Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uygulandığı eğer gebelik yoksa 28.günde regl olunuyor genelde....
inş. hamilesindir.....

evet akıntım çok var tatlım ama üşüttüğümü düşünüyorum..bide gerçekten göğüs uçlarıma dokunamıyorum..adet olcam diye mi yoksa bebeğim benimle mi bilmiyorumm

kızlar günaydın.

ben bu gün adet olacaktım ama olmadı. acaba şu beta yükseldi ve düştü diye gelmemiş olabilir mi? yoksa kaynanamı görünce içine içine mi kaçtı???

evet akıntım çok var tatlım ama üşüttüğümü düşünüyorum..bide gerçekten göğüs uçlarıma dokunamıyorum..adet olcam diye mi yoksa bebeğim benimle mi bilmiyorumm

cnm akıntın çoksa o üşütmekten değil işte göğüs uçlarına bak şişmi cnm göğsüne dmiyom uçları çok acıyor
inşallah birtanem tüm kalbimle diliyorum hiç heves yapma hayal kırıklığına uğrama olurmu ben öyle yapmıştım hiç oralı olmadım takma sende kafanı cnm....

kızlar günaydın.

ben bu gün adet olacaktım ama olmadı. acaba şu beta yükseldi ve düştü diye gelmemiş olabilir mi? yoksa kaynanamı görünce içine içine mi kaçtı???

olurmu olurrrr......nasıllll hissediyosun kendiniii pekiiii

hoşbuldumm.nasıll keyiflerrr

iyi şekerim....
kızlar bişi okudum sizede söleyimde araştırırsınız belki pko hastası bi kadına gittiği doktor 3 ay boyunca günde 2 tane bebe aspirini tavsiye etmiş....kadın hsg yaptırcaktım 3 ayın sonundada ama hamile kaldım gerekte kalmadı diyo.....bide onumu denesek acep:26:

demekkiii kadındaa kan pıhtılaşmasii yada protein c-s ekskiligii var ondan gebe kalamıyomuss.içmişş kalmısss

Son düzenleme:
ohaaa kuzum sen ne kadar sabırlısın çle bişey demedin mi pekii

ya ben ne diyim geçen geldiklerinde de yaptı aynısını. bana da günah. ben temizlik hastasıyım ve şu anda o odaya girip temizlemem lazım. ne diyim 70 yaşında karısı yanında o bişi demiyor.

demekkiii kadındaa kan pıhtılaşmasii yada protein c-s ekskiligii var ondan gebe kalamıyomuss.içmişş kalmısss

pkoluara tavsiye etmiş ama senin dediğin daha mantıklı geldi..bize yaramaz demekki..doktor değiştirmeye karar verdim bu arada yeni doktora bi sorayım bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…