canım bende adetime kadar belirti hissetmedim akıntın çok varmı peki birde iştahın açıkmı
....göğüslerde adetine yakın sanki süt kokar gibi şişlik başlıyor ama göğüs ucunda dikkat et bak....
günayyydinn...........................
klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi uygulandığı eğer gebelik yoksa 28.günde regl olunuyor genelde....
inş. hamilesindir.....
kızlar günaydın.
ben bu gün adet olacaktım ama olmadı. acaba şu beta yükseldi ve düştü diye gelmemiş olabilir mi? yoksa kaynanamı görünce içine içine mi kaçtı???
canımmmm hoşgeldinnn
evet akıntım çok var tatlım ama üşüttüğümü düşünüyorum..bide gerçekten göğüs uçlarıma dokunamıyorum..adet olcam diye mi yoksa bebeğim benimle mi bilmiyorumm
kızlar günaydın.
ben bu gün adet olacaktım ama olmadı. acaba şu beta yükseldi ve düştü diye gelmemiş olabilir mi? yoksa kaynanamı görünce içine içine mi kaçtı???
hoşbuldumm.nasıll keyiflerrr
olurmu olurrrr......nasıllll hissediyosun kendiniii pekiiii
canimmmmmmm hoşbuldumm.ateşinn çok iyiii hadi bakalımmm anne adayıııı
evet tatlım ateşim güzel gidiyo bakalım. hathar da benim gibi ilk defa klomen kullandı.ikizleri olucak inş.onunla knuşunca biraz daha umutlandım
iyi şekerim....
kızlar bişi okudum sizede söleyimde araştırırsınız belki pko hastası bi kadına gittiği doktor 3 ay boyunca günde 2 tane bebe aspirini tavsiye etmiş....kadın hsg yaptırcaktım 3 ayın sonundada ama hamile kaldım gerekte kalmadı diyo.....bide onumu denesek acep:26:
ya kuzum ben bişi hissetmiyorum sadece çok gerginim çünkü kayınpeder az önce oturma odamda makineyle traş oldu ve yerler şu anda kıl. ben deliricem yemin ederim. ya bu kadar olmazki.
ohaaa kuzum sen ne kadar sabırlısın çle bişey demedin mi pekii
demekkiii kadındaa kan pıhtılaşmasii yada protein c-s ekskiligii var ondan gebe kalamıyomuss.içmişş kalmısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?