- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Konu sen değilken dahil olmak bişeyler yemektir . Konu sen olunca tabi ki cevap verebilirsin izin veriyorumHe ayrıca seninde değidin gibi foruma yazıyorsan cevaplarına katlanacaksın cici kız
En azındam gözüm kalıp kimseye kin kusmuyorum nasıl içinizde kaldıysaBaşkalarınınkine sarmaya ne çok alışmışsınız
2 kişi sevişirken gel yardım et demiyorlarsa sanada o dediğini yemek düşerKonu sen değilken dahil olmak bişeyler yemektir . Konu sen olunca tabi ki cevap verebilirsin izin veriyorum
Tek gecelik kadın olmak gözümde de kalmaz gönlümde deEn azındam gözüm kalıp kimseye kin kusmuyorum nasıl içinizde kaldıysa
Bu nasıl bir üsluptur?Konu sen değilken dahil olmak bişeyler yemektir . Konu sen olunca tabi ki cevap verebilirsin izin veriyorum
Belli belliTek gecelik kadın olmak gözümde de kalmaz gönlümde de
Gel yardım et demiyor ne yapmalıyım diyor bende fikir beyan ediyorum2 kişi sevişirken gel yardım et demiyorlarsa sanada o dediğini yemek düşer
Siz bundan haz aldığınız için herkesi kendiniz gibi bilmeniz normal tabiBelli belli
Fikir beyan etmiyorsun gurursuzsun tek gecelik oluyorsun yok meze oluyorsun diye yeriyorsunGel yardım et demiyor ne yapmalıyım diyor bende fikir beyan ediyorum
Sevişmekten haz almıyorsan o senin problemin bacım drlar çözüyor bu problemiSiz bundan haz aldığınız için herkesi kendiniz gibi bilmeniz normal tabi
Evet işte hedefimdeki kişi bunu yapıyor bende ona cevap veriyorumBu nasıl bir üsluptur?
Isteyen istediğine yanıt verebilir.
Forum kurallarında sadece konu sahibi, konusuna yazılan yorumlara cevap verme hakkına sahiptir diye bir şey okumadım ben.
Siz nerenizden anlıyorsunuz yazılarımı çok merak ettim doğrusuSevişmekten haz almıyorsan o senin problemin bacım drlar çözüyor bu problemi
Benim kendi burcum akrep. Benim kini kendi burcum yönetiyor. Hayata bakışımız davranışlarımız gerçekten yakın.Kovayım ama ay burcum akrep.
Malûm davranışlarımızı ay burcu yönetiyor.
Libidomun değil ama tutkularımın kölesi olduğumu belki kabul edebilirim.Arkadaşım sen libidonun kölesi olmuşsun.yarın başka,bir kaç ay sonra başka adam için gözünü karartırsın.ve daha niceleri.
Sizinle özelden konuşmak isterim o halde.Benim kendi burcum akrep. Benim kini kendi burcum yönetiyor. Hayata bakışımız davranışlarımız gerçekten yakın.
Tabi yazabilirsin eger istersenSizinle özelden konuşmak isterim o halde.
Malûm bizim gibi tutkulu insanlar pek sık rastlanır değil.
Ban mı?konu anna' nın tutkusundan çıkıp bi şeyler yemeye kadar gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?