Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlaarr selamlaa
bu akşam belim ağrıyor doktordan randevu aldım yarına..
bu arada bugunde test yaptım ikinc çizgi gölge gibi çıktı..
yaa adetim gelicekse sabahtan gelsede doktora gitmeme gerek kalmadı bugun 30. günümdü ilk defa böyle sarktım. ağrılarım var ama belime vuruyor bide kasıklarıma vuruyor arada..

tatlım inşallah hamilesindir bu belirtiler olmasına rağmen adet olmuyorsan iyiyye işaret yarın bi kan testi yaptırsan aslında öğrenmiş olursun kesin olarak

2. cizgi silik cıktıysa gebesındır tatlıımmmm

yaa eşim hiç istemiyor gitmemi kesnlikle değilsin diyor da başka bişey demiyor.. ikinci çizgi silik değil ya gölge gibi gebe falan değilim belirtim de yok yan hani ama gitmek istiyorum hemen söktürücü bi ilaç versin ki gelsin adetim.. hem tatile igidicem hemde çok korkuyorum hormonlarımda bişey var diye hayırlısı bakalım yarına bildiririm size.. inş kötü bişey çıkmaz

biide alttan muayene etmek isterse ettirmicem kızlar.. ultrasona baksın ya gerilemiicem bi de onun için.. :18:

kızlar iyi geceler.. hepimizin duaya ihtiyacı varda ne olur bu akşam dualarınızda benide katar mısınız? Terslik olmasın hormanal bişey çıkmasın yarına ya.. çok öptüm.. görüşürüz inşAllah

evet Allatn baktırma canım , birde kan thlılı mutlaka yaptır yahu her zaman söyluyorum hamıleliğin ilk ayında hıcbır belirti lolmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr
adet gectıkten 1 hafta sonra baslıyor belirtilerrrr

İnşallah hamılesındır kuzum dualarım sennle hayırlı haberler gelirsin insallah....

canım benimm günaydınn..
bu sabah kalktığımda kırmızı kötü sürpriz beni bekliyordu.. adet oldum.. vardır ama bir hayır en azından akşam ki duam kabul olmuş.. hayırlısı bakalım.. önümüzdeki maçlara bakıyoruz.. şimdi ben batımı yine 28 günden hesaplıcaamm bu durumda Ezgi listeye 9 ağustosa ekler misin beni.. görüşürüz kızlar..

canım benim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

çok şükür iyim bende tatlım.üzerimde bi durgunluk var kaç gündür oalan heycanım hiç yok.batıma 2 gün kaldı da

heyecan doruukta desene inş vardır ......
ovulasyon testi almıştım tamamen hayalkırıklığına uğradım çok dandik bişi çıktıya göremiyorum ne olduğunu anlaymıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…