Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

tülüüüüüüüüüüüüüüü naberbugun 41.gun ama mısafırım gelmedı daha

hamılemısın canım ılk bebek dımı

yok canım degılım ben bu ay yumurta kıstı amelıyatı oldum. o yuzden gelmedı sanırım.gercı normaldede pek gelmezevet eger bır gun hamıle olursamda ılk bebek olucak...senın problemın ne ne kadardır ıstıyorsun

birisi sensin

evet evet bırdaha bende yapıcam ıgneden sonra cıft cızgı gormek ıstıyorum

ıyıyız canım sagol sen nasılsın

Hayalcim sağolasın tatlım tahminin için ama benim ateşim azcık daha düştü bugün canım sıkıldı
3 gün kaldı batıma böyle düşmeye devam ederse fena yani

Hayalcim sağolasın tatlım tahminin için ama benim ateşim azcık daha düştü bugün canım sıkıldı
3 gün kaldı batıma böyle düşmeye devam ederse fena yani

ınsallah duşmez canım hem adet olana kadr umut var takma ateşi.hakkımızda hayırlısı olsun...

ınsallah duşmez canım hem adet olana kadr umut var takma ateşi.hakkımızda hayırlısı olsun...

Ne bilim moral oluyordu bana daha ümitleniyordum ateşim yüksek olunca ama tabi adetim gelirse de yapacak bişeyim yok herşey kabulumuz.
İyi oldu en azından ateş durumlarını öğreniyorum vücudumun tepkisini ölçüyorum. Deneyim oldu bu da bu ay bana ekime inşallah diyelim

kız sen ne zaman adet olucaksın yahu 41.gün olmuş normal mi???

canım bende problem yokmus doktorun soyledıgıne gore acıklanamayan ınfertılıteymıs beklemedeyız anlıcan... 7 yıllık evlıyım 1 yıl korun sonra bekle dur gelsın bebıs dyee

oncenden de 1 ay var.tam adet gunu amelıyata gırmıstımyanı 61 gün..pazartesıne kadar beklıcem olmazsam ararım doktorumu

canım bende problem yokmus doktorun soyledıgıne gore acıklanamayan ınfertılıteymıs beklemedeyız anlıcan... 7 yıllık evlıyım 1 yıl korun sonra bekle dur gelsın bebıs dyee

eşin gıttımı doktora?psıkolejık olabılırmı ?

canimm gelirr inşaalhh beklee birazz dahaaa o gelmese ben sana misafir olraka gelirimm
gel canım gel başımın ustunde yerın var..sen hataydaydın demı tülü
canim 6 gün kaldııı..............heycan doruktamaa amaa.sana kqaç günnn

azıcık kalmış senın yerıne ben adet olurum ınsallah senınde bebişn olur..

gel canım gel başımın ustunde yerın var..sen hataydaydın demı tülü

azıcık kalmış senın yerıne ben adet olurum ınsallah senınde bebişn olur..

allah razıı olsunn.evet canim hatayyy antakyadanim benn......inşalah adetin bekletmezz seniii.benide bebegimm.atesimm öylee giderse umudum dahada fazlalasıyooo

allah razıı olsunn.evet canim hatayyy antakyadanim benn......inşalah adetin bekletmezz seniii.benide bebegimm.atesimm öylee giderse umudum dahada fazlalasıyooo

ben bu yaz ıskenderuna geldım gercı heryere gıttımantep kilis mersin,tarsus adıyaman oooooooooo guney dogu turu yaptım..ne sıcak ıskenderun yaa nasıl yasıyorsunuz o sıcakta allah yardım etsin

ben bu yaz ıskenderuna geldım gercı heryere gıttımantep kilis mersin,tarsus adıyaman oooooooooo guney dogu turu yaptım..ne sıcak ıskenderun yaa nasıl yasıyorsunuz o sıcakta allah yardım etsin

oooooooo hemen dibime gelmissinn.ama ben iskenderunda degilll antakyadayimm.yanii aramızda 1 saatlik bi yol varr.evet burasida sıcakkk ama iskenderun kadar degill.benim ablammm orda evliii.yaniyoo kızcagizz.....aslen antepliyimm...memleketimide gitmissin.........burayada gell beklerim canim.......sen nerdeydin

ben ıstanbuldayım ama eşim antepli ama kılıste babannesı felan..sızın gelınınızım bu durumdaaynen ıskenderunda klımanın altında yaşadım 3 güngorumcem var ıskenderunda bıdakıne gelırım yanına

ooooooooo enişteyee hürmetlerrr..................gell gell antakyada çok güzrldirr.gezdiririm seniii

pasicannnnnnnnnnn özledim seniii canimm.yigenim nasılll........benim ateşimm 36.7 e sabitlendiiiii.duaa ett düsmesinini kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…