bu ayki bizimle ilgili düşüncen ne olumlu sence o test yanlıştı ama moral oldu tabi ama mutlu bir bekleyiş içindeyim..senin kaç gün var adete
slm kızlarrrrrrrrrrr......bugün doktor günümüzdü binlerce şükürler olsun eşimin değerleri ilk üç ayda yükselmiş doktor bile şahane bu değerler dedi ...ve artık eşimin sperm değerleri normal duruma geldi ve 9 ay bu iyileşmenin daha da devam edeceğini söyledi.....çok mutluyumm
bende yarın klomene başlıyorum pazartesi tekrar çağırdı ve çok güzel konuştu....klomene cvp veren yumurtalıkların varsa gebe kalman zor değil dedi....eğer pazrtesi yumurtalık istenilen boyuta geldiyse iğnemi yapacak ve bu tedavi üç ay deneyeceğiz dedi....
Selam kızlarr iyi akşamlarr.
mahrumcum senin adına çok sevindim hadi bakalım inşallah en kısa zamanda ve hayırlısıyla meleğin gelirr
kızlarr bugün eşimle çarşıdaydık bir aktar gördüm ve daldım dükkana
tıkalı tüpler için tavsiye deceğiniz bişey varmı dedim,bir şişe su yanındada macun verdi,üç ay kullanmam gerekiyormuş,deneyecem bakalım inşallah şifa olur..
ama sormayı unuttum,tedavi sırasında korunmamız gerekiyormu acaba:44:
valla artık herşeye atlar oldum Allah sonumu hayr ede
ürünün linkini veriyorum merak edenler için....
Karkim K8(Kadında Kısırlık) Ürün Detayları
ıyı akşmlar canım ınsallah sıfa olur tatlım senınde bebişin olur.allah nasıp ettıktn sonra hıc bırsey engel degıldır..
amiiin tatlımaminn inşallah tatlım Rabim daha fazla bekletmesin sizleride benide,çarşambayada kontrolüm var bakalım bu defa ne diyecekler...
evet canım yumurtalarına bakar catlmadıysa ıgne verır
Selam kızlarr iyi akşamlarr.
mahrumcum senin adına çok sevindim hadi bakalım inşallah en kısa zamanda ve hayırlısıyla meleğin gelirr
kızlarr bugün eşimle çarşıdaydık bir aktar gördüm ve daldım dükkana
tıkalı tüpler için tavsiye deceğiniz bişey varmı dedim,bir şişe su yanındada macun verdi,üç ay kullanmam gerekiyormuş,deneyecem bakalım inşallah şifa olur..
ama sormayı unuttum,tedavi sırasında korunmamız gerekiyormu acaba:44:
valla artık herşeye atlar oldum Allah sonumu hayr ede
ürünün linkini veriyorum merak edenler için....
Karkim K8(Kadında Kısırlık) Ürün Detayları
bu ay seninkini duyduktan sonra inşşşş...çokkk sevindimm....eee sıraa geldiii hamilelikk müjdenii vermeyeeee.9 ayy iyi degerlendirinnn
sordum cnm kçarmı agnucaston kullanabilirsin dedi ama gebelik için bi fayda sağlayacağını kendi adıma düşünmüyorum dedi...bende olsun dedim ve aldım yarın başlıyorumcanım ya hanı doktora bı ılac soracaktın sordunmu
unuttun mu
amiiin tatlım
kontrole nıye cagırdılar.?
her şey yolunda yanı tatlımevet cnm iğnelerinide getir yanında gelirken, aynı gün yaparız büyüdüyse yumurtalıklar dedi,ve kadın birsürü yumurtan var yani rezervlerin çok iyiymiş daha önceki doktorda demişti bunu
hayırlısı cnm.....aktarları biz zengin ettik zaten ,bu yolda herşey mübah :)))
bu ay seninkini duyduktan sonra inşşşş...
sordum cnm kçarmı agnucaston kullanabilirsin dedi ama gebelik için bi fayda sağlayacağını kendi adıma düşünmüyorum dedi...bende olsun dedim ve aldım yarın başlıyorum
nediyelimmmm kısmettten ötesiii olmuyooo.ekimm ekimm güzelll ekimm seniii bekliyooo olcakkk
Kızlar iyisiniz inşallah benimde batıma 7 gün kaldı :26:
topikcanlarrrrrrrrrrr
:111::111::111::111::111:
topikcanlarrrrrrrrrrr
:111::111::111::111::111:
hoşgeldin canımm.:79::79::79:
hoşgeldin annecan
kızlarrr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?