Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ya kuzum ben bişi hissetmiyorum sadece çok gerginim çünkü kayınpeder az önce oturma odamda makineyle traş oldu ve yerler şu anda kıl. ben deliricem yemin ederim. ya bu kadar olmazki.

aaaaaaaaa niye canim banyo yokmuu hayret bişiii

evet tatlım ateşim güzel gidiyo bakalım. hathar da benim gibi ilk defa klomen kullandı.ikizleri olucak inş.onunla knuşunca biraz daha umutlandım

insaaşhh sennikide 3.olurrr

pkoluara tavsiye etmiş ama senin dediğin daha mantıklı geldi..bize yaramaz demekki..doktor değiştirmeye karar verdim bu arada yeni doktora bi sorayım bakalım....

bende pıhtılaşma var ondan biliyorumm

sare klomen ne ve nasıl kullanılıyor bana bi açıklar mısın???

canım klomen adetinin 5. günü başlanılan ve 5 gün sabah akşam alınan bi ilaç yumurta geliştirici. dr kontrolünde istenilen olgunluğa gelmiş ise yumurta çatlatma iğnesi yapılıyo ve dr 36 saat sonra ve gün aşırı ilişki öneriyoo.veeeeeeeeeeeeeeeee allahın izniyle

ayy inşallah dilerim Allah'tan hamile kalırsın. bende bu ay olmazsa gelecek ay tedaviye başlamayı düşüyorum. doktor 3 ay daha bekle stres yapma dedi ama bence başlayalım bir an önce. rahim filmi ile başlanılacak. benim yumurtlamada sorun yok maşallah beni felç ediyor çatlarken ama olmuyor işte.

kızlar belki bana kızacaksınız ya da ne saçma düşünce diyeceksiniz ama ben şu anda gurbetteyim. eşimin mecburi hizmeti yüzünden. diyorumki bazen ankaraya kendi memleketime gidene kadar doğurmayayım. yoksa bu kayınpederle kayınvalide doğumdan sonra gelip bana yerleşecek biliyorum. güya bana bakacaklar ama öyle camış gibi oturuyorlar. anca dert olacaklar başıma. biliyorum işte biliyorum.

inşallah canım benim inşallah hepimiz burda bebeğimizin geldiğini haykırıcaz

sen çalışmıyor musun

kızçeler napıyorsunuz bakalım.
ben geliyorum kimse olmuyorrr yaaaaaa(
dün batımdı ama ben adet olmadım,sanırım baya gecikecek bu uyuz adet.
1 hafta bekleyım olmazsam doktoru arayım diyorum.büyük ihtimal Farlutal verecek offff.
acaba aramadan kendım bir hafta sonra farlutal mı içsemmm.
ay ne olurdu sanki bu gecikme bebiş gecikmesi olsaa...

1 hafta bekle gelmezse kan testi yaptır sonra ona göre davranırsın canım. çünkü senin akıntın filan çok geç geldi bebek de olsa adet de olcak olsan çok geç belli olur.

1 hafta bekle gelmezse kan testi yaptır sonra ona göre davranırsın canım. çünkü senin akıntın filan çok geç geldi bebek de olsa adet de olcak olsan çok geç belli olur.

evet tatlım akıntım 20.gün geldi ama ateş yerlerde benım bu ay.
rahatsızlandıktan sonra da ölçmeyi bıraktım.
bilemiyorum ,zaten bu ay hiç umudum yok.
belki bır iki ay da ara verebilirim diye düşünüyorum .
sanki yoruldummm...

İsim Yaş Bat Durum
Hepberaber 12 temmuz
Arha2010 32 13 temmuz
İstanbul_34 24 15 temmuz
Bakale 27 15 temmuz
Sare88 23 15 temmuz
Pembiq 28 17 temmuz
Karanfilce 25 17 temmuz
Tondora 17 temmuz
_hiranur_ 35 20 temmuz
Bebişimolsun 27 21 temmuz
Pourqua 25 24 temmuz
Beloved11 29 26 temmuz
ahudud 28 26 temmuz
Ozlmcr 28 29 temmuz
Mavusbebek 30 temmuz
Yasminkubi 27 30 temmuz
Nsbhr 26 04 ağustos
Bdroner 29 09 ağustos
Mahrum 26 10 ağustos
Hayal114 26

tam ben çıkıyordum sen geldinnn((
pazara gitçez ablamla...
adet günümdü dün ama olmadımmm..
sanırım geciekecek.
inşallah ilaca gerek kalmadan gelir yaaaaaa

tam ben çıkıyordum sen geldinnn((
pazara gitçez ablamla...
adet günümdü dün ama olmadımmm..
sanırım geciekecek.
inşallah ilaca gerek kalmadan gelir yaaaaaa

ayy bebişimmm çok özledim yaaaa

kuzum inşallah hiç gelmez hadi bakalımmm ilk hamişimiz sen olursunnn

ayy bebişimmm çok özledim yaaaa

kuzum inşallah hiç gelmez hadi bakalımmm ilk hamişimiz sen olursunnn

ayy ezgi sorma ben de çok özledimm.
ama moralim çok bozukk.
biliyorsun yumurtam çatlamdı bu ay.
ve benım adet iyice gecikecek.
neyapmalıyım doktora gideyım mı?yoksa 1 hafta sonra da gelmezse bir test yapıp farlutal mı kullanayım??

ooffff çıkmam lazımm ablamla pazara gideceğiz..
gelince girmeye çalışırım.
ban anolur dua edın adetım ilaç kullanmadan gelsiinnn...
öpüyorum sizleriii

tatlım çatlamadığından emin olma bu kadar, hiç belli olmaz.. belki bebiş bile vardır, yoksada üzme canını bak ben çatlamadığı ayın üstüne hamile kaldım, sakın kafanı boşuna takma bunlara..
sen şimdi bekle bakalım birkaç gün, ya da 1 hafta sen bilirsin, sonra doktora git, zaten önce hcg baktırır, sonra ona göre ilaç verir

tamam tatlımm sağol
keşke dediğin gibi olsa..
çıkmamlazım öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…