- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
mrb canım hos geldınnn iyiyiz cok şükür sen nasılsın canım?
Anladım canım neyse gece gelırler ögrenırız ..
Senın bat ne zaman karanfıl
merhaba kızlar benim akıntım hafif koyulmaya başladı sanırım bu ay da gelecek kırmızılar. ama gelmesin Allahım gelmesin... gelecek olan yavrum olsun hayırlısıyla...
cee eeeeeeeeeeeeee
hayırlısı canım benım ne guzel umudunu kırmasın rabbım güzel haberlerini ver bizedebende iyiyim allaha şükür ne oldun işte öyle bebiş için gün sayıyoruzortada bebek yok ama ben yinede sonu belli olmayan şafağı sayıyorum canım
17 temmuz canım
cee eeeeeeeeeeeeee
düzenli yapıyorum şimdilik zaten sıcağa yakın içiyorum yoksa kokuyo iğenç oluyor tadıforumdan bı arkadasım uygulamıs canım onunda bızım gibiymiş adetleri düzensizmiş şimdi 29 günde oluyormus
banada cok umut oldu ve bır kaç arkadasımda pco dan kurtuldu kistleri yokoldu yanı düzenli yaparsak hergun bizdede işe yaracaktır eminim
Canım cok ılık içme sıcaga yakın iç suyu o zaman daha şifalı oluyormus...
kür sonunda hamıle kalanlarda cogunlukta hemen öyle umudunu yitirme 3 ay yapmk lazımmıs sonrasındada incir kürüyle yumurtaların kalitesını yukseltiriz Allah tan umut kesilmez ..
Her zaman bu topikteyım canım beklerim..
günaydın....hayırlı günler...:80:
topik çok sessiz bu sıralar ..
evet canım ben annemlerdeyim her an giremiyorum. girsem de şu an olduğu gibi annem çağırıyor
evet canım ben annemlerdeyim her an giremiyorum. girsem de şu an olduğu gibi annem çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?