Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

yaw bi bölüm mülakat sorularına bakiim dedim deeeee ben galiba evde bebek beklemeye devam etcem

allah kolaylık versin burdakilerde ona çabalıyo inşş..isteyen herkeze versin rabbim sebepsiz infertelitemi yoksa sorun bellimi...

4 yıldır doğum kontro hapı kullandım 1 ay oldu bırakalı.pişmanım hap kullandığım için.herkez çocuğun olmaz diyor.moralim bozuk..

sonunda olan oldu kafayı yedik:))))

yeşim ben en son böcük suyu içmeyi düşündüm bilmem anlatabildimmi:))))

fare ilacıı kullan daha etkiliii olurr.kesin sonuçç........böylelikle hamile kalmaa gibi bi sorununuda hiç kalmazz

4 yıldır doğum kontro hapı kullandım 1 ay oldu bırakalı.pişmanım hap kullandığım için.herkez çocuğun olmaz diyor.moralim bozuk..

hımm bir ayy doktor yok hsg yok klomen çatlatma iğneleri yok, laf yok ,söz yok .....
doktora gidebilirsin istersenn....

bir yanda neredeyse 3 yıl, bir yanda 1 ay... yorum yok!!

ben şu bölümü azcık araştırayım geliorum canlar, buralardayımm

fare ilacıı kullan daha etkiliii olurr.kesin sonuçç........böylelikle hamile kalmaa gibi bi sorununuda hiç kalmazz

yok kız hayat güzel bebek gelsin diye herşeyi yaparım...
bu arada ovulasyon kitim ve jelim geldi hayırlısı bakem...
el-musavvir c.c

ezgiiicann hani diger topiktee seviçç vardi ahamileydii neoldu acabaa nasıl gidiyoo.ayrıca oraya buranni isminnii yazmışş.umarım gereksiz kişiler gelmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…