Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ayy bir gece ben çok kötü olmuştum yumurtlama dönemimdi kasığım çok ağrıyordu dayanamıyordum ağeıya kasığım çok kötüydü ağrı girip girip çıkıyordu doktora filan gitmedim apandistten şüphelendim ama zor duruyordum ayakta içimden bir şey sökülüyor gibiydi ve bazen iç çamarışımın yüzeylerine böyle beyaz beyaz şeyler yapışıyor

Selam kızlarrr,giriş yapmadan geçmişi okudumda,Allahınsevdiğikuluuuu benim için içine ne doğuyor bacım de helee,,,,,,

yumurtlama dönemim olduğunu nerden anladın maşallah doktor gibisin ben bile 3yıllık evliyim yeni anlıyorum yumurtlama günlerimi

renkli rüyalar iyi geceler rüyalarınızda bebeklerinizi görmeniz dileğiyle allah rahatlık versin amin ben yarın girerim buraya konuşuruz yine

günaydın hanımlarr..bişe sorucam kızlar ateş ölçme yöntemi ile gebeliğin olup olmadığını takip etmeye çalışıyorum ama.gebelik varsa ateş sabit ısıda mı kalıyor yolsa artıyor mu? gebelik yoksa vücut ısısı ne zaman düşmeye başlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…