iyiyim canım hamdolsun soğan kürümüyaptım sogumasını beklıyorum bıraz daha buralardayım
Sen napıosun kuzucum?
rüzgar msn ye gelll
iyiym canım bende nolsun bol bol geziyom keyif yapıyom yaniii ohhh iç iç şifa olsunbebek olsun
kızlaarr selamlaa
bu akşam belim ağrıyor doktordan randevu aldım yarına..
bu arada bugunde test yaptım ikinc çizgi gölge gibi çıktı..
yaa adetim gelicekse sabahtan gelsede doktora gitmeme gerek kalmadı bugun 30. günümdü ilk defa böyle sarktım. ağrılarım var ama belime vuruyor bide kasıklarıma vuruyor arada..
kızlaarr selamlaa
bu akşam belim ağrıyor doktordan randevu aldım yarına..
bu arada bugunde test yaptım ikinc çizgi gölge gibi çıktı..
yaa adetim gelicekse sabahtan gelsede doktora gitmeme gerek kalmadı bugun 30. günümdü ilk defa böyle sarktım. ağrılarım var ama belime vuruyor bide kasıklarıma vuruyor arada..
yaa eşim hiç istemiyor gitmemi kesnlikle değilsin diyor da başka bişey demiyor.. ikinci çizgi silik değil ya gölge gibi gebe falan değilim belirtim de yok yan hani ama gitmek istiyorum hemen söktürücü bi ilaç versin ki gelsin adetim.. hem tatile igidicem hemde çok korkuyorum hormonlarımda bişey var diye hayırlısı bakalım yarına bildiririm size.. inş kötü bişey çıkmaz
evet Allatn baktırma canım , birde kan thlılı mutlaka yaptır yahu her zaman söyluyorum hamıleliğin ilk ayında hıcbır belirti lolmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr
adet gectıkten 1 hafta sonra baslıyor belirtilerrrr
İnşallah hamılesındır kuzum dualarım sennle hayırlı haberler gelirsin insallah....
canım benimm günaydınn..
bu sabah kalktığımda kırmızı kötü sürpriz beni bekliyordu.. adet oldum.. vardır ama bir hayır en azından akşam ki duam kabul olmuş.. hayırlısı bakalım.. önümüzdeki maçlara bakıyoruz.. şimdi ben batımı yine 28 günden hesaplıcaamm bu durumda Ezgi listeye 9 ağustosa ekler misin beni.. görüşürüz kızlar..
günaydınnnnnn
hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim cnm sen nasılsın .....
çok şükür iyim bende tatlım.üzerimde bi durgunluk var kaç gündür oalan heycanım hiç yok.batıma 2 gün kaldı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?