Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

sen çalışmıyor musun

canım Ankara'dayken çalışıyordum. ama buraya gelince küçük şehir iş bulmak imkansız. ne yalan söyleyim ilk başta 9 yıl çalıştıktan sonra evde oturmak iyi gelmişti ama şimdi çok istiyorum. Ankara'ya dönersem kesin başlayacağım. boşuna okumuş olmak istemiyorum.

slmı kızlarrr nasılsınız bakem, ben 13. ve 14. günlerde çalışamadım kocişle küstüm, bu ay da

ezgicim eğitim bilimlerindeki programları konuna koyabilirmisin bakalım

hiç sorma canım o kadar çok kişi birden yazıyo ki okumaya yetişemiyorum

ee ne zamandır böyle toplanmamıstık birikmiştir yazıcaklarımız
Bende soğan suyumu kaynattım işlerime ara verdımde geldım
nasıl son durumlar varmı bi gelişme broner dün test yapmıstı 2. cizgi gölge gibi cıktı falan diyordu doktora gidcektı bugün gelmedi heralde dah inşallah Rabbım gönlune göre verır cok heyecanlı ve umutsuz gibiydi ama hayırlısı olsun hakkında bence hamıle ama

inşallah canım inşallah bizde onun arkasından veririz güzel haberleri.tatlım soğan kürü sabah akşam yemeklerde 20 dk önce aç karınla içiliyo diye biliyorum ben öle yapmıştım.sen pek uymuyosun galiba zamanını

öglen yemegınden ve akşam yemegı die biliyorum bende gerçi zamanım yettıkce yapıyorum sabah aç karnına içilse benım ıcın daha iyi aslında bide akşam yaparım cunku öglenleyın cok işim oluyor bazen yapmayı unutuyorum :26:

süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Bu sekilde yazmıslar bende netten bulmustum off aklım karıstı

hmmm anladım canım ben topikteki kızlardan öğrenmiştim.inşallah faydasını görürsün tatlım ben kislerimden soğan kürüyle kurtuldum şükür

of yaaaaaaaaaaaaaa :84: lütfen biri bana şu yumurtlamanın nezaman olduğunu anlatsın. 10. gün korunmayı bıraktım bırakalı ilk defa bukadar kaygan akıntı geldi çok fazlaydı, kasığımda ağrıdı, 11, gün de akıntı vardı, 12, gün de vardı ama 13. gün en azdı azalarak gitti, ve her gün de kasığım ağrıdı ben ne zaman yumurtladımmm:84::84::84:

ne yapoıyosunuzz miilettt.simdi kurstan geldimm bi bakamda çıkam dedim.evde birsürü iş vare tatilden geldikten sonra hiç bişeye dokunmamadimm.hala tATİL modundayimm

12. gun yumurtlamıssın sekerim 11. gun agrın olduguna göre buyuyen yumurta yumurtalıklara basınc uyguluyor sonucta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…