- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
menemeni hiç sevmemben de yumurtalı çiğ köfte yapıyorum domatesini fazla kaçırdım ama inşallah cıvık olmaz:26:
kan testi yaptırdım negatif dediler 0.03 dü ve ertesi gün regl oldum hamile olma ihtimalim varmı içimde bir kuşku var ama regl olduğum halde ve değer 0.03 nediyorsunuz?? şuan düşünmüyorum ama.
üzgunum ama hamıle degılsın ... degerın zaten hıc yok denecek kadar az benım degerım son 2 aydır 0.58 ve 0.11 cıktı ama hamıle degılım...
Kuşkulanmana gerek yok bence
zaten bebek istemiyomuş canım o değeri görünce biz üzülüyoruz.
aaa o nasıl oluyo bakim sen de onu anlat hele
menemeni hiç sevmemben de yumurtalı çiğ köfte yapıyorum domatesini fazla kaçırdım ama inşallah cıvık olmaz:26:
ahududududuudududu duuuuuu
duddunn kurban siyeeeeeeeeeeeeeeeeee
cok sekersın sen Kurban bayramı yaklasıyor hatırlatırım jijim :82:
üzgunum ama hamıle degılsın ... degerın zaten hıc yok denecek kadar az benım degerım son 2 aydır 0.58 ve 0.11 cıktı ama hamıle degılım...
Kuşkulanmana gerek yok bence
yumurtalı çig köftemiiiione beaaa
ahucum öle böle değil süper bişey aynen çiğ köfte okadar zaman almasada batya bi yoğuruyosun
benımde bugün menumde Barbunya ve pilav var:81:
ardındanda soğan suyu
kızlar ben soğan suyunu gece yatmadan içiyorum bıde akşam üstü
sizce işe yararmı yaa:26:
ayyyy bi yoğur iki pc ye bak bitmiycek bu yoksa ben uçuyorum şekerler akşam görüşürük
çiğköftelik bulguru döktüm tepsiye üzerine domates ve soğan rendeledim (domates bol olsun) şöyle bi karıştırıp 10 dakka kadar bekledim, sonra başlıyosun yoğurmaya yoğur Allah yoğur ben hala o aşamadayımçok sert gelirse eline hafif hafif su dökerek yoğurmaya devam et kıvamını bilirsin yencek düzeye geldimi salçasını at maydanozu tuz karabiber kırmızı biber at varsa yeşil soğan biraz, sonra acık daha yoğur. diğer tarafta köften nekadar yağ istiyosa tavaya koy ısıt 2 yumurtayı pişir karıştırarakbulgurun üzerine dök karıştır, yumurtaları hiç belli olmuyor merak etme şekil ver turşu vs. ile ye ister limonu köftenin içine koyarsın ister, üzerine sıkarsın farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?