- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
2 günn geçtiiii testt yaptınmıı.ciftt çixzgiyii görmüşştünn yinee gördünmüüüü
yok bebeğim 1 tane testi kaldı evde.sabrımın sınırlarını zorlayarak bekliyorum..yapmadım henüzzz ama 1 hafta var adete
allah senii anne ede emiiii...sankiii ezcanelerr kara borsaa olduuu.yeniden alırsınn
aminn aminnn inş..tekrar o duyguyu yaşamak istiyrm tez zamanda..yaaa utanıyorum ve üzülmekten yoruldum yoksa alayım evde 100 lük kutu dursun.ben diğerlerini wimjodan aldım
hoşgeldinn gözümm.neler yaptınn bugunn
hoşgeldin pasi anneeeeee
hoşbuldum cancan..
bugün bolca uyudum
sen neler yaptın
bendee bolcanaa temizllikk yaptımmmyemek yaptımm....ee artıkkk ay sonunda gebe çıkacagim içinn uzunca bir süreee temizleyemem
iyi yapmışsın...
benimde evin şöyle dip köşe temizliğe ihtiyacı var..
p.tesi temizlikçi gelecek cam kapı ne varsa elden geçirecek
buayy senide kendimidee bide naz diye bi srkadas var onu çok merak ediyorum....:18: herkeslerr anne olsun beaaa
hoşbulduk canım nasılsın....
allah senii anne ede emiiii...sankiii ezcanelerr kara borsaa olduuu.yeniden alırsınn
slm kızlarrrrrrrrrrr......bugün doktor günümüzdü binlerce şükürler olsun eşimin değerleri ilk üç ayda yükselmiş doktor bile şahane bu değerler dedi ...ve artık eşimin sperm değerleri normal duruma geldi ve 9 ay bu iyileşmenin daha da devam edeceğini söyledi.....çok mutluyumm
maaşallah canım çok sevindim senin adına artık rastgele
kız sen kac yaşında evlendın masllah bende kendıme dıyorum erken gıttım dıyeamin canım inş. rabbim zamanını bilir ve herşeyde vardır bir hayır diyorum.Peki senin bebeğin varmı canım ne kadrlık evlisin kaç yaşındasın biraz bahsedermisin kendinden hayatından..
Ben 3.yılıma girdim evliliğimde 22 yaşındayım eşimle aynı yaştayız,istanbul okmeydanında oturuyoruz canım bende çalışıyorum işte maddi anlamda tek kişi istanbulda geçinmek zor oluyor malsef
bende yarın klomene başlıyorum pazartesi tekrar çağırdı ve çok güzel konuştu....klomene cvp veren yumurtalıkların varsa gebe kalman zor değil dedi....eğer pazrtesi yumurtalık istenilen boyuta geldiyse iğnemi yapacak ve bu tedavi üç ay deneyeceğiz dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?