Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

heyecan doruukta desene inş vardır ......
ovulasyon testi almıştım tamamen hayalkırıklığına uğradım çok dandik bişi çıktıya göremiyorum ne olduğunu anlaymıyorum.

ben hiç kullanmadım tatlım bişi diyemicem.ama ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim çok açık bi şekilde anlaşılıyo.

heyecan doruukta desene inş vardır ......
ovulasyon testi almıştım tamamen hayalkırıklığına uğradım çok dandik bişi çıktıya göremiyorum ne olduğunu anlaymıyorum.

canım burda o esti kullanlar oldu istersen onlara sor sana yardımcı olurlar. ya da o başlıklı bir topik aç o markayı bilenler yorum yapabilir.

tükrükle yapılandan cnmcım.....kullanımını anladım yaptım ama küççücük bişi yaa bakıyom bakıyom başım dönüyo bakarken ....keskin gözleri olması lazım insanın bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inş....

ben hiç kullanmadım tatlım bişi diyemicem.ama ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim çok açık bi şekilde anlaşılıyo.

ama ateş ölçme yönteminin bi eksikliği var yumurtanın çatladığını bi gün sonra anlıyorsun. ama en sağlıklısı yüksekten bir önceki gün ama onu da bilemiyorsun ne zaman yükseleceğini :)

13.gün çatlatma iğnesi oldum 29.Haz
14.gün 36.0 30.Haz
15.gün 36.3 01.Tem
16.gün 36.6 02.Tem
17.gün 36.6 03.Tem
18.gün 36.5 04.Tem
19.gün 36.6. 05.Tem
20.gün 36.7 06.Tem
21.gün 36.6 07.Tem
22.gün 36.8 08.Tem
23.gün 36.8 09.Tem
24.gün 36.6 10.Tem
25.gün 36.5 11.Tem
26.gün 36.7 12.Tem
27.gün 36.8 13.Tem
28.gün

merhaba nasılsın canlarım ben uykusuzum çok zorlanıyorum çalışmaya ne yapacağım bilmiyorum
ay böyle geçermi zaman bilmiyorum kimsede yok odada izinli herkes of işte ....

merhaba nasılsın canlarım ben uykusuzum çok zorlanıyorum çalışmaya ne yapacağım bilmiyorum

hoşgeldinn canım. haırlı uğurlu olsun inş. bebişlerin tatlım senin klomeni ilk denemen miydii

canım maşallah çok güzel gidiyor.Allahım hayırlısıyla seviniriz inşallah. bu da benimki
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama ben biraz ishalim belki ondan yüksektir ateşim.
devlet dairesinde mi çalışıyorsun canım.

hoşgeldinn canım. haırlı uğurlu olsun inş. bebişlerin tatlım senin klomeni ilk denemen miydii

evet cnm klomeni ilk denememdi ama bir şey söyleyeyim klomen kullananlarda ikiz olma riski varmış bunu bana dr söylemedi.... cnm devlet dairesinde çalışıyorum ama şirket elemanıyız sınırlı yani izinler cnm....

canım benim benimde ilk denemem bu ay klomeni ve 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum.iğneden sonra ki 7. gün yerleşme dedikleri gün çok kasıklarım ağrıdı sende de oldu mu? nolur biraz anlatır mısın.. batıma 2 gün kaldı.

canım neden test yapmadın bnm 5 gün varken gebelik testinde çok silik çıkmıştı
sonra kan testi yaptırdım onda çıkmıştı kasık ağrıların çok olur takma normal yani ....

sonra kan testi yaptırdım onda çıkmıştı kasık ağrıların çok olur takma normal yani ....

inşallah canım bat tarihimin geçmesini bakliyorum.tek çizgi görmek istemiyorum artık.

canım son bişi daha sorayım.aynı adet olucak mışsın gibi oldu mu sende de kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet falan..:18:

canım son bişi daha sorayım.aynı adet olucak mışsın gibi oldu mu sende de kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet falan..:18:

canım bende adetime kadar belirti hissetmedim akıntın çok varmı peki birde iştahın açıkmı
....göğüslerde adetine yakın sanki süt kokar gibi şişlik başlıyor ama göğüs ucunda dikkat et bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…