Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canım poğaça istedi bu sabah
ama bekliyorum poğaçaaaa sesi henüz gelmedi.
ahaaa geldi poğaçaaa

cnm sen en son ne zama adet gördün?
2 ay 1 hafta onceya cok sulu goz bırsey oldum herseye duygulanıyorum bıran once gelsede kurtulsan ruhsal bunalımdan
:26::26: yani ben daha önce çalıştığım arkadaşlardanda heberleri alıyorum yanlış görmediysemde çoğu mağazalar yeniledi ürünlerini

tamam canım sagol haftaya bakarım artık gelmeye calısırım

2 ay 1 hafta onceya cok sulu goz bırsey oldum herseye duygulanıyorum bıran once gelsede kurtulsan ruhsal bunalımdan

tamam canım sagol haftaya bakarım artık gelmeye calısırım

tıpkı hamilelik belirtisi gibi dimi öyle derlerya
anlaşıldı senin alışveriş zamanın geldiiii

tıpkı hamilelik belirtisi gibi dimi öyle derlerya
anlaşıldı senin alışveriş zamanın geldiiii

ya hamıle olunca da boyle aglarsam yandık vallahaberlerı ızlerken olan olmayan herşeye aglıyorum hemde ne yapıyorum ben ya dıyorurum guluyorum dusun dun spor haberlerınde bıle agladımben en ıyısı alışverıse cıkayım ama sankı onuda canım ıstemıyorben doktora gıtmek ıstıyoruuuuuuuuum..

cnm umarım gebesindir artık biri şu listeyi yenilesin gözümüz gönlümüz açılsın
o zaman hayalinde dediği gibi,2 3 gün bekle tekrar yap
inşallah inşalllah dua edin
on gun kadar ıcmıştım hıc bır sey olmadı.dahada ıcemıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumama adetten sonra ıncır kuru başlıcam ınsallah

15 gun içtim 2 adet arası düzenledide beni ondan

azcık işim var toparlayıp gelıyorum :)

Son düzenleme:

tatlımm git ama önce doktora sonra alışverişee
bişeyin kalmaz

günaydın kızlar dün test yaptım aksam çoooook silik gördüm 2. cizgiyi ama çok silik şimdi hamilemiyim değilmiyim ?

canm egerr ikinciii silikk hemen çıktıksaa hamilesinn..amaa süren uzunsaaa olmayabilirr.......kan en garantiii bugun git istersennnn

günydınlar çıkıcam kızlar koocam glyo masumiyet iyi gidiyor hadi bakalım karbonat testi yap bari eve gidince ..merak etmeye başladım

günydınlar çıkıcam kızlar koocam glyo masumiyet iyi gidiyor hadi bakalım karbonat testi yap bari eve gidince ..merak etmeye başladım

evet yaa bende hayretler içindeyim sabahları hep 6,45 lerde uyanıp ateş ölçüyorum bu sabahta kötü bir rüya görüyordum birden uyandım meğerse vücut ısım yükselmiş arada kasık tarafımda pıt pıt diye bişey atıyor gaz da olabilir tabi
karbonat testi ne yahu????:26:

burda okudumda bi kaba karbonat koyuyosun sonra üzerine idrar karbonat köpürüyorsa gebelik vardır manasına geliyormuş....artık teste para vermicezzzz

canm egerr ikinciii silikk hemen çıktıksaa hamilesinn..amaa süren uzunsaaa olmayabilirr.......kan en garantiii bugun git istersennnn
calıştıgımdan hastane buraya uzak ve haftaya yıllık ızne cıkıcam izn alamam malesef beklıcesss
cızık ne zaman cıktı bılmıyorum belırsız sekılde vardı eşimde gordü ama yok bee deildir dedi dikkat etmedim hemen cıkıp cıkmamasına inş. olur kısmet

burda okudumda bi kaba karbonat koyuyosun sonra üzerine idrar karbonat köpürüyorsa gebelik vardır manasına geliyormuş....artık teste para vermicezzzz

o nasıl bir teknikmiş yaaa asit sonuçta idrarda zaten köpürmezmiki

Allah allah karbonata su da döksek kabarmaz mı ne bilim enteresan geldi şimdi evdeyimde karbonatımda var ama
surelab diye uyduruk bir test vermiş laboquickin yanında gittigidiyor hiçbir halt anlamadım o testden uyduruk yani nerden tutucam ne kadar bekleyecem yazmıyor kağıtta

selam baharcım,üzülme hemen dur bakalım,senin batın geçtimiki.?

hiracım batım ne zaman ben bile bilmiyorum.geçen ay 2defa oldum ondan önceki ay 32günde olmuştum.ama zaten bu ay benim hiç umudum yok düzenli çalışmadık.toplam 2 3defa olduysa oldu.ekime kaldık artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…