Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

rüzgarrrrrrrrrr
bişi soracam peki iki aydır adetinde gecikme oluyor mu?????? benimde bu ay perşembe=0,1 cuma=2.8 cumartesi=0.8 çıktı gecikme oldu mu sende

tatlım 2 aydır 41. gunu adet gördüm ama sneın olayın farklı 2.8 cıkmıs yanı sen gebe olabılırsın benımki sıfırın altında bı deger
Bunun gösterdıgı sey Şey şuymuş spermle yumurta buluşmuşlar ama döllenme gerçekleşmemiş ve kimyasal küçük bir gebelık yasıyormusum
Sen ne yaptın cnm gittinmı doktora?

canım ben karaman da yaşıyorum doktorum ankara da. aradık. 2.8 anlamsız bir rakam dedi. mal.... ama ertesi günü 0.8 çıkınca bana da anlamsız geldi bu gün adet olmam lazım da. olmadım acaba dedim bu hcg nin yükselip düşmesi geciktirdi mi??? yani benim yumurta ile kocisin sperm buluşmuş çay kahve içmiş ama anlaşamamışlar mı????

cannım aç karna iç ne zaman içersen iç günde iki defa ama aç karna..
tamam canım aynen bende öyle yapıyorum bıde sıcaga yakın ılık içiyorum baya bı akıntım var inşallah işe yarayacak ..
adetım hayırlısıyla bi düzene girse yumurtlama gunlerımde düzene girecek..
yaaaaaaaa bu topikkten hiç hamile çıkmayacaskmmiii.kimseden ses seda yok hayırdırr insalahh..............
Daha kımsenın batı gelmedıkı seker hayırlısıyla hepimiz hamıleyız bu ay
Rüzgarrrrrr bişi sordum
gecikme oluyor muydu????

tatlım aşşagıda cevapladım pardon bıraz gec oldu ama :44:

kızlar yumurtlamakla iş bitmiyor. bir de sperm beye beğendirecez bizim kızı.

Son düzenleme:

ewet aynen öyle olmus tabiri caizse
tatlım rakam düştügüne göre adet olacaksın o zaman ama sen yınede söktürücü falan ıcme bacım ne olur nolmaz:26:

bdroner i mı sormuştun o sabah adet olmuş inşallah tondorayla karıştırmıyorumdur. eğer karıştırıyorsam sakın çaktırmayın.

bu devirde ilişkiler böyle. nerde eskiler... ilk karşılaşmada bebiş çıkıyormuş. biz dene babam dene.

ama ben şöylede düşünüyorum
eskiler hemen cocuk sahıbı oluyorlarmıs Fakat hıc kıymet bılmıyorlarmıs
Şimdi cocuklar daha iyi bakılıyor daha iyi egitim veriliyor
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsın...
geç olsun güç olmasın

evet eskiden salıyorlarmış sokağa. çocuk kendi kendine büyüyormuş. benim annemde babamda çalışıyordu. ben okuldan gelir sokağa atardım kendimi. ama şimdi bu mümkün değil. yani ben çocuğumu asla tek başına sokakta oynatmam. mutlaka gözüm onun üzerinde olmalı. sanırım psikopat bir anne olacağım. daha hissetmeden görmeden dokunmadan sevyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…