Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ahudud bende aynı bölüm h.i mezunuyumda ...koşul fln varmıki ..acaba rizedede varmııdırki bu kurstan.....bende aydere bi butik otel açarım oh yeahhhh:))))

erken rezervasyon indirimi yapsan yeter canım beeee, senin eş dost çoktur hepsi bedava kalırsa iflas bayrağını çekersin, annemin atasözü var "aliye edik veliye düdük" yaparsan paran kalmaz

boşverr veren elll alan ellden iyidirrr

demekkii yogun çalışmıyosunn.yada iş arkadsaslarınla fazla muhabbetin yokk.valla ben bugun bi gitimmm .oooooo evli bile oldugumu unuttumm

aaaaaaaaa hatırladım şimdi benim bi grup boşanmış ve evlenmemiş yaşı benden büyük arkadaşlarım var, tek ben evliyim muhabbet süper oluyo gerçekten ama kocam fazla görüşmeme kızıyo

yAPTIGIMIZ bisi yokki bi twemizliik bi yemekkk bideburasii......... birazz acılmakk lazımm.sende bence gitt bi kursa yazıll ingilizce falann

kuşum bende ingilizce fransızca almanca, bilgisayar işletmenliği her halt var kurs kalmadı dikiş nakış bile var yüksek lisans keser beni ancaaa

kuşum bende ingilizce fransızca almanca, bilgisayar işletmenliği her halt var kurs kalmadı dikiş nakış bile var yüksek lisans keser beni ancaaa

ozaman 2 yıllık desenee.ben seneyee bebişş olmassa sınava gircem ünt.bu sene kppsa girdim kazanmisimm 15 yer tercih ettim.inşalalh bi yer gelirde memur olurumm

ozaman 2 yıllık desenee.ben seneyee bebişş olmassa sınava gircem ünt.bu sene kppsa girdim kazanmisimm 15 yer tercih ettim.inşalalh bi yer gelirde memur olurumm

ayy hadi hayırlısı inşallah çıkar tatlım biyer.. valla 2 yıl nedir ki hemen geçerr ben gözden çıkardım arttık 2 yılı, hatta sonra doktora bile yapabilirm ben bu idişle milli eğitim bakanı da olurum

tercihler açıklandı cnm .....ben yerleşemedim....

önlisans benmki gerçi....

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…