Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ne yapoıyosunuzz miilettt.simdi kurstan geldimm bi bakamda çıkam dedim.evde birsürü iş vare tatilden geldikten sonra hiç bişeye dokunmamadimm.hala tATİL modundayimm

Hos geldın tatlımmm ben daha tatıl moduna giremedımmm dibimde denız ayagımı bıle sokamadım ..
ama daga cıktım bir yanmısım resmen yüzüme tüp patlamıs gibi töbe yarabbım kollarım falan cayır cayır yanıyor amele yanıgı oldum acilen düzelmem lazım
kardeşimin düğününe kadar

eh iyi bari sevindim, biz de 11-12 ve 13 te çalıştık tutarsa rüzgarcım dile benden ne dilersen

kızın olursa adını Meltem koyarsınn
Kız ne dilecegım Rabbım yüzünü güldürsün arkadasım saglık sıhhat versın bebegınede sanada..
baska bı dileğim olamaz

kızın olursa adını Meltem koyarsınn
Kız ne dilecegım Rabbım yüzünü güldürsün arkadasım saglık sıhhat versın bebegınede sanada..
baska bı dileğim olamaz

anaaammm kendimi gebe gibi hissettirdin şimdi sen de inşallah en kısa zaman da hamile kalırsın,eninde sonunda olacak zaten Allah hiçbirimizi fazla bekletmesin ve sağlıklı bebeler nasip etsin amin.

haydinn minikk kuşlarr ben kaçarrrr.işlerimi bitirpp gelirim.iyi kaynatmalarrr

ınsallah kuzum cok istıyorum artık bi tane olsun 2.yide salıcam hemen peşinden birlikte buyusun gitsinler valla
sogan suyumu içip bende işlere geceyım öptüm sizi hadi bol hamıslı gunler olsunnnn
anaaammm kendimi gebe gibi hissettirdin şimdi sen de inşallah en kısa zaman da hamile kalırsın,eninde sonunda olacak zaten Allah hiçbirimizi fazla bekletmesin ve sağlıklı bebeler nasip etsin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…