- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
canım biraz tanıt kendini istersen,kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin ilk çocuğunmu olacak ne zamandan istiyorsun v.s
bilemiyorumki birsecim şimdiye kadar iki doktora gittim,ilki üniversitede pröf,üstelik kadın doğum bölüm başkanı,
ikincisinide araştırıp öyle gittim,özel bir hastanede kendisi,çok hastası var,gidenlerin hepside memnun,bakalım artık nasip kısmet...
24 yşındayım canım 2 yıllık evliyim eşim başta istemedi hatta ben doktorumu tembihleyip çouk yapmamız gerektiğini söylemesini istedim öyle ikna oldudüğünümden 1 ay sonrada kimyasal gebelik geçirdim daha sonra kist nedeniyle hap kulandım 1 yıl ve annelik hormonlarım ağır bastı bıraktım çok istiyorum ama olmadı hala eşim çok rahat ama ben olamıyorum işim nedeniyede hergün yenidoğan bebişleri görüp benim neden yok diye stres yapıyorum
inşallah sonuçların istedıgn gibi cıkar. hem tıkalı çıksada artık tedavileri var üzülme bi operasyonla açılır tüplerin
anladım canım,eğerki önemli bir sorun yoksa rahat bırak kendini,stres yapma ne kadar çok istesek kafaya taksak o kadar zorlaşıyor,
ah şu annelik hormonları yokmu,
benim Allah bağışlasın iki tane var,
7-8 ay öncesine kadar aklımın ucundan geçmiyordu üçüncüsü,
sonra bebek özlediğimi farkettim,minnak minnak elleri ayakları,öpüp koklamaları emzirmeyi hatta gece uykusuzluğunu özledim,
şuanda sanki ilk olacakmış gibi çok istiyorum,anne olunca heleki benim gibi çocukları çok seviyorsanız beni çok iyi anlarsınız
inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese bu eşsiz duyguyu bir an önce tattırır
Allah çocuklarını sana bağışlasın canım çok seviyorum çocukları bu yüzden meslek olarak ebeliği seçtim ama kendi canımdan kanımdan istiyorum işte bide üstüne aradaşlarım arayıp hamilelik haberi veriyorya o zaman daha kötü oluyorum ikimizde de sorun yok ama ben çok takıyorum işte rabbim sanada tekrar yaşatsın bu duyguyu inş.
kızlar bu gün adetimin 13. günü. puregon iğne ve pazartesi de ovitrelle vuruldum. bende yoğun şekilde tuvalete gitme, bir üşüme bir yanma, hafif mide bulantısı, yorgunluk, uyku hali göğüslerde hafif sızı oluyor. ilaçın etkileri mi bunlar. bu gün sabah 8 de 36 saatim doldu. yumurtalar çatlıyor olmalı. bu belirtiler ne böyle. çatlama iğnesi ve onun öncesi yumurta geliştirici kullanan arkadaşlar sizde de oldu mu?????????????
Melllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssss
ay tatlım geçmişteydim dur vurmaaaanasılsın canım nasıl gidiyor
İYİYİM KUZUM NASIL OLAYIM YILLIK planlarla uğraşıyorummm altı üstü isim değiştiriyom amaçok sıkıcıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?