acıklkadnımııııııııııııııııııııııı
hiçç yapmadıgım şeyiii.ilişkiye girdikk hemde yumurtalam günümdee hemen kalktımm sigara içmeyee esimlee hiç yapmadımm.popomu ayagimi falan kaldırmadımm.çünkü murum degilllllllllllllll
sen bu ay kesin hamilesinzaten bende bikaç sayfa önce bunu paylaştım itiraz eden arkadaşlar oldu ama, bu gün ben de kalkacam, yerçekimine inat hamile kalacağızzzzzzzz
yerleşememişim.................
sen bu ay kesin hamilesinzaten bende bikaç sayfa önce bunu paylaştım itiraz eden arkadaşlar oldu ama, bu gün ben de kalkacam, yerçekimine inat hamile kalacağızzzzzzzz
aaaaaaaaa cidden simdi okudumm.alalala tesadüfe bakkk.valla inat ettim çünküüü bu ayy söz verdim kendime yatmıycam diyee.kalktımm ohhhh hiç pişman olmadım...hep yatıyom bişi oldugu yok.busafederr kalktımm
kızlar hamile kalmak istiorum....yardım .-)
allah kolaylık versin burdakilerde ona çabalıyo inşş..isteyen herkeze versin rabbim sebepsiz infertelitemi yoksa sorun bellimi...kızlar hamile kalmak istiorum....yardım .-)
he olurrr.şimdi herkes sana yarim eder hamile kalman içinn.kelin ilaçı olsa başına sürer canimm
yaw bi bölüm mülakat sorularına bakiim dedim deeeee ben galiba evde bebek beklemeye devam etcem
allah kolaylık versin burdakilerde ona çabalıyo inşş..isteyen herkeze versin rabbim sebepsiz infertelitemi yoksa sorun bellimi...
hadiii yaa kazıkmııııııı.he sen en iyisi dogur bacimmm
sonunda olan oldu kafayı yedik:))))
yeşim ben en son böcük suyu içmeyi düşündüm bilmem anlatabildimmi:))))
he yaaa bana da bi el atın da doğurayım artık
4 yıldır doğum kontro hapı kullandım 1 ay oldu bırakalı.pişmanım hap kullandığım için.herkez çocuğun olmaz diyor.moralim bozuk..
fare ilacıı kullan daha etkiliii olurr.kesin sonuçç........böylelikle hamile kalmaa gibi bi sorununuda hiç kalmazz
bir yanda neredeyse 3 yıl, bir yanda 1 ay... yorum yok!!
ben şu bölümü azcık araştırayım geliorum canlar, buralardayımm
hangi bölümü kızzz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?