ne yapoıyosunuzz miilettt.simdi kurstan geldimm bi bakamda çıkam dedim.evde birsürü iş vare tatilden geldikten sonra hiç bişeye dokunmamadimm.hala tATİL modundayimm
hoşgeldinn kuşum şimdiden kolay gelsinn
12. gun yumurtlamıssın sekerim 11. gun agrın olduguna göre buyuyen yumurta yumurtalıklara basınc uyguluyor sonucta..
banada bu ay bi haller oldu beaa6.7.8.9.10.11.14.15.16
eh iyi bari sevindim,biz de 11-12 ve 13 te çalıştık tutarsa rüzgarcım dile benden ne dilersen
saol canimsinn.yardımaaa gelseneee
kızın olursa adını Meltem koyarsınn
Kız ne dilecegım Rabbım yüzünü güldürsün arkadasım saglık sıhhat versın bebegınede sanada..
baska bı dileğim olamaz
adamda sperm bırakmamışınduducum valla süper bi tablo, 14-15-16 için umutluyum senden [/QUO
ben umutlu degilim çünküüüü çok üstüste yaptık.bugunde var 17.günn.kalitwe mALİTE kalmadii
ayyy ne güzell olurdu kıss ben severim temizliği,yemek ve bulaşık deme bana
ayyy ne güzell olurdu kıss ben severim temizliği,yemek ve bulaşık deme bana
adamda sperm bırakmamışınduducum valla süper bi tablo, 14-15-16 için umutluyum senden [/QUO
ben umutlu degilim çünküüüü çok üstüste yaptık.bugunde var 17.günn.kalitwe mALİTE kalmadii
yaaaaaaa boşver sen onu ben makale okudum sperm hızı düşük olan erkeklerin hergün yapması hızı arttırıyomuş, normal olan erkeklere ise vız gelip tırıs geçiyomuş canım rahat olllll
yaaaaaaa boşver sen onu ben makale okudum sperm hızı düşük olan erkeklerin hergün yapması hızı arttırıyomuş, normal olan erkeklere ise vız gelip tırıs geçiyomuş canım rahat olllll
anaaammm kendimi gebe gibi hissettirdin şimdisen de inşallah en kısa zaman da hamile kalırsın,eninde sonunda olacak zaten Allah hiçbirimizi fazla bekletmesin ve sağlıklı bebeler nasip etsin amin.
Sarecım sen bu ay catlatma iğnesi ve klomenmi kullanmıstın?:26:
Sarecım sen bu ay catlatma iğnesi ve klomenmi kullanmıstın?:26:
evet kuşum 15 gün oldu bugün iğne olalı.batımı bekliyorum 15 temmuz :18:
evet kuşum 15 gün oldu bugün iğne olalı.batımı bekliyorum 15 temmuz :18:
anammmm kız yapsana bı testtt ben bıle heyecan yaptım valla:18:
sareee hamılesın heralde tatlım yaa içime öyle doguyorr
anammmm kız yapsana bı testtt ben bıle heyecan yaptım valla:18:
sareee hamılesın heralde tatlım yaa içime öyle doguyorr
ayyyy meltemm gerçekten mi? :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?