Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ben seni ovul testi yapıyo diye hatırlamıştım, yanlış biliyomuşum demekki, test yapcakmısın

ovulasyon testini tam yapamammışım ben sabah ki ilk idrarla yapıyordum sonra her günde yapmadım yani kaçırmışım herhalde çatlama günümü
ateş değerlerime göre yorumladık hangi gün çatladığımı 11. gün ani bir artış olmuştu çünkü 36,4 den 36,9 a çıkmıştı

slm kızlar ben yeni üyeyim bende sizin gibi meleğimi bekliyorum hepimiz hayırla alırız inş. kucağımıza

beloved anne ben sana küsümm,gecenlerde iki defa sordum seni cevap vermedin
şaka yapıyorum canım mutlaka görmemişsindir,nasılsın bitanem,nasıl gidiyor hamilelik

yazdım bikerem geceydi sonra sen cevap vermedin şaka canım sen de görmemişin cevabımı anladım iyiyim nurcum yaaa, inşallah herşey yolundadır, yarın doktora gidiyorum, sen bu gün gidecektin gittin mi

ovulasyon testini eczaneden mı aldın masumcum nasıl yapılyor

ben de küstüm sana bana teselli vermiyorsun

adet mi oldun ki niye teselli vereyim, ezgi senin için hamile diyo, testin negatif çıkmış, inan senin durumu çözemedim ben baharım yaa, ovul testini de düzenli yapmadın ki büyük bir merakla bekliyorum sadece, negatif çıkmasıda çok önemli değil, erken olabilir

yazdım bikerem geceydi sonra sen cevap vermedin şaka canım sen de görmemişin cevabımı anladım iyiyim nurcum yaaa, inşallah herşey yolundadır, yarın doktora gidiyorum, sen bu gün gidecektin gittin mi

bitanem umarım herşey yolundadır ve güzel şeyler yazarsın bizlere,,
ben gecen ay 5 gün soğan suyu içmiştim,son bir kaç ay kısa süren adetim düzene girdi sanırım,4.gün bitiyordu adetim
gecen aylara göre hesabımı yapmıştım ama olmadı,bugün 6.günüm,akşama yıkanıp yarın doktora gidicem inşallah..

ovulasyon testini eczaneden mı aldın masumcum nasıl yapılyor

gittigidiyordan sipariş vermiştim 20 ovulasyon 5 gebelik testi 23 liraydı yalnız gebelik testi de laboquick olan markayı ısmarla benimki surelab diye uyduruk bişey çıktı

ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin nurcum yaa, senin durumda bi karışıklık var ama çözülemedi bi türlü, açıkçası ben de senin tüplerinin o denli tıkalı olduğuna inanmıyorum,

hımmm anladım her sabah test edıyosun yumurtlama oldumu dıyee güzelmiş bende alayım olmazsa sonucum netlessınde :86:

ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin nurcum yaa, senin durumda bi karışıklık var ama çözülemedi bi türlü, açıkçası ben de senin tüplerinin o denli tıkalı olduğuna inanmıyorum,

evet tatlım benimde kafam karışık,doktorlar tıkalı diyo raporunu netten araştırdım yapışıklık diyo,
ikisi aynı şey değil bana göre,ben halen inanmıyorum ya,çünkü tıkanıklığa sebeb olacak bişey olmadıki,ne ağır bir enfeksiyon geçirdim ne kürdaj oldum nede karından herhangi bir operasyon geçirmedimki,bakalım yarın ne diyecek

bende cevap vermiyosunuz diye küsüyodum vazgeçtim

küsme cünkü ard arda yazılıyor kaynıyor yazılanlar bazen hoşgeldın
bebişine kavuşursun umarım en yakın zamanda

tıkalı olsada artık carleri var düzgün sağlam bi doktora git istersen araştırıp

bilemiyorumki birsecim şimdiye kadar iki doktora gittim,ilki üniversitede pröf,üstelik kadın doğum bölüm başkanı,
ikincisinide araştırıp öyle gittim,özel bir hastanede kendisi,çok hastası var,gidenlerin hepside memnun,bakalım artık nasip kısmet...

evet haklısın tüpleri tıkalı 2 kişi tanıyorum biri ameliyat hatası tıkanmış,çocuğu olmuyo tüp bebek yaptırcak, birisi de tıkalı değil yapışık o da dış gebelik geçirdi, sen 2 tane çocuk doğurmuşun, bi çözümü mutlaka vardır canım dua edelim, doktora da iyice sor gerekirse başka bi doktora git,, filmini tahlillerini göster, inşallah netice alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…