Yooo hiç öyle değil eşim asker ve afrine giderlerken normal askerleri de götürdüler gayet gittiler yani ayrıca ırağa da aynı şey oldu mesleği asker olmayanlarda gittiKızlar bedelli veya normal askerler artık tehlikeli bölgelere gönderilmiyorlar. Artık tamamen sahalarda profosyoneller var ve bu 2013 den beri böyle
Merhaba korkmanıza gerek yok çünkü bedeli askerlere misafir gibi davranıyorlar hiç bişeycik olmaz korkmayın. Nerden mi biliyorum? Eşim astsubay. 6 ay askerlik 6 ay ast. Egitiminde kocasını bekleyen kadınımHanımlar merhaba
Şuan değil ama sevgilim seneye askere gidicek. Bedelli yapmak istiyor ama içimde bir korku var hep ya ona bişey olursa diye çok korkuyorum. Sevgilisi askere giden bedelli yapan var mı dertleşelim biraz
Ayrıca her bölgeye bedelli verilmiyor. Bedelli askerlik yapılabilecek belli yerler varO
Rabbim yanlarında olsun esirgesin eşinizi ve tüm askerimizi.
Kiz sadece askeri egitim görecek hani oyle goreve filan götürmüyorlar korkma arkadasin dedigi gibi basina gelebilecek tek aksilik grip olabilirYa konusu açıldı içime bir hüzün çöktü hiçbir şey de bilmiyoruz kaç gündür nedir nasıl olur bedelli diye düşünüyoruz ama oluyor mu. Afakanlar bastı böyle bir de hüzün çöktü
Eşim pazartesi günü gidiyor. Tek sormak istediğim telefon kullanımı. İzin var mı? Konuşabildiniz mi her gün?
Tam bilmeden bu kadar kesin yorum yapmayın, eşiniz sınavlara ve eğitimlere katılıp gitmiştir yoksa bedelli veya kısa dönem askerleri göndermiyorlar. kanıt: https://www.yeniakit.com.tr/haber/6-aylik-asker-operasyonlara-gitmeyecek-630455.htmlYooo hiç öyle değil eşim asker ve afrine giderlerken normal askerleri de götürdüler gayet gittiler yani ayrıca ırağa da aynı şey oldu mesleği asker olmayanlarda gitti
Hanımlar merhaba
Şuan değil ama sevgilim seneye askere gidicek. Bedelli yapmak istiyor ama içimde bir korku var hep ya ona bişey olursa diye çok korkuyorum. Sevgilisi askere giden bedelli yapan var mı dertleşelim biraz
Nasıl Bilmeden diyorsunuz acabaTam bilmeden bu kadar kesin yorum yapmayın, eşiniz sınavlara ve eğitimlere katılıp gitmiştir yoksa bedelli veya kısa dönem askerleri göndermiyorlar. kanıt: https://www.yeniakit.com.tr/haber/6-aylik-asker-operasyonlara-gitmeyecek-630455.html
Allah aşkına zaten kendin demişsin benim kocam asker diye demekki sürekli bu mesleği yapıyor anlamadığın nokta ise burdakilerin bahsettiği 6 aylık veya bedelli askerlik. Hiç mantığın el veriyor mu 21 günlük eri cepheye yolliycaklar veya 6 aylık bir eri? Haberin kaynağınıda belirttim daha fazla kaynak istersen eklerim.Nasıl Bilmeden diyorsunuz acabaşaka mısınız Benim kocam asker biz işin içindeyiz kör değiliz kocamla normal er gitti ırağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?