- Konu Sahibi papatyaa88
-
Anlaşmaz bozuldu hediye söyleme fikri yalan oldu uyuz sevgilim uyuzzzz :mymeka:
bende askere gitmeden önce gözlük muhabbeti olmuştu ray-ban gözlük istiyodu onu alıcam başka çarem kalmadı
Uhmm ben sevgilime bi tane tesbih almıştım çektikce kokuyo parlıyo hoş bişeydi o seviyo diye aldım sonra oyun oynamayı çok sevdiği için psp alıp gönderdim çok sevmişti onuda sonra bi tane atkı ördüm gece nöbetlerde takıyodu üşümüyodu :asigim: Bugün sweatshirt aldım onu vericem kargoya sevgililer günü için bişey düşünmedim daha bilmiyorumkismile
Baharcım ya ne zorluklarla örmüssn öle =) bnmde atkı bugn yarın bitcek perşmbedn faln kargoya vericem çakıllardanda koycam oh yesin sevdiğim doya doya :asigim:
Mehser evt tatlım ya kızlar için tabi alternatif çok istediğini alır ama erkekler için uff çok zor ya düşn düşn dur fisfisfisboshayallersmile
askerler mektup aldıklarında çok ama çok mutlu olurlarmış kızlar aklınızda bulunsun.askerlerinize mektup yazın.mektupları gelen askerlerin isimleri okunurken o kendini yalnız hissetmesin.
900 mü akannehir baya varmış cnm ya .... inş alır cnm tektaş her kızn hayalidr ya hani boshayallersmile çok şükür ben kavuştum o hayalime gitmedn aldı bana bitanem :asigim:
eminim çok beğenecektir canım...zaten beğenmemesi garip olur.
herşey gönlünce olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?