Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ayyyy meltemm gerçekten mi? :18::18:[/QUOTE]

öyle geldı bana sarecım ya ne bılım his işte hayırlısı olsun adet günü yap test gecıktırme varsa o gün çıkıyor zaten
ben içeri gecıyorum cnm gelırım az sonra ...

ınsallah kuzum cok istıyorum artık bi tane olsun 2.yide salıcam hemen peşinden birlikte buyusun gitsinler valla
sogan suyumu içip bende işlere geceyım öptüm sizi hadi bol hamıslı gunler olsunnnn
bende aynen sen gibi düşünüyorum olsun 1tane 2 ci hemen ardına soğan suyuna başladım bugunde senin kaçıncı günün ?

bende aynen sen gibi düşünüyorum olsun 1tane 2 ci hemen ardına soğan suyuna başladım bugunde senin kaçıncı günün ?

8. günum canım..
Sen nasıl uyguluyorsun zamanlarını tam ayarlayabılıyormusun
ben bıraz karısık yapıyorum :78:
inşallah faydasını görürüz , benım adetlerim cok duzensız vede aralıgı cok uzun 41 günde oldum son 2 aydır
o yuzden basladım sogan kürüne..

bende aynı sen gıbıyım adet düzensiz bundanda yumurtlama dön.sadece ulrtasyonla belli oluyor her ay doktora gıdemıyorum calıştıgımdan bugun bıttı adetım bu sabah başladım sogana ilk gunum 15 gun yapayım dıyorum 39 gundu benımde aralıgı en son 7 aydır korunmuyoruz ruzgar korkuyorum artık soganda işe yaramazsa doktor doktor ıyıce gezicem

inşallah rüzgar inş.

Son düzenleme:

forumdan bı arkadasım uygulamıs canım onunda bızım gibiymiş adetleri düzensizmiş şimdi 29 günde oluyormus
banada cok umut oldu ve bır kaç arkadasımda pco dan kurtuldu kistleri yokoldu yanı düzenli yaparsak hergun bizdede işe yaracaktır eminim
Canım cok ılık içme sıcaga yakın iç suyu o zaman daha şifalı oluyormus...
kür sonunda hamıle kalanlarda cogunlukta hemen öyle umudunu yitirme 3 ay yapmk lazımmıs sonrasındada incir kürüyle yumurtaların kalitesını yukseltiriz Allah tan umut kesilmez ..
Her zaman bu topikteyım canım beklerim..

ayy biz de annemle bir mantı yapmışız ki tam 10 beze kışlık mantımı çıkarttım ayy siz ne yaptınız bakiimm..

nası yaptığını bi anlatsana canım yaaa iç malzemeseni değil, açıyosunuz katlıyosunuz tamam ama nasıl muhafaza etcez.

canım fırında biraz kavurdum(bizim oranın tabiriyle tebserdi) yani fırına koyunca mantı önce biraz yumuşuyor o zaman hiç dokunma zaman geçtikten sonra da sertleşip birbirinden ayrılıyor o zaman fırından al soğusun sonrada hepsini doldur bi poşete at buzluğa. zaten buzlukta birbirine yapışmıyor. istediğin kadarını alır pişirirsin.

tepsinin dibine un falan koyuluyomu yoksa direk tepsiye döküyomusun bide sertleşmesi yeterlimi yani rengini pembeleştiriyomuyuz fırında ayy ne çok sordum:26:

kan testi yaptırdım negatif dediler 0.03 dü ve ertesi gün regl oldum hamile olma ihtimalim varmı içimde bir kuşku var ama regl olduğum halde ve değer 0.03 nediyorsunuz?? şuan düşünmüyorum ama.

tepsinin dibine un falan koyuluyomu yoksa direk tepsiye döküyomusun bide sertleşmesi yeterlimi yani rengini pembeleştiriyomuyuz fırında ayy ne çok sordum:26:

yok canım estağfirullah.
evet ara ara un döküyorum tabanına da döküyorum. Ama çok fazla dökmüyorum çünkü biz hamuru biraz sert yapıyoruz. hatta bugün fazla yaptık ya bi kısmını yaparken diğer bi kısmını hamurun buzdolabına koyduk ki yumuşamasın diye. normal derecede un da at yani. ben fazla kızarmayı sevmiyorum arada unuttuğumuz tepsiler biraz kızarmış ama ben sertleşip birbirinden ayrılmasını yeterli buluyorum. isteğe bağlı yani.

kan testi yaptırdım negatif dediler 0.03 dü ve ertesi gün regl oldum hamile olma ihtimalim varmı içimde bir kuşku var ama regl olduğum halde ve değer 0.03 nediyorsunuz?? şuan düşünmüyorum ama.

yüzde 99 hamile değilsin

çok teşekkür ederim canım, bu sene ben de yapcam ağustosta, hem çok severim hemde misafir için hazır yemek çok pratik

çok teşekkür ederim canım, bu sene ben de yapcam ağustosta, hem çok severim hemde misafir için hazır yemek çok pratik

canım ben misafir için değil de kendimiz için iyi oluyor benim okul 19.30 da bitiyo meslke lisesi ya geç çıkıyoruz. eve gelince en çabuk yemek hem güzel hem pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…