Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

allah senii anne ede emiiii...sankiii ezcanelerr kara borsaa olduuu.yeniden alırsınn

aminn aminnn inş..tekrar o duyguyu yaşamak istiyrm tez zamanda..yaaa utanıyorum ve üzülmekten yoruldum yoksa alayım evde 100 lük kutu dursun.ben diğerlerini wimjodan aldım

aminn aminnn inş..tekrar o duyguyu yaşamak istiyrm tez zamanda..yaaa utanıyorum ve üzülmekten yoruldum yoksa alayım evde 100 lük kutu dursun.ben diğerlerini wimjodan aldım

buayy senide kendimidee bide naz diye bi srkadas var onu çok merak ediyorum....:18: herkeslerr anne olsun beaaa

bendee bolcanaa temizllikk yaptımmm yemek yaptımm....ee artıkkk ay sonunda gebe çıkacagim içinn uzunca bir süreee temizleyemem

iyi yapmışsın...
benimde evin şöyle dip köşe temizliğe ihtiyacı var..
p.tesi temizlikçi gelecek cam kapı ne varsa elden geçirecek

iyi yapmışsın...
benimde evin şöyle dip köşe temizliğe ihtiyacı var..
p.tesi temizlikçi gelecek cam kapı ne varsa elden geçirecek

ohhhhhhhhh gelsinn tabiiii sen yorulmaa canimsinn.hadiii ben kaçarr...görüsürzz yarınaaaa

buayy senide kendimidee bide naz diye bi srkadas var onu çok merak ediyorum....:18: herkeslerr anne olsun beaaa

aynen yaaa..ama yeter bu kadar beklemek çok zorrr.çok hayal kırıklığı yaşadık artık sevinsek.rabbim yardımcımız olsun inş..her ay ya hamilemiyim diye bekliyorum temizlik falan havada kalıyor bu ay sıcak suya girdim çok sıcaktı bir problem olmaz dimi yaa

hoşbulduk canım nasılsın....

iyi seni sormalı ben merak ediyorum kocan nasıl davranıyor sana karşı yada çevren

allah senii anne ede emiiii...sankiii ezcanelerr kara borsaa olduuu.yeniden alırsınn

bu ayki bizimle ilgili düşüncen ne olumlu sence o test yanlıştı ama moral oldu tabi ama mutlu bir bekleyiş içindeyim..senin kaç gün var adete

slm kızlarrrrrrrrrrr......bugün doktor günümüzdü binlerce şükürler olsun eşimin değerleri ilk üç ayda yükselmiş doktor bile şahane bu değerler dedi ...ve artık eşimin sperm değerleri normal duruma geldi ve 9 ay bu iyileşmenin daha da devam edeceğini söyledi.....çok mutluyumm

bende yarın klomene başlıyorum pazartesi tekrar çağırdı ve çok güzel konuştu....klomene cvp veren yumurtalıkların varsa gebe kalman zor değil dedi....eğer pazrtesi yumurtalık istenilen boyuta geldiyse iğnemi yapacak ve bu tedavi üç ay deneyeceğiz dedi....

maaşallah canım çok sevindim senin adına artık rastgele

kız sen kac yaşında evlendın masllah bende kendıme dıyorum erken gıttım dıyeyasım 26 canım 4 yıllık evlıyım cocugum yok henuz ama cok yakında olucak ınsallah

evet canım yumurtalarına bakar catlmadıysa ıgne verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…