bendece kızlarrrrrrrrr,
hepiniz hamile kalın da sıra bana gelsinnn,ablanız olarak arkanızdan geleyim ben,öncelik sizinn hem hepiniz hamile kalana kadar benim uyus tüpler anca açılır
selam canım nabergercı bıze kırmızılar gelsede acaba ustunemı gorduk dıyoruz
selam arkadaşlar ben yine yaptım test yine aynı 2.silik çizgi belirdi 4 gün kaldı şimdide..ne diyorsunuz bu test markası yanlış olabilir mi
sadece umutlanmak istemiyorum hira cok panik yaparım ben normalde ama yok gibi davranıyorum üzerine olmuyorum çünkü olmayınca yıkılıyorum 10 gün kendime gelemiyorum artık oluruna bıraktım bende eskıden ayda 5 6 test yapıyordum yoruldum bu histen hayal kırıklıgından ondan rahatım şimdi sakinim bi olsun heralde olduguna inanamıycam bu kezde9. aydayız korunmayı bırakalı umarım olur rabbim yüzümüze bakar.
hepbir güçten bii üflerız sana tüplerin açılıveriri
açılır inşallah
ÇOK SOLUK PEMBEYDI ben dikkat etmedım ne ara belırgınlestıgıne galiba hamıle değilim çunkü çok belirgin değildiselam kızlarrrrrr
birse ve cardelenss arkadaşlarım, idrar testi yanlış sonuç vermez, versede 2. testi yaparsınız teyit edilmiş olur
ancaaaaakkkk çizginin ne kadar sürede çıktığı çok önemlidir, 3-5 dakika da çıkıyosa ve rengi hafif de olsa pembeyse pozitiftir. bi de ıslanıp kuruduğu için oluşan bi 2. çizgi oluyo gölge gibi o pozitif değildir. tecrübeyle sabittir
selam canım nasılsın?
ÇOK SOLUK PEMBEYDI ben dikkat etmedım ne ara belırgınlestıgıne galiba hamıle değilim çunkü çok belirgin değildi
iyiyim masumcum, sen de alev elev yanıyomuşsun,bu gün kaçıncı günün ve kaçıncı gün yumurtlamıştın
bugün 23. günüm ateşime göre 11. gün yumurtam çatlamıştı yani 3 gün kalmış olabilir batıma benim tahmini batıma da 5 gün var ateşim iyi gidiyor düşmez inşallah :18::18::18:
ne zaman çıktığını hatırlamıyomusun yani testi yaptın bi daha bakmadın mı, ilginç:44:[/QUOTE
yaptım testı 5 dk baktım işte iyice inceledım soluk pembeydı 2. cizgi ne zaman olustu gormedım duz zemınde yaptım ben elımı yıkayıncaya ( donumu cekınceye) kadar olur dedım baktımkı 1 cızgı 2.si soluk elimdede 1 test vardı gece 10 du zaten yaptıgımdada sabahda işe geldim napıım giderken eve alırım kapanmazsa eczaneler...
ne zaman çıktığını hatırlamıyomusun yani testi yaptın bi daha bakmadın mı, ilginç:44:[/QUOTE
yaptım testı 5 dk baktım işte iyice inceledım soluk pembeydı 2. cizgi ne zaman olustu gormedım duz zemınde yaptım ben elımı yıkayıncaya ( donumu cekınceye) kadar olur dedım baktımkı 1 cızgı 2.si soluk elimdede 1 test vardı gece 10 du zaten yaptıgımdada sabahda işe geldim napıım giderken eve alırım kapanmazsa eczaneler...
ohhh beeee ağzından cımbızla laf aldık, ilk ben tebrik edeyim hamilesinnnnnn tebriklerrrrr
ohhh beeee ağzından cımbızla laf aldık, ilk ben tebrik edeyim hamilesinnnnnn tebriklerrrrr
zaten deddimkı ben test yaptıgımı soluk cıktıgını umarım hamileyımdir umarım cımbıza gerek yok dökülenlerdenim hemen girmezdım bugun foruma söylemeyecek olsam :82:
pek heyecan yaptım ayhhh inşallah dua edin
baharr hiraaaa
şeker senin bat ne zaman? ateşini ölçüyo musun bi de?
şeker senin bat ne zaman? ateşini ölçüyo musun bi de?
zaten deddimkı ben test yaptıgımı soluk cıktıgını umarım hamileyımdir umarım cımbıza gerek yok dökülenlerdenim hemen girmezdım bugun foruma söylemeyecek olsam :82:
test yaptığını söylemediğini kast etmemiştim, çizginin nezaman çıktığını bilmeyişini anlamadım, son mesajında da anlatmışın ona ithafen yazdım, neyse iyi günler:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?