Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

Selam kızlarr iyi akşamlarr.

mahrumcum senin adına çok sevindim hadi bakalım inşallah en kısa zamanda ve hayırlısıyla meleğin gelirr

kızlarr bugün eşimle çarşıdaydık bir aktar gördüm ve daldım dükkana

tıkalı tüpler için tavsiye deceğiniz bişey varmı dedim,bir şişe su yanındada macun verdi,üç ay kullanmam gerekiyormuş,deneyecem bakalım inşallah şifa olur..
ama sormayı unuttum,tedavi sırasında korunmamız gerekiyormu acaba:44:
valla artık herşeye atlar oldum Allah sonumu hayr ede
ürünün linkini veriyorum merak edenler için....

Karkim K8(Kadında Kısırlık) Ürün Detayları

bu ayki bizimle ilgili düşüncen ne olumlu sence o test yanlıştı ama moral oldu tabi ama mutlu bir bekleyiş içindeyim..senin kaç gün var adete

belkide yanlışş degill amaaa.daha önce hiççç duymadimm 10 gün önceden hamileligiii çıkan testii....ama dedigm gibii bu ayy umutluyumm sendenn......benim tamm 10 gün kaldıı bataa.daha varrr

çokkk sevindimm....eee sıraa geldiii hamilelikk müjdenii vermeyeeee.9 ayy iyi degerlendirinnn

canım ya hanı doktora bı ılac soracaktın sordunmu
unuttun mu

ıyı akşmlar canım ınsallah sıfa olur tatlım senınde bebişin olur.allah nasıp ettıktn sonra hıc bırsey engel degıldır..

ıyı akşmlar canım ınsallah sıfa olur tatlım senınde bebişin olur.allah nasıp ettıktn sonra hıc bırsey engel degıldır..

aminn inşallah tatlım Rabim daha fazla bekletmesin sizleride benide,çarşambayada kontrolüm var bakalım bu defa ne diyecekler...

evet canım yumurtalarına bakar catlmadıysa ıgne verır

evet cnm iğnelerinide getir yanında gelirken, aynı gün yaparız büyüdüyse yumurtalıklar dedi,ve kadın birsürü yumurtan var yani rezervlerin çok iyiymiş daha önceki doktorda demişti bunu

hayırlısı cnm.....aktarları biz zengin ettik zaten ,bu yolda herşey mübah :)))

çokkk sevindimm....eee sıraa geldiii hamilelikk müjdenii vermeyeeee.9 ayy iyi degerlendirinnn
bu ay seninkini duyduktan sonra inşşşş...

canım ya hanı doktora bı ılac soracaktın sordunmu
unuttun mu
sordum cnm kçarmı agnucaston kullanabilirsin dedi ama gebelik için bi fayda sağlayacağını kendi adıma düşünmüyorum dedi...bende olsun dedim ve aldım yarın başlıyorum

her şey yolunda yanı tatlımcooook sevındım hadı toplu şekılde hamıle kalalım

sordum cnm kçarmı agnucaston kullanabilirsin dedi ama gebelik için bi fayda sağlayacağını kendi adıma düşünmüyorum dedi...bende olsun dedim ve aldım yarın başlıyorum [/QUOTE]

yaa fayda saglamazmı dedı ama cok duyduk öle hamıle kalanları
canım bende bu ay olmazsa öbur ay kullancam ama bıseyey takılıyorum
sımdı onu ıcerken hamıle kalınca ögrenene kadar 15 gun daha ıcecegım
bebege zarar vermezmı ya
bundan korkasam bugun içmeye baslıcam

kızlarrr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????

kızlarrr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????

hoşgeldin canımm.:79::79::79:

hoşgeldin annecan

napiosunuz fıstıklaarrrrrr
kız melissssss hadi hayırlı olsunn, anladın sennnnnnn

adet döngün kaç gün?
sanırım yumurtan yeni çatladı ve ovulasyon lekelenmesi yaşıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…