ben seni ovul testi yapıyo diye hatırlamıştım, yanlış biliyomuşum demekki, test yapcakmısın
test yaptığını söylemediğini kast etmemiştim, çizginin nezaman çıktığını bilmeyişini anlamadım, son mesajında da anlatmışın ona ithafen yazdım, neyse iyi günler:80:
kast etmek yada böyle düşündüğünü düşünmedim hiç sadece test yapmadığımı düşündün geçmişide okumadın sandım.. sanada iyi günler :80:
beloved anne ben sana küsümm,gecenlerde iki defa sordum seni cevap vermedin
şaka yapıyorum canım mutlaka görmemişsindir,nasılsın bitanem,nasıl gidiyor hamilelik
ovulasyon testini tam yapamammışım ben sabah ki ilk idrarla yapıyordum sonra her günde yapmadım yani kaçırmışım herhalde çatlama günümü
ateş değerlerime göre yorumladık hangi gün çatladığımı11. gün ani bir artış olmuştu çünkü 36,4 den 36,9 a çıkmıştı
ben de küstüm sana bana teselli vermiyorsun
yazdım bikerem geceydi sonra sen cevap vermedinşaka canım sen de görmemişin cevabımı anladım iyiyim nurcum yaaa, inşallah herşey yolundadır, yarın doktora gidiyorum, sen bu gün gidecektin gittin mi
ovulasyon testini eczaneden mı aldın masumcum nasıl yapılyor
bitanem umarım herşey yolundadır ve güzel şeyler yazarsın bizlere,,
ben gecen ay 5 gün soğan suyu içmiştim,son bir kaç ay kısa süren adetim düzene girdi sanırım,4.gün bitiyordu adetim
gecen aylara göre hesabımı yapmıştım ama olmadı,bugün 6.günüm,akşama yıkanıp yarın doktora gidicem inşallah..
slm kızlar ben yeni üyeyim bende sizin gibi meleğimi bekliyorum hepimiz hayırla alırız inş. kucağımıza
A.slm hoşgeldin topiğimize....
Amin inşallahh hayırlısıylaa....
ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin nurcum yaa, senin durumda bi karışıklık var ama çözülemedi bi türlü, açıkçası ben de senin tüplerinin o denli tıkalı olduğuna inanmıyorum,
bende cevap vermiyosunuz diye küsüyodum vazgeçtim
evet tatlım benimde kafam karışık,doktorlar tıkalı diyo raporunu netten araştırdım yapışıklık diyo,
ikisi aynı şey değil bana göre,ben halen inanmıyorum ya,çünkü tıkanıklığa sebeb olacak bişey olmadıki,ne ağır bir enfeksiyon geçirdim ne kürdaj oldum nede karından herhangi bir operasyon geçirmedimki,bakalım yarın ne diyecek
bende cevap vermiyosunuz diye küsüyodum vazgeçtim
küsme cünkü ard arda yazılıyor kaynıyor yazılanlar bazen hoşgeldın
bebişine kavuşursun umarım en yakın zamanda
amin inş. canım 9 aydır bekliyoruz ama gelmiyor kız olursa adını nazlı koyucam zaten
amin inş. canım 9 aydır bekliyoruz ama gelmiyor kız olursa adını nazlı koyucam zaten
bizde 9 aydır beklıyoruz üzülme sabır
tıkalı olsada artık carleri var düzgün sağlam bi doktora git istersen araştırıp
evet tatlım benimde kafam karışık,doktorlar tıkalı diyo raporunu netten araştırdım yapışıklık diyo,
ikisi aynı şey değil bana göre,ben halen inanmıyorum ya,çünkü tıkanıklığa sebeb olacak bişey olmadıki,ne ağır bir enfeksiyon geçirdim ne kürdaj oldum nede karından herhangi bir operasyon geçirmedimki,bakalım yarın ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?