Askerdeki sevdiğinize özel günlerde ne gibi hediye gönderdiniz yada düşünüyorsunuz ?

Anlaşmaz bozuldu hediye söyleme fikri yalan oldu uyuz sevgilim uyuzzzz :mymeka:
bende askere gitmeden önce gözlük muhabbeti olmuştu ray-ban gözlük istiyodu onu alıcam başka çarem kalmadı

bnde atkı örüorum şu anda az kaldı btmesine kurye oldu bgün artık hep dışarda takar sıcacık :asigim:

hımmm..valla ne yapsan az aşkucum pişkin pişkin bende fikir çok sen kendine yan dedi banaakannehir

papatya ben de atkı örmüstüm 2005 senesindeki doğum gününde 19. yas günüydü o zaman annem bilmıodu gizlice okula götürüyodm bedeb egıtımı derslernde örüyordm geceleri odamı kilitleyıp gec vakıtlere kadar ugrasıuodum eyyyyyy be zaman amma hızlı gecıyo yahu ewt canım buket cikolatacıdan alıyodu çakıl taşıyla bide yeşil içi antepfıstıklı olan vazgecılmezımızdı hatta birazını saklamıs benım gönderdılerımın dönünce elleriyle yadirmişti aşkımmm benim:)

Baharcım ya ne zorluklarla örmüssn öle =) bnmde atkı bugn yarın bitcek perşmbedn faln kargoya vericem çakıllardanda koycam oh yesin sevdiğim doya doya :asigim:

Mehser evt tatlım ya kızlar için tabi alternatif çok istediğini alır ama erkekler için uff çok zor ya düşn düşn dur fisfisfisboshayallersmile

askerler mektup aldıklarında çok ama çok mutlu olurlarmış kızlar aklınızda bulunsun.askerlerinize mektup yazın.mektupları gelen askerlerin isimleri okunurken o kendini yalnız hissetmesin.

Aynen canım yaa bende ona aynen dediğini dedim oda bana heralde yani girerim bi mağazaya istediğim belli lır çıkarım dedi benim aklıma mağaza deyince kıyafet geldi sırnaşık şey
ben kıyafet almak istesem düşünmem kombin yaparım sana dedim ama farklı olsun donuna kadar aldım kıyafet dedim güldü muzur muzur kıyafet alacağımı kim söyledi güzel bir tektaş alırım dedi dumur oldum kaldım :kedi:
Canım benim muzurum böyle hart diye yapıştırıyo lafı opuyorumnanaktan
bende karar verdim senedir istediği gözlüğü alacağım biraz önce konuşurken ağzından laf almaya çalıştım ezelin gözlüğünü beğeniyomuş şimdi netten baktım 900tl yazıyordu aynen bu smiley gibi oldum akannehir

pufff şimdi aldığımı beğemek zorunda onuda işe başladığım zaman taksitle alırım artık :sm_confused:

900 mü akannehir baya varmış cnm ya .... inş alır cnm tektaş her kızn hayalidr ya hani boshayallersmile çok şükür ben kavuştum o hayalime gitmedn aldı bana bitanem :asigim:

900 mü akannehir baya varmış cnm ya .... inş alır cnm tektaş her kızn hayalidr ya hani boshayallersmile çok şükür ben kavuştum o hayalime gitmedn aldı bana bitanem :asigim:

aynen cnm çokkkk pahalı...
amin inşallah alır bnm aşkısımda hele bi iş kursun az parası olsun ama önce evlenelim bıktım artık ben böle yaa mafoldumben

kızlar tüm hazırlıkları tamamladım,sevdiği insanların doğum günü mesajlarını videoya çektim cd yaptırdım,uzun uzun belki 6 sayfayı geçmiştir mektup yazdım en sevdiği resimlerimizi çıkarttım,bitane saten kumaşta baş harflerimizi işledim koynumda taşıyorum kokum olsun diye...bide giderken çok beğendiği kazagı aldım..çok hoş bi hediye kutusuna cdyi,mektupları ona yaptığım 158 şeklindeki safak kartını,beni istemeye geldiklerinde getirdiği güllerden bi tanesini resimleri ve kokumla dolu olan mendili kutuya yerleştirdim..sanırım en çok cd de mutlu olcak çünkü tüm sevdiği insanları konuşturdum en son ben konuştum..ben olsam ağlardım...inşallah oda beğenir..kutunun en üstünede şekilli bi şekilde "geçiçi bu ayrılık,bir rüya farzet..sonunda zafer bizim olacak sabret " yazdım..çok hoş oldu bence yarın kargoyla arkadaşlarına yolluycam..arkadaşlarınıda pişmaniye göndericem..bakalım eline bu sürprizler geçince tepkisi ne olcak..çok merak ediyorum...

eminim çok beğenecektir canım...zaten beğenmemesi garip olur.
herşey gönlünce olur inşallah

eşim askerdeyken biz henüz nişanlıydık. şuan 1 senelik evliyiz çok şükür. yine de onu askere yolcu ettiğim günü unutamam. o kadar ağladım ki ertesi gün derse gidemedim gözlerim açılmadı aralanmadı bile, bir arkadaşımla çay poşetlerinden koyduk biraz da olsa açıldı. herneyse...onu yolcu ettikten sonra geldim yeni bir günlük almıştım ilk sayfasından itibaren o anki duygularımla yazmaya başladım ama bir yandan da ağlıyorum. o beni biraz olsun rahatlatmıştı. daha sonra hergün oraya onunla benimle ilgili duygularımıi düşncelerimi, telefon konuşmalarımızı falan filan herşeyi yazmaya başladım. ve o askerden gelene kadara düzenli olarak günlük tuttum resimlerimizi yapıştırdım baya süsledim. askerden geldiği gün ona vermeye karar verdim, ve öyle de oldu. onun gidişinden gelişine kadar iyi, kötü ne varsa hayatımda yazdım ona kızdığım anları da yazdım sadece ne kadar çok sevdiğimi değil. ama o kadar mutlu oldu ki size anlatamam. gece saat 4e kadar uyumamış hepsini okumuş çok duygulanmış, canım benim. "hayatımda aldığım en güzel hediyeydi" dedi ve benim 6 aylık emeğime deydi. uzun soluklu bir hediye ama inanın deydi. şimdi o defter evimizde ben de bazen açıkp okuyorum çok hoşuma gidiyor.. ona hiç birşey söylemeden, sabredip yazabilirseniz kesinlikle muhteşem bir hediye vermiş olursunuz...deneyin bu mutluluğu tadın derim... turkbayragi

Ayazcım
çok güzel hediyeler cnm emnm çok beğenicektir zemuszemus

Zarifecik Allah m bida ayırmasın inş...aynen bnde yazıorum ama günlük değil arada gelince bnde vericem :asigim:

papatyacım ben karar verdim birşey yollamıcam zaten askerimde yollama ben gelince verirsin ne aldıysan burda birşey olur üzülür canım sıkılır dedi zaten 40 günümüz kaldı hayırlısı ile.
Gözlük alıcam gelince vericem tabii kendi ellerimle özen ve itina ileyaptığım yaş pastasıda olacak en azında el emeği göznuru olacak inşallahopuyorumnanaktan
ama tabii olursa değişik güzel fikirler güzel olur çünkü hala arayıştayım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…