ooooooooo enişteyee hürmetlerrr..................gell gell antakyada çok güzrldirr.gezdiririm seniii
eşin gıttımı doktora?psıkolejık olabılırmı ?
selam kızlar....
tülaycım ve hülyacım saolun ben hamdolsun iyiyim...
bebekte iyidir umarım...
bugün kan tahlil sonuçlarını almaya gidicem
haftaya perşembede doktor amcaya
tülaycım ateşin sabitlemiş inşalah hiç düşmez hep boyle gider...
hülyacım sende bira an önce adet olsanda senin içinde gün saysak
canim 6 gün kaldııı..............heycan doruktamaa amaa.sana kqaç günnn
Benim 3 gün kaldı canikom
gitt gitt..resmininde getirrr yayınlaa bizeeee.........bütün hamilelerden istiycemm.güzümüz gönlümüzz acılsınn dimiii.........evet canim sabitlendimm.........pasii bişi sorcam
sen transeferden sonra hep yüksekmiydiiii.bir derecede olsa düsmedimiii yerşeme için.
oyyyyyy çok az kalmışşşşşşş:18:
canım ben transferden önce ölçüyordum 36.2 cşvarında çıkıyordu..
transferden 2 gün sonra ölçmeye başladım 36.6 36.7 oldu hep düşmedi hiç..
ama birgün sonucu aldıktan sonraki gün sabah 36.1 e düştü ama sonucum çıktıktan sonra yani transferden 15 gün sonraya denk geliyor...
çok üzüldüm ben o gün hatta kimyasal gebelik oldum herhalde dedim adet olucam sandım..
ama ertesi gün yine 36.7 ye çıktı anlamadım yani:26::26::26:
şuan sabit hep 36.7
Ben senin ateş tablonu yorumladım diğer forumda okudun mu ateş ölçme grubu var ya hani
daha 6 gün varmış gerçi ateş çok değişiklik gösterebiliyor benimde yüksek gidiyordu 2 güne kadar 37.0 gördüm ama şimdi biraz düştü yani adet gününe kadar ne olucağını kestirmek güç bakalım ben yine ölçmeye devam edicem tabi
o zman stres yapma canım benım bbıra rakasım vardı ondada hıc bır problem yoktu 7 yıl sonra kendılıgınden oldu yterkı stres yapma yapıyorsanda psikolga felan gıt acıklanamyan ınferlıtıte %45 psıkolejık oluyormus.gıttı canım semen analızı yaptırdık kontrolde oldu yok bısey valla bılmıyorum ısım bıraz zor anlıcan sımdı de dua falan yazdırdılar tak dıye bu ayda onu denıyelım bakalımm ne olacak
selam kızlar....
tülaycım ve hülyacım saolun ben hamdolsun iyiyim...
bebekte iyidir umarım...
bugün kan tahlil sonuçlarını almaya gidicem
haftaya perşembede doktor amcaya
tülaycım ateşin sabitlemiş inşalah hiç düşmez hep boyle gider...
hülyacım sende bira an önce adet olsanda senin içinde gün saysak
benimde catlamadan öncee 36.2 idiii.sonra hepppp 36.7 olduu hiç düşmüyoo.inşaalht düsmezz.....akk senniki düsmüşşş...işte benimkiii hiç düsmeyince yerleşmedimi acaba diye üzülüyorumm ben yaaaa..illlakiii düsmesimi lazım acabaa....hamilelerin tablosuna bakıyomm..çogununki düsmememişşşşş.sabit kalmısss:44:
hayırlı cumalar herkese
o zman stres yapma canım benım bbıra rakasım vardı ondada hıc bır problem yoktu 7 yıl sonra kendılıgınden oldu yterkı stres yapma yapıyorsanda psikolga felan gıt acıklanamyan ınferlıtıte %45 psıkolejık oluyormus.
hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah canım.evet bencede olsamda macera başlasa artıkozledım ya cok eglencelı oluyordu.buyudu buyumedı catladı catlamdı döllendı döllenmedı
hayırlı cumalar herkese
bu sabah ateşim 36.4 adete 2 gü kaldı.adet mi olucam demek mi sizce.her hamilenin ateşi yüksek mi oluyor
evet canım hayırlısı....
inşallah tez zamanda gelir bebeğin..ve büyüdü tekmeledi midem bulandı gibi şikayetlerini dile getirirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?