ne???desem ne kadar saçma olur değil mi işte sizinkide o kadar saçma herkese açık olan platform da konu açıyorsan her türlü eleştiriye cevaba açık olacaksın yok ben olamam diyorsan sevişmeni destekleyen özel arkadaşlarınla konuşacaksın .Tek gecelik ilişki olmasından size ne 2 tarafta bundan memnunsa size ne oluyor gurur yapacaksanız gidin sizi ezen erkeklere yapın gururu sevismek isteyen insanlarında bi düşün yakasından
Neler yazıyorsun öyle cıks çok ayıp. Cinsellik için önce kırmızı kurdele takacaksın, sonra sevgilinin sırtını sıvazlayacaklar bir de imam bulup helali olacaksın. Bunları yap sonra seviş
delisin yani!:)Çocugun boynu morarmıştı, annesi de benimle görüşmemesi için yemin ettirmişti.
Tabii sonra görüştük ettik de böyle saçma sapan, gülünç durumlar
Ay yok yaptığım şeyleri hakkını vererek, en iyi şekilde yapmak isterim.Ya bir kişi mi arzuluyorsunuz siz şimdi M Meredith Grey ? Free takıldığınız kişi var muhtemelen onunla da cinsellik yaşadığınız ve 1 sene önce ki ex'inizi arzuluyorsunuz. Free insansanız 3lü sex ya da çok eşlilik tarzı şeyler deneyin.
İçki masalarına meze olmaktansa ölü balık olmayı tercih eder onurlu gururlu kadınlar .Valla yazık13 senedir aynı kişiyle beraberim ve 6 senelikte evliyim ama hala libidoluyum şükür üzüldüm senin adına cidden tabi daha çok kocana
Ayrıca istediğim yerde istediğim kişinin boynunu morartırım bunun seni ilgilendirdigini düşünmüyorum ister meze olurum ister içki ben memnunsam halimden kimseyi ilgilendirmezölü balık gibi yatmaya devam
Sevişirken size ne oluyor onu merak ediyorum çok istiyorsan gidin siz de sevişin zevkli birşey tavsiye ederimPardon benim cevabımdan size ne???desem ne kadar saçma olur değil mi işte sizinkide o kadar saçma herkese açık olan platform da konu açıyorsan her türlü eleştiriye cevaba açık olacaksın yok ben olamam diyorsan sevişmeni destekleyen özel arkadaşlarınla konuşacaksın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?