Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bendece kızlarrrrrrrrr,
hepiniz hamile kalın da sıra bana gelsinnn,ablanız olarak arkanızdan geleyim ben,öncelik sizinn hem hepiniz hamile kalana kadar benim uyus tüpler anca açılır

hepbir güçten bii üflerız sana tüplerin açılıveriri
açılır inşallah

Son düzenleme:
selam canım naber gercı bıze kırmızılar gelsede acaba ustunemı gorduk dıyoruz

a.slm canım,iyidir ya nolsun,uğraşıp duruyorum işte,senden naber nasılsın,
haklısın valla,nolacak bizim halimiz böyle,benimde adetim az olduğu dönemlerde böyle düşünüyorum

selam arkadaşlar ben yine yaptım test yine aynı 2.silik çizgi belirdi 4 gün kaldı şimdide..ne diyorsunuz bu test markası yanlış olabilir mi

selam kızlarrrrrr

birse ve cardelenss arkadaşlarım, idrar testi yanlış sonuç vermez, versede 2. testi yaparsınız teyit edilmiş olur

ancaaaaakkkk çizginin ne kadar sürede çıktığı çok önemlidir, 3-5 dakika da çıkıyosa ve rengi hafif de olsa pembeyse pozitiftir. bi de ıslanıp kuruduğu için oluşan bi 2. çizgi oluyo gölge gibi o pozitif değildir. tecrübeyle sabittir

ÇOK SOLUK PEMBEYDI ben dikkat etmedım ne ara belırgınlestıgıne galiba hamıle değilim çunkü çok belirgin değildi

iyiyim masumcum, sen de alev elev yanıyomuşsun, bu gün kaçıncı günün ve kaçıncı gün yumurtlamıştın

bugün 23. günüm ateşime göre 11. gün yumurtam çatlamıştı yani 3 gün kalmış olabilir batıma benim tahmini batıma da 5 gün var ateşim iyi gidiyor düşmez inşallah :18::18::18:

bugün 23. günüm ateşime göre 11. gün yumurtam çatlamıştı yani 3 gün kalmış olabilir batıma benim tahmini batıma da 5 gün var ateşim iyi gidiyor düşmez inşallah :18::18::18:

ben seni ovul testi yapıyo diye hatırlamıştım, yanlış biliyomuşum demekki, test yapcakmısın

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…