Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ayyyyyyyyy kıZlarrrrrr bişi okudumm.bel çektiren hamile kalıypomusss.benimde sürekli belim AGRIYOOOa.acaba cektirsemmkiii.fikrii olan varmii:26:

yaaa bi yürü gitttt bi de belin çıkacak onla uğraş duurrr

ezgiicannn inankiii bi araştırrrrrr okadar çok hamile kalan varki kızz.çektirme diyince çektirme givi degilll.yani sen yatıposun bardaklaymışş.bak bi okuu

ezgiicannn inankiii bi araştırrrrrr okadar çok hamile kalan varki kızz.çektirme diyince çektirme givi degilll.yani sen yatıposun bardaklaymışş.bak bi okuu

hee sen bardak diosunn bende sandım kollarından bacaklarından tutup seni çekecekler
bardak vurmak iyidir yaa benim annem çok vurur bize

ay ben duşa giriorum yoksa uyuycamm yeter beeeeeeee

canim onlar para tuzagi arkadasim 3kez cektirdi tik olmadi bende 1kere cekindim kadin 2aya kalmaz hamis olursun dedi (tabi Allahin bilecegi is) ama kac ay oldu hamis filan kalmadim havaya eziyet

canim onlar para tuzagi arkadasim 3kez cektirdi tik olmadi bende 1kere cekindim kadin 2aya kalmaz hamis olursun dedi (tabi Allahin bilecegi is) ama kac ay oldu hamis filan kalmadim havaya eziyet

alalalla canim ya simdi okuyorumda.yaptıran hamilee kalmısss.çokmu paraa nekadar alıyolarr

hee sen bardak diosunn bende sandım kollarından bacaklarından tutup seni çekecekler
bardak vurmak iyidir yaa benim annem çok vurur bize

ay ben duşa giriorum yoksa uyuycamm yeter beeeeeeee

sen yaptırdınmııııı.vay be ben hiç denememiştimm.bende kayınvaldeme yaptırayım barii.belkjii işe yararr.hadi git mis gii ollllllllll

cainim Rabbim istedikten sonra olmayacak sey yok Insallah bebisin tez zamanda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…