Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kan testi yaptırdım negatif dediler 0.03 dü ve ertesi gün regl oldum hamile olma ihtimalim varmı içimde bir kuşku var ama regl olduğum halde ve değer 0.03 nediyorsunuz?? şuan düşünmüyorum ama.

üzgunum ama hamıle degılsın ... degerın zaten hıc yok denecek kadar az benım degerım son 2 aydır 0.58 ve 0.11 cıktı ama hamıle degılım...
Kuşkulanmana gerek yok bence

üzgunum ama hamıle degılsın ... degerın zaten hıc yok denecek kadar az benım degerım son 2 aydır 0.58 ve 0.11 cıktı ama hamıle degılım...

zaten bebek istemiyomuş canım o değeri görünce biz üzülüyoruz.

benımde bugün menumde Barbunya ve pilav var:81:
ardındanda soğan suyu
kızlar ben soğan suyunu gece yatmadan içiyorum bıde akşam üstü
sizce işe yararmı yaa:26:​

aaa o nasıl oluyo bakim sen de onu anlat hele

çiğköftelik bulguru döktüm tepsiye üzerine domates ve soğan rendeledim (domates bol olsun) şöyle bi karıştırıp 10 dakka kadar bekledim, sonra başlıyosun yoğurmaya yoğur Allah yoğur ben hala o aşamadayım çok sert gelirse eline hafif hafif su dökerek yoğurmaya devam et kıvamını bilirsin yencek düzeye geldimi salçasını at maydanozu tuz karabiber kırmızı biber at varsa yeşil soğan biraz, sonra acık daha yoğur. diğer tarafta köften nekadar yağ istiyosa tavaya koy ısıt 2 yumurtayı pişir karıştırarakbulgurun üzerine dök karıştır, yumurtaları hiç belli olmuyor merak etme şekil ver turşu vs. ile ye ister limonu köftenin içine koyarsın ister, üzerine sıkarsın farketmez

rüzgarrrrrrrrrr
bişi soracam peki iki aydır adetinde gecikme oluyor mu?????? benimde bu ay perşembe=0,1 cuma=2.8 cumartesi=0.8 çıktı gecikme oldu mu sende

benımde bugün menumde Barbunya ve pilav var:81:
ardındanda soğan suyu
kızlar ben soğan suyunu gece yatmadan içiyorum bıde akşam üstü
sizce işe yararmı yaa:26:​

cannım aç karna iç ne zaman içersen iç günde iki defa ama aç karna..

yaaaaaaaa bu topikkten hiç hamile çıkmayacaskmmiii.kimseden ses seda yok hayırdırr insalahh..............

daha neler öğrencez bizim oralarda yok böle bişey dimi canım ama bigün deniycem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…