Askerden gelen eş

Yerinizde olsam bir hafta sonraya yakin akrabari caya davet ederim, oncesinde x dinlenmek istiyor, cok bunalmis yorulmus misafir kabul edemeyecegim derim.
Bu lafimin ustune gelen olursa da su bile ikram etmem, gelsin gorsun on dakika gitsin.

Eşinizin geleceği tarihi 2 gün sonraya söyleyin herkese.

Bir kaç g9n öteleyerek söyleyin sorarlarsa aa unuttuk söylemeyi bir kaç gün erken terhis aldı dersiniz kimsede kırılmaz sizde başbaşa olursunuz

Başka bir şehirde buluşma ayarlayin kisa minik balayi gibi bana cok romantik geldi şuan. Evde olursaniz illaki birileri gelecek

Eşinin geldiği tarihten 2 gün sonrasını verin sorun çözülsün.. Mesela eşin annesini arasın ayın 2 sinde gelecekse anne ben 4 de geliyorum desin. Oldu bitti gitti :) evde de güzel mumlu şık bir sofra hazırlasın ufak bir hoşgeldin hediyesi yeter erkek milletine çok bile :)))

geleceği günü söylemeyin bir kaç gün sonra söyleyin

Çokmu zor olur değil :) çok düşüncesiz insanlar gelirler emin olun saatlerce eşimle konuşamam sayelerinde. Ayrıca bekar olsa neyse evli olan birinin gelir gelmez evine gelmek sizce mantıklı mı?
Herkese su gun gelebılırsınız musaıt oluruz dıye haber verın. Ne alaka ya.benım ewıme sormadan kımse gelemez.cunku ben soylerım. Atıyoeum salı gunu beklıyoeum otureuz bılmem ne diye. Hayatınızın iplerını boyle herkese vermeyın. Kırmamak adına. En dogrusu imasız acıkca konusnaktır her zaman. Umarım cok ozel ve guzel vakıt gecırırsınız esınızle.

Evde yokuz müsait değiliz

Ya açık açık konuşun akrabalarla ya da geleceği günü iki gün sonraya söyleyin. Ayın 1inde gelecekse siz 3ünde gelecek deyin.

Geleceğiz diyenlere bahane uydurun. Çok hastayım haftaya gelin diyerek hemen bir gün verin :)

Geleceği günü söylemeyin 3 gün sonrasına tarih verin bitsin gitsin. Çok kafanıza takmışsınız böyle strese girecek bir durum değil hatta imkanınız varsa şehir dışı yakın bi otelde kalın havanız değişsin zaten döneceğiniz yer eviniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…