Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

oyyy çok tatlı onlar benım de ablamın kızı baaşladı ana sınıfına

valla çok sıkılıyorum evrak işinden her işi yapayım evrak işi yapmayım yaaaa

evet ya çok tatlılar 27 tane çocuğum varr evet evrak işine uyuz oluyorum neyse tatlım ben çıkıyımda yemek yapim barii öpüyorum seni görüşmek üzeree:79:

ben geldimmmmmmmm.14 yıılıkk arkadasima gittim bugunn.dahaa kapıdann girdimm....aaaaaaa sen hamilesin dedii banaa.sok oldumm oda nerden çıktııı daha bir haftam var dedimm..ee dediiii 2 çocukk annesii olarakk tecrübeliyimm....yüzümm solmusss benimm..gözlerimde bayıkk bakıyomuss..ayy bi hoşş oldumm

ayyyyy çoooookkkkkkkkkkk güzelllll
tülü ya ben de sen hamilesin diye hissediyorumm
MELİSİM hadi git kuzum işini yap çok öpüyorum seniii

şimdi tekrr farklı marka oncomed diye bişi..yaptım pozitif değil bu ne yaa hangisine inanayım ilk yaptığm sabah idrarıyla bunı 10 dk önce yaptım acaba ondan mı yaa offf çok sıkıldım kızlar anlatamam zaten bu aydan sonra kendimi nadasa bırakıcam

bana bir yorum yapın hangisine inanıyım

ayyyyy çoooookkkkkkkkkkk güzelllll
tülü ya ben de sen hamilesin diye hissediyorumm
MELİSİM hadi git kuzum işini yap çok öpüyorum seniii

evettt benim içinde çokkk güzelll bişiiii...........canimsin sen benimm hisselerin için çok tesekkür ederimm....inankiii bende kendimii öylee hissediyorumm...içim kıpırr kıpırrr ALLAH utandirmasiinn...........amaaa bendev senin için çok güzelll şeylerr düsünüyorumm haberin olsunn

ne güzel bana da deselerdi en azından moral olurdu hadi tülay göriyim seni..

teşekkür ederim iyi dileklerin için çok sağol

ne güzel bana da deselerdi en azından moral olurdu hadi tülay göriyim seni..

canimm benimm.....sen her pozitiff çıktıı deyişindeee acayipp sevinitorumm...ama dogruu düzgün yapmadii gittii su test işiniii.bakk canimm sen yarin sabahh ilik idrarinlaaa güzelll bi saglamm markaylaa testinii yappta bitsinn bu merakkk......berabererr çıkalımm buayyyy

özelden mesaj atıcam sana bak

valla Gülşahçım idrarda çıkması için henüz erken diye düşünüyorum canım.biraz daha bekle baklaım

ayy Tülü insan böyle şeylerden nasıl mutlu oluyor dimiiii
içime senin için güzel şeyler doğuyor ya dediğin gibi Allah utandırmasın

ben de çok istyommm artık
Bugece gene bi rüya gördüm Allah hayra çıkarsın
Ablam karşımdan geliyor o kadar güzel o akdar güzel ki sana anlatamam yok böyle bir şeyy
elinde de bir kız bebek o da nasıl ama nasıl güzell bayılıyorummm kucağıma alıyorum ve Allahım bu nasıl bir güzellik bana da nasıp et bundan diyorum ve uyandımm
Alahım hayra çıakrsın

slmlar kızlar napıyosunuz...yanıltıcı testlerle dolu bi gün olmuş............
kasıklarım ağrıyor ilacın etkileri baş gösteriyor galiba....

canimm benimm kızz müjdeliii haberdirrr.inşaşlhhh sennide gebee kalmann yakındırr.ama ovulasyonn testt alllll bakkk çok işee yariyorrrr

aldım canım zaten ben bugün 13.günüm
dün 12.günde yaptım negaitftiii

ayyyyyyy canimm çokk özürr dilerimm.bugunlerde dalgınımm...henüzz çıkmadii dimiii.hımmmmm yapmaya devamm haa cift cizgiyi görüncede hoppppp cumburlopp yatagaaa:78:

ayyyyyyy canimm çokk özürr dilerimm.bugunlerde dalgınımm...henüzz çıkmadii dimiii.hımmmmm yapmaya devamm haa cift cizgiyi görüncede hoppppp cumburlopp yatagaaa:78:

yapıyorum da bugün yapmıcam yarın başlayacağım tekrar
ama tabi bu arada ilşkiye devam onda sorun yok
bakalım artık nasıpppp
buaya başlarken çok umutluydum
şu bir iki gündür bır umutsuzluk çöktü yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…