erken rezervasyon indirimi yapsan yeter canım beeee, senin eş dost çoktur hepsi bedava kalırsa iflas bayrağını çekersin, annemin atasözü var "aliye edik veliye düdük" yaparsan paran kalmaz
demekkii yogun çalışmıyosunn.yada iş arkadsaslarınla fazla muhabbetin yokk.valla ben bugun bi gitimmm .oooooo evli bile oldugumu unuttumm
yAPTIGIMIZ bisi yokki bi twemizliik bi yemekkk bideburasii......... birazz acılmakk lazımm.sende bence gitt bi kursa yazıll ingilizce falann
ahudud bende aynı bölüm h.i mezunuyumda ...koşul fln varmıki ..acaba rizedede varmııdırki bu kurstan.....bende aydere bi butik otel açarım oh yeahhhh:))))[/QUO
yok canim şartt.ama biraz torpil gerekk...... bi arastir canim belkii vardirr.benimde hayalim butik otelll yada büyük bi otelin halkla ilişkieler müdüresi olmakkk.burda ottoman varr.tayyip erdogan sık sık gelir saonnuda kızınıda antakya verdi.gelinimz olduuu
kuşum bende ingilizce fransızca almanca, bilgisayar işletmenliği her halt varkurs kalmadı dikiş nakış bile var yüksek lisans keser beni ancaaa
ahudud bende aynı bölüm h.i mezunuyumda ...koşul fln varmıki ..acaba rizedede varmııdırki bu kurstan.....bende aydere bi butik otel açarım oh yeahhhh:))))[/QUO
yok canim şartt.ama biraz torpil gerekk...... bi arastir canim belkii vardirr.benimde hayalim butik otelll yada büyük bi otelin halkla ilişkieler müdüresi olmakkk.burda ottoman varr.tayyip erdogan sık sık gelir saonnuda kızınıda antakya verdi.gelinimz olduuu
artık sırtınız yere gelmez desene
torpil torpilll ımmm:26:
ozaman 2 yıllık desenee.ben seneyee bebişş olmassa sınava gircem ünt.bu sene kppsa girdim kazanmisimm15 yer tercih ettim.inşalalh bi yer gelirde memur olurumm
artık sırtınız yere gelmez desene
torpil torpilll ımmm:26:
valla gelmiyoo.bi görsenn sehriii süperr yapıyolar hertarafiii.eeeeeeee tayyipcim saolsunn..adam gele gidee verdii kızıııdüsün akalım bi torpilllllll
hatunlar noluyo yaaa, çocuktan vazgeçceksiniz gibi yakında:26:[/QUO
çocukta yaparım kariyerdeeesaka bi yanada bana bişiler olduuu neoldu yaa çocuk aklıma grelmrexz olduu.tatilde hele hiçççç düsünmedim geldim burdada böylee dün ne yaptım biliyonmuzmuuu
hatunlar noluyo yaaa, çocuktan vazgeçceksiniz gibi yakında:26:[/QUO
çocukta yaparım kariyerdeeesaka bi yanada bana bişiler olduuu neoldu yaa çocuk aklıma grelmrexz olduu.tatilde hele hiçççç düsünmedim geldim burdada böylee dün ne yaptım biliyonmuzmuuu
naaptınnn:26::26::26:
ozaman 2 yıllık desenee.ben seneyee bebişş olmassa sınava gircem ünt.bu sene kppsa girdim kazanmisimm15 yer tercih ettim.inşalalh bi yer gelirde memur olurumm
valla gelmiyoo.bi görsenn sehriii süperr yapıyolar hertarafiii.eeeeeeee tayyipcim saolsunn..adam gele gidee verdii kızıııdüsün akalım bi torpilllllll
ozaman sen geleceğin kültür ve turizm bakanı olursunbana da ayarlarsınız artık bişeyler ben de kadın ve aileden sorumlu devlet bakanı olayım, ben çocuk yapcam kararlıyım artık mecliste neler konuşuruz ooooo
naaptınnn:26::26::26:
hiçç yapmadıgım şeyiii.ilişkiye girdikk hemde yumurtalam günümdee hemen kalktımm sigara içmeyee esimlee hiç yapmadımm.popomu ayagimi falan kaldırmadımm.çünkü murum degilllllllllllllll
tercihler açıklandı cnm .....ben yerleşemedim....
önlisans benmki gerçi....
hiçç yapmadıgım şeyiii.ilişkiye girdikk hemde yumurtalam günümdee hemen kalktımm sigara içmeyee esimlee hiç yapmadımm.popomu ayagimi falan kaldırmadımm.çünkü murum degilllllllllllllll
aferin kuzum iyi halt etmişsin
ozaman sen geleceğin kültür ve turizm bakanı olursunbana da ayarlarsınız artık bişeyler ben de kadın ve aileden sorumlu devlet bakanı olayım, ben çocuk yapcam kararlıyım artık mecliste neler konuşuruz ooooo
aaaaaaaaaa tayyip rizeli hemşerimmm bnm koçummm .aranan torpil bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?