- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
sanada hayırlı cumalar canım ne var ne yok varmı bır gelişme
kız benimki dediğim gibi adetim 4 gün geçmiş oluyordu düştüğünde üstelik bir gün öncesi kanda 451 çıkmıştı...yani sonradan düştü hamile olduğumu öğrendikten sonra...:26::26:
sağol cnm beklemedeyim akışına bıraktım testfalan da yapmıyorum hayırlsı.kocam çok büyük bekleyiştee.eğer gelirse adetim en çok ona üzülücem
hımm anladimm canimm.........ozamann seninkide yüksekmişşş heppp
kızlar selam...bugün sabah dayanamadım gebelik testi yaptım.bizim testler ilişkiden 7. gün sonra cvp veriyo.benim 10. gündü...sonuççççç tabiki NEGATİF!!!!!
zten hiç belirtim yoktu...akıntı gögüs şişmesi kasık batması vs vs...
demek ki ovulasyonda çift çizgi görmek o kadar daha garanti degilmiş....ki ben çizgi öncesi gün çizgini olduğu gün ve çizgiden bir gün sonra ödevimi yapmıştım..
kızlar selam...bugün sabah dayanamadım gebelik testi yaptım.bizim testler ilişkiden 7. gün sonra cvp veriyo.benim 10. gündü...sonuççççç tabiki NEGATİF!!!!!
zten hiç belirtim yoktu...akıntı gögüs şişmesi kasık batması vs vs...
demek ki ovulasyonda çift çizgi görmek o kadar daha garanti degilmiş....ki ben çizgi öncesi gün çizgini olduğu gün ve çizgiden bir gün sonra ödevimi yapmıştım..
hi,ççççç bi,şeyyy garantiiii degilllllll..... AMA hiçç bişii bellide degilll......adet günününnüü beklemekk en saglamıı canim...... haa buarada ilişkimm ayniii senni gibii benimdeee
yani üst üste 3 gün mü?benim çift çizgiden önceki 2 günde de vardı..yani şöleee
ödev 1
ödev 2
ödev 3 (çift çizgi)
ödev 4
acaba sperm kalitesi mi düşüyo===
ödev 1
ödev 2 cif cizgii
ödem 3
bir gün araa
ödem 4
yaniiii 14.15.16.18
hımmm seninki daha iyi gibi duruyo.üst üste çok iyi diyorlar ama çift çizgi bizde süpriz çıkmıştı.eğer po gün test yapmasaydım bizde ara verecektik..çift çizgi çıkınca mecbur olduk üstüste denk geldi...şans işte...
ben kabüllendim olmıcak
biz çok bilinçliii yaptıkkkk.bekliyodum zatiiii......ben hamileyim alalhın izniyle buayyy...................umudunu yitirmee sendeee
inşallah canım.benim cahilliğime geldi.bir daha ki ay daha dikkatli olurum dicem işin kötü yanı bir onraki ay eşim göreve gidiyor.yani pzt günü gidicek.kaç gün kalacak belli degil.bir de 4 ay başka bi görev olabilirmiş...yani 5 ay karavana olma ihtimali var :-( çok kötüüüüüü
estafurallah canimsinn...........allah eger verecekseee neyapsaniz boşşş.göreviii bile ayarlarrr.yormaa kafanii.nezmaan hayıtlısıysa ozaman olsun benceee......
kimsecikler yok muuuuu huuu???
ben varım ama benımde morelım cookkk bozuk
moralin neden bozuldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?