2 ay 1 hafta oncecnm sen en son ne zama adet gördün?
:26::26: yani ben daha önce çalıştığım arkadaşlardanda heberleri alıyorum yanlış görmediysemde çoğu mağazalar yeniledi ürünlerini
2 ay 1 hafta onceya cok sulu goz bırsey oldum herseye duygulanıyorum bıran once gelsede kurtulsan ruhsal bunalımdan
tamam canım sagol haftaya bakarım artık gelmeye calısırım
tıpkı hamilelik belirtisi gibi dimi öyle derlerya
anlaşıldı senin alışveriş zamanın geldiiii
inşallah inşalllah dua edincnm umarım gebesindir artık biri şu listeyi yenilesin gözümüz gönlümüz açılsın
o zaman hayalinde dediği gibi,2 3 gün bekle tekrar yap
on gun kadar ıcmıştım hıc bır sey olmadı.dahada ıcemıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumama adetten sonra ıncır kuru başlıcam ınsallah
ya hamıle olunca da boyle aglarsam yandık vallahaberlerı ızlerken olan olmayan herşeye aglıyorum hemde ne yapıyorum ben ya dıyorurum guluyorum dusun dun spor haberlerınde bıle agladım ben en ıyısı alışverıse cıkayım ama sankı onuda canım ıstemıyor ben doktora gıtmek ıstıyoruuuuuuuuum..
günaydın kızlar dün test yaptım aksam çoooook silik gördüm 2. cizgiyi ama çok silik şimdi hamilemiyim değilmiyim ?
Günaydınlar herkese
günaydinnn ateşinnn kaç çıktııı
günydınlar çıkıcam kızlar koocam glyo masumiyet iyi gidiyor hadi bakalım karbonat testi yap bari eve gidince ..merak etmeye başladım
evet yaa bende hayretler içindeyim sabahları hep 6,45 lerde uyanıp ateş ölçüyorum bu sabahta kötü bir rüya görüyordum birden uyandım meğerse vücut ısım yükselmişarada kasık tarafımda pıt pıt diye bişey atıyor gaz da olabilir tabi
karbonat testi ne yahu????:26:
calıştıgımdan hastane buraya uzak ve haftaya yıllık ızne cıkıcam izn alamam malesef beklıcessscanm egerr ikinciii silikk hemen çıktıksaa hamilesinn..amaa süren uzunsaaa olmayabilirr.......kan en garantiii bugun git istersennnn
burda okudumda bi kaba karbonat koyuyosun sonra üzerine idrar karbonat köpürüyorsa gebelik vardır manasına geliyormuş....artık teste para vermicezzzz
burda okudumda bi kaba karbonat koyuyosun sonra üzerine idrar karbonat köpürüyorsa gebelik vardır manasına geliyormuş....artık teste para vermicezzzz
selam kızlar bugün ısrarlarınıza dayanamayıp test yaptım ama bişey çıkmadı yani negatif.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam baharcım,üzülme hemen dur bakalım,senin batın geçtimiki.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?