Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hiracım batım ne zaman ben bile bilmiyorum.geçen ay 2defa oldum ondan önceki ay 32günde olmuştum.ama zaten bu ay benim hiç umudum yok düzenli çalışmadık.toplam 2 3defa olduysa oldu.ekime kaldık artık.

canım son adetinden hesaplayacaksın,ayın kaçında oldun,artı tutarsa bir defaylada tutar bunu ancak Allah bilir sıkma canını bekle bakalım...

günaydın kızlar dün test yaptım aksam çoooook silik gördüm 2. cizgiyi ama çok silik şimdi hamilemiyim değilmiyim ?

canım madem kan testine zamanın yok 2-3 gün sonra testi tekrarla bence bebiş varsa ozaman daha net görürsün,hadi bakalım inşallah meleğin gelmiştir..

canım madem kan testine zamanın yok 2-3 gün sonra testi tekrarla bence bebiş varsa ozaman daha net görürsün,hadi bakalım inşallah meleğin gelmiştir..

BENDE OYLE DÜŞÜNÜYORUM bakalım inşallah ama kasık agrıma bi anlam veremıyorum neden agrıyo kasıklarım??
eger olursa süper olur hira haftaya tatıle cıkacagız eşime 2 mutluluk birden yaşatmış olurum rabbim gönlümzce verir inşallah hepimizin

canım kasık ağrısı olabiliyormuş,uzun yıllar geçtiği için belirtileri hatırlamıyorum ben,
ama varya maşallah sabırlı gördüm seni,ben olsaydım şimdiye 10 tane test yapmıştım

selam arkadaşlar ben yine yaptım test yine aynı 2.silik çizgi belirdi 4 gün kaldı şimdide..ne diyorsunuz bu test markası yanlış olabilir mi

zaten gebelık testınıde suyla yapınca da ıkı cızgı cıkıyormussu gıbı olamadık gıttısu gıbı azız ol demk bu olsa gerek

canım kasık ağrısı olabiliyormuş,uzun yıllar geçtiği için belirtileri hatırlamıyorum ben,
ama varya maşallah sabırlı gördüm seni,ben olsaydım şimdiye 10 tane test yapmıştım

sadece umutlanmak istemiyorum hira cok panik yaparım ben normalde ama yok gibi davranıyorum üzerine olmuyorum çünkü olmayınca yıkılıyorum 10 gün kendime gelemiyorum artık oluruna bıraktım bende eskıden ayda 5 6 test yapıyordum yoruldum bu histen hayal kırıklıgından ondan rahatım şimdi sakinim bi olsun heralde olduguna inanamıycam bu kezde 9. aydayız korunmayı bırakalı umarım olur rabbim yüzümüze bakar.

selam arkadaşlar ben yine yaptım test yine aynı 2.silik çizgi belirdi 4 gün kaldı şimdide..ne diyorsunuz bu test markası yanlış olabilir mi

markasını arastırdınmı ınternetten canım yanlıs dıyenler varmı?belkıde dogrudur

iyiyim canım şimdilik herşey güzel gidiyor 5 gün kaldı batıma merak içindeyim ateşimde 37,0 oldu bu sabah
maşallah hadı hayırlısı psikolojı önemli heyecan yapma

zaten gebelık testınıde suyla yapınca da ıkı cızgı cıkıyormussu gıbı olamadık gıttısu gıbı azız ol demk bu olsa gerek

cok hoşsun çok güldüm

canım son adetinden hesaplayacaksın,ayın kaçında oldun,artı tutarsa bir defaylada tutar bunu ancak Allah bilir sıkma canını bekle bakalım...

canım en son 19 ağustosta oldum ama benim adetlerim hep değişken.en sonuncuya göre yani 32 güne göre hesaplarsam.ayın 20sinde olmam lazım.

canım en son 19 ağustosta oldum ama benim adetlerim hep değişken.en sonuncuya göre yani 32 güne göre hesaplarsam.ayın 20sinde olmam lazım.

evet tatlım son adetini baz alacaksın,
batına 6-7 gün varmış,neden erken test yapıp moralini alt üst ediyorsunki,
kırmızılar gelene kadar umut vardır herzaman

evet tatlım son adetini baz alacaksın,
batına 6-7 gün varmış,neden erken test yapıp moralini alt üst ediyorsunki,
kırmızılar gelene kadar umut vardır herzaman

selam canım naber gercı bıze kırmızılar gelsede acaba ustunemı gorduk dıyoruz

olur canım bu ay sana musade olmazsa bıdahakı ay beraber bu daha ıyı fıkır sankı

bu ay günüm gecmısken etme tutma adama süppis yapım geliversin benimki de hem 1 aylık tecrube sanada söylerız belirtileri sende yaşayınca şaşırmazsın olmazmı
rabbim ıkımızede hayırlısını versın

bendece kızlarrrrrrrrr,
hepiniz hamile kalın da sıra bana gelsinnn,ablanız olarak arkanızdan geleyim ben,öncelik sizinn hem hepiniz hamile kalana kadar benim uyus tüpler anca açılır

aman canım 4 yıl bekledım bu ay daha beklerım canım sag olsun zaten korunuduk bu aynese kızlar cıktım ben
hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…