kızlar ya bana ara sıra gelıyorlar bazen hıc takmıyorum ama bazende gelıyorlar ıste ne zamn anne olcam bensıkıldım hersyden
dogru dıyorsun canım seytan durtuyor baska bırsey yok kaderde ne varsa o olur.allah ımtıhan etmesın cekemeyecegımız seylerleTatlım o gelenlerden bizede geliyor arada ,şeytan dürtüyor bizi isyana sürüklüyor Allah muhafazaa..
Arapça biliyorsan inşirah suresini oku canım sıkıntını giderir...
iyidir ya nolsun canım,senden naberr,canın sıkılmış biraz kıyamam yaaa,sabır sabırr olacak inşallahh
Hoşbuldum bitanemmm nasılsın...
ıyı canım cıkmm lazım sımdı kocışm geldı optum hepınızı gorusuruz
iyii olmaya çalışıyorum canım ama bende iyi değilim sabah test yaptım malesef negatif çıktı.içimdeki son umutta bittii
Canım iyi olursun inşallahh,evet okumuştum sanırım cevapta yazmıştım tam emin değilim ama,sıkma canını kuşum adetin gelene kadar umut var..
hem daha önünde aylar var yıllar varrr,olacak inşallahh Rabbim bizleri çokkk seviyor o çok merhametlidir,bazı şeyler olmuyorsa ya bizim için hayırlı değildir yada zamanı gelmemiştir..
evet canım haklısın ama yinede sabırsızlanıyor insan olmadıkçada korkuya kapılıyor.tabi ki rabbim bizden iyisini bilir ve bizim için en uygun zamanda gönderir ama inşallah bu hayırlı zaman çok uzakta değildir.canım sende alman takviminin linki varmıydı yarın büyük ihtimal regl olucam karnım ağrıyor şimdiden bi hesap yapayım bakalım.
Linki veriyorum da inşallah gelmez senin kırmızılar,yumurtlama hesabı yerine gebelik haftası hesabı yaparsın bundan sonra
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community
allah sizi ve eşlerinizi korusun sizlere şifalar versin nolur allahtan ümidiniz kesmeyin
yüce rabbim sizin evliliğini bir bebekle taçlandırsın hepinizin evliliğini bir bebekle taçlandırsın allah büyüktür allah kerimdir allah yücedir eğer allah sizin kaderinize bebek yazmışsa bebeğiniz olur önce allah istesin önce allah bebeğiniz için ol desin allah için yaratmak çok kolaydır bunu unutmayın isyan şeytanın gizli oklarındandır nolur allaha güvenin allaha sığının
allah sizi ve eşlerinizi korusun sizlere şifalar versin nolur allahtan ümidiniz kesmeyin
ben geldimmm hadi kıralım lafın beliniiii canımm
ben geldimmm hadi kıralım lafın beliniiii canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?