merhaba kizlar nasilsiniz dicem ama kimsecikler yok su an
nese ben bu ay yumurtlamadim yaa doktor kontorulundeyim biliosunuz yumurtam 30 mm di en son ama catlamadi ve kandan baktilar yumurtlamadim..cok uzgunum bu konuda sanirim diger ay rahim filmim var..
ben her zaman size arada kasiklarimda agri var akintim da oldu diodum ama atesim hep dusuk diodum ya demekki catlamiodum ben valla kafam hep karisik..nese opuldunuz
ömrümde ilk defa göğsümüm ucu acıyor. ama sevinemiyorum bile ilacın etkisi olabilir diye. çatlama iğnesi vurulan arkideşler sizdede bu göğüs ucu hassaslaşıyor muydu???
selam canım bence çok da abartıp umutlanmadan sevin sen.. ben çatlatma iğnesi olmuştum benim k gebelikle sonuçlanmadı ama çok belirtim olmuştu aşırı derecede wc ye gitmiştim umutlanmıştım ama olmadı.. senin göğüs ucun acıyor bence çatlatma iğneside heptende göğsünün ucuna etki yapmıyordur inşAllah gebesindir..
öle yap yap kız belki tüpler açılıverirnasılsın canımm
he yaa dün gece halvetten sonra bacaklarımı kaldırıp pedal çevirdim,eşim diyo aha benim hatun hepten tırlattı
iyiyim canım misaifrlerim vardı az önce kalktılar bi bakim dedim,sen nasılsın tatlım...
pedaalll aaa
bende kocamın geelmesini bekliyom
ömrümde ilk defa göğsümüm ucu acıyor. ama sevinemiyorum bile ilacın etkisi olabilir diye. çatlama iğnesi vurulan arkideşler sizdede bu göğüs ucu hassaslaşıyor muydu???
hee ya pedalll nasıl fikir amaaa
topiklerden birinde okumuştum spermciklerin daha kolay geçmesini sağlıyormuş
bak seeennn demek ben onca duvara bacak dayamalarım boşunaymıışş
bende deneyeyim bi bakim
Allah'ım sen aklımıza mukayyet ol
ya ben ezgiyi çok merak ediyorummmmm
en son 4 gün önce gelmişş,inşallah o ve bebişi iyidir yaa
hiracımmmmm nabersinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?