- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
heyecan doruukta desene inş vardır ......
ovulasyon testi almıştım tamamen hayalkırıklığına uğradım çok dandik bişi çıktıya göremiyorum ne olduğunu anlaymıyorum.
heyecan doruukta desene inş vardır ......
ovulasyon testi almıştım tamamen hayalkırıklığına uğradım çok dandik bişi çıktıya göremiyorum ne olduğunu anlaymıyorum.
günaydınlarrr
sare ateşini bi ekle bakimm...
ben hiç kullanmadım tatlım bişi diyemicem.ama ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim çok açık bi şekilde anlaşılıyo.
merhaba nasılsın canlarım ben uykusuzum çok zorlanıyorum çalışmaya ne yapacağım bilmiyorum
ay böyle geçermi zaman bilmiyorum kimsede yok odada izinli herkes of işte ....
canım maşallah çok güzel gidiyor.Allahım hayırlısıyla seviniriz inşallah. bu da benimki13.gün çatlatma iğnesi oldum 29.Haz
14.gün 36.0 30.Haz
15.gün 36.3 01.Tem
16.gün 36.6 02.Tem
17.gün 36.6 03.Tem
18.gün 36.5 04.Tem
19.gün 36.6. 05.Tem
20.gün 36.7 06.Tem
21.gün 36.6 07.Tem
22.gün 36.8 08.Tem
23.gün 36.8 09.Tem
24.gün 36.6 10.Tem
25.gün 36.5 11.Tem
26.gün 36.7 12.Tem
27.gün 36.8 13.Tem
28.gün
devlet dairesinde mi çalışıyorsun canım.merhaba nasılsın canlarım ben uykusuzum çok zorlanıyorum çalışmaya ne yapacağım bilmiyorum
ay böyle geçermi zaman bilmiyorum kimsede yok odada izinli herkes of işte ....
canım maşallah çok güzel gidiyor.Allahım hayırlısıyla seviniriz inşallah. bu da benimki
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama ben biraz ishalim belki ondan yüksektir ateşim.
devlet dairesinde mi çalışıyorsun canım.
hoşgeldinn canım. haırlı uğurlu olsun inş. bebişlerintatlım senin klomeni ilk denemen miydii
evet cnm klomeni ilk denememdi ama bir şey söyleyeyim klomen kullananlarda ikiz olma riski varmış bunu bana dr söylemedi.... cnm devlet dairesinde çalışıyorum ama şirket elemanıyız sınırlı yani izinler cnm....
canım benim benimde ilk denemem bu ay klomeni ve 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum.iğneden sonra ki 7. gün yerleşme dedikleri gün çok kasıklarım ağrıdı sende de oldu mu? nolur biraz anlatır mısın.. batıma 2 gün kaldı.
canım neden test yapmadın bnm 5 gün varken gebelik testinde çok silik çıkmıştı
sonra kan testi yaptırdım onda çıkmıştı kasık ağrıların çok olur takma normal yani ....
inşallah canım bat tarihimin geçmesini bakliyorum.tek çizgi görmek istemiyorum artık.
canım neden test yapmadın bnm 5 gün varken gebelik testinde çok silik çıkmıştı
sonra kan testi yaptırdım onda çıkmıştı kasık ağrıların çok olur takma normal yani ....
cnm inşallah hayırlısı bekle bakalım hayırlısı inşallah vardır bu sefer dr yumurtanı görüptemi vurdurdu iğneyi...
canım son bişi daha sorayım.aynı adet olucak mışsın gibi oldu mu sende de kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet falan..:18:
evet tatlım 1 tane sağlık gelişmiş 2 tane de geriden geliyo dedi.senin kaç yumurtan oluşmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?