tülüüüüüüüüüüüüüüü naberbugun 41.gun ama mısafırım gelmedı daha
hamılemısın canım ılk bebek dımı
birisi sensin
evet evet bırdaha bende yapıcam ıgneden sonra cıft cızgı gormek ıstıyorum
ıyıyız canım sagol sen nasılsın
Hayalcim sağolasın tatlım tahminin için ama benim ateşim azcık daha düştü bugün canım sıkıldı
3 gün kaldı batıma böyle düşmeye devam ederse fena yani
ınsallah duşmez canım hem adet olana kadr umut var takma ateşi.hakkımızda hayırlısı olsun...
yok canım degılım ben bu ay yumurta kıstı amelıyatı oldum. o yuzden gelmedı sanırım.gercı normaldede pek gelmezevet eger bır gun hamıle olursamda ılk bebek olucak...senın problemın ne ne kadardır ıstıyorsun
Ne bilim moral oluyordu bana daha ümitleniyordum ateşim yüksek olunca ama tabi adetim gelirse de yapacak bişeyim yok herşey kabulumuz.
İyi oldu en azından ateş durumlarını öğreniyorum vücudumun tepkisini ölçüyorum. Deneyim oldu bu da bu ay bana ekime inşallah diyelim
kız sen ne zaman adet olucaksın yahu 41.gün olmuş normal mi???
tülüüüüüüüüüüüüüüü naberbugun 41.gun ama mısafırım gelmedı daha
Yaw şekerim adetine kaç gün kaldı?
canım bende problem yokmus doktorun soyledıgıne gore acıklanamayan ınfertılıteymıs beklemedeyız anlıcan... 7 yıllık evlıyım 1 yıl korun sonra bekle dur gelsın bebıs dyee
gel canım gel başımın ustunde yerın var..sen hataydaydın demı tülücanimm gelirr inşaalhh beklee birazz dahaaao gelmese ben sana misafir olraka gelirimm
canim 6 gün kaldııı..............heycan doruktamaa amaa.sana kqaç günnn
gel canım gel başımın ustunde yerın var..sen hataydaydın demı tülü
azıcık kalmış senın yerıne ben adet olurum ınsallah senınde bebişn olur..
allah razıı olsunn.evet canim hatayyy antakyadanim benn......inşalah adetin bekletmezz seniii.benide bebegimm.atesimm öylee giderse umudum dahada fazlalasıyooo
ben bu yaz ıskenderuna geldım gercı heryere gıttımantep kilis mersin,tarsus adıyaman oooooooooo guney dogu turu yaptım..ne sıcak ıskenderun yaa nasıl yasıyorsunuz o sıcakta allah yardım etsin
oooooooo hemen dibime gelmissinn.ama ben iskenderunda degilll antakyadayimm.yanii aramızda 1 saatlik bi yol varr.evet burasida sıcakkk ama iskenderun kadar degill.benim ablammm orda evliii.yaniyoo kızcagizz.....aslen antepliyimm...memleketimide gitmissin.........burayada gell beklerim canim.......sen nerdeydin
ben ıstanbuldayım ama eşim antepli ama kılıste babannesı felan..sızın gelınınızım bu durumdaaynen ıskenderunda klımanın altında yaşadım 3 gün gorumcem var ıskenderunda bıdakıne gelırım yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?