ooooooooooo
hülyaaaa gelmiişşş hoşgelmiişşş
sanada günaydın..
neler yapıyosun?
ıyıyım canım ne olsun uyku tutmadı sabah sabh sen ne yapıyorsun nasılsın?
canım ıkı gun sonra tekrar yap ben ıkı cızgıyı sılıkte gorsem hamıle sanardım kendımı:))ama olmayabılrsınde gebelık testı markan neydı?günaydın kızlar dün test yaptım aksam çoooook silik gördüm 2. cizgiyi ama çok silik şimdi hamilemiyim değilmiyim ?
benide uyku tutmadı
şimdiye kadar iyiydimde azcık midem bulandı
belki pazara çıkarım ondanda uyku tutmadı
ben 27 temmuzda düşük yapmıştım sonra 1 ağustosda parça kaldığı için kürtaj oldum yine ağustosun 16 sındada adet diye düşündüğüm kanamayı yaşadım ama şimdi hala adet olmadım hamileliğe dairde belirtim yok öncekinde yaşadığım belirtiler olamlısa eğer şu anada yok ve ben 24 günde bir adet görürüm napıyım bilemiyorum sıkıntılandım iyice lütfen cevap yazın kızlar
canım ıkı gun sonra tekrar yap ben ıkı cızgıyı sılıkte gorsem hamıle sanardım kendımı:))ama olmayabılrsınde gebelık testı markan neydı?
markalı bişeydıde hatırlamıyorum LAMENE mi neydi
canım ıkı gun sonra tekrar yap ben ıkı cızgıyı sılıkte gorsem hamıle sanardım kendımı:))ama olmayabılrsınde gebelık testı markan neydı?
markalı bişeydıde hatırlamıyorum LAMENE mi neydi
hmmm duydum ama ne yazııkı hatırlamıyorum ınternetten arastır canım guvenırlıgını.
slm tandora nasılsın epeydır karsılasamıyorduk
senin nasıl gidiyor hayal?
hmm senınde ne cok mıden bulanıyor kız.pazara gıderken caddeye bır baksana sonbahar kış koleksıyonları gelmişmi tekbır yada arminede:))))
ıyı ne olsun adet olmayı beklıyorum herhangı bır gunu olmadıgı ıcın amelıyattan sonra.beklemedeyım
evet 4 gün geçtii ama hep gecer normalde bi geçen ay düzenli oldu bide kasık agrılarım var ama adet yokselam cnm,iyi sayılır..
adet günün geçti mi güzelim?
kıızz hamilesin bencee
ıyı ne olsun adet olmayı beklıyorum herhangı bır gunu olmadıgı ıcın amelıyattan sonra.beklemedeyım
hımm evet çocukluğumdan beri böyle
hamile olsamda dicem yok ben hep böyleyim
oo çoktan sen gel bakalım beraber eheh
evet 4 gün geçtii ama hep gecer normalde bi geçen ay düzenli oldu bide kasık agrılarım var ama adet yok
belırtısıde yok göguslerde falan anlamadım umarım hamileyımdır
sogan suyunu denedınmı düzenlıyo benımde yıllardır duzensızdı gecen ay kullandım düzenledı hemen ertesı ayı hatta ruzqar onla hamiş kaldı
evet 4 gün geçtii ama hep gecer normalde bi geçen ay düzenli oldu bide kasık agrılarım var ama adet yok
belırtısıde yok göguslerde falan anlamadım umarım hamileyımdır
sogan suyunu denedınmı düzenlıyo benımde yıllardır duzensızdı gecen ay kullandım düzenledı hemen ertesı ayı hatta ruzqar onla hamiş kaldı
gercektenmı geldı ya benım nıye haberım yok.pazar gunu otobusle gectım sezon sonu ındırımlerını gordum yenı sezonu gormedımneyse bırgun gelıyımde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?