• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlerimizin rütbelerini ve günlerinin nasıl geçtiğini paylaşalım

bizimkine meslek çıktı, şöför oldu ama yinede kaldı orda.
şans işte gerçekten. şuan tören başladı.
çok garip duygular içindeyim diyordu.herkes birbiriyle vedalaşıyormuş.:gitme:

Merhaba kızlar benim eşimde kısa dönem havacı piyade çavuş Adana'da...
Bizim de 121 günümüz var izin de kullanmıyor.Çarşı izni bile yok.
Kök söktürüyolar yemin ederim.
Acemilikte ço rahattı ama şimdi gece 3 te bile eğitim yapıyorlarmış.
Yarın görevleri belli oluyor.Sanırım şansımıza kantin ya da gazinoya vereceklermiş.Hayırlısı bakalım.
İnşallah biran önce kavuşuruz.

Evet gece eğitimleri yapıyorlarmış yada nöbet falan gerçekten zor onları düşününce kantin falan olması iyi olur bencede ama canını sıkma öyle yada böyle bu askerlik biticek:teselli:

Orada kalması kötü mü oldu onun için,şöför olmanın iyi olduğunu duymuştum ama yemin törenine sende gidemedin tabi ay bende gidememiştim şirketten izin almak problemdi sağlık olsun canım sen şimdi ona moral ver pozitif düşünmesini sağla mutlaka:teselli:

yani keşke şöför olmasaydım ozaman bi ihtimal doğu çıkmazdı ama şuan %90 dan fazla ihtimal var diyo. kesin neredeyse dedi. bende olacaksa seçilsende seçimesende olur sıkma canını dedim. kndmi sıktım,ağlamadım,dayandım ona moral verdim.
şimdi kafaya takmıyo.naparlarsa yapsınlar.1sene katlancaz artık dedi.
yemin töreni için herşey hazırdı gidecektik ama izin çıkmadı,dağıtımda olmadı.
nişanlım gelmeyin gidişinize dayanamam dedi.ondan gitmiyoruz.

benim askerimin görevi nöbet tutmakmış sadece bugün akşam 20:00da 00:00a kadar nöbet tutacakmış.

yani keşke şöför olmasaydım ozaman bi ihtimal doğu çıkmazdı ama şuan %90 dan fazla ihtimal var diyo. kesin neredeyse dedi. bende olacaksa seçilsende seçimesende olur sıkma canını dedim. kndmi sıktım,ağlamadım,dayandım ona moral verdim.
şimdi kafaya takmıyo.naparlarsa yapsınlar.1sene katlancaz artık dedi.
yemin töreni için herşey hazırdı gidecektik ama izin çıkmadı,dağıtımda olmadı.
nişanlım gelmeyin gidişinize dayanamam dedi.ondan gitmiyoruz.

Şimdi doğu yamı gidicek şöför olarak seçildi diye sakın kötü bişey söyleme moralini yüksek tut hem kendini hem onun moralini yüksek tutmaya çalış üzme kendini mirmirmirmir

evet cnm %90 doğu çıkıyomuş. ama izmirliler genelde komutan şöförü falan oluyomuş batıda.
öyle demişler ama nekadar doğru bilmiyoruz.zaten söylediğinde hiç sesimi düşürmedim.
normal bişeymiş gibi karşıladım.o baya bi kötüydü ama bu sayede iyi oldu gün içinde.

Nöbetleri değişiyor canım bugün bu saatler olur yarın değişir hiç belli olmuyomuş bizimkine de aniden nöbet yazdıkları bile oluyor diyo hayırlısı :teselli:

evet canım bugün de 16:00- 20:00 arası nöbeti varmış. aslında bu nöbetlere mesleğinden dolayı alışık ama 4saat fazla diyor, en fazla 3,5 saat nöbet tutmuş bugüne kadar. hayırlısı olsun artık ne diyelim ki. böyle böyle geçip bitecek inşallah bu günler de .

Yarın bayram tatiline çıkıyorum. Şimdiden hepinize iyi bayramlar arkadaşlar. Umarım askerlerimiz de iyi bir bayram geçirirler. opuyorumnanaktan

Back
X