Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canım herşey güzel olur inşallah. benim doktor rahim filmi istemden tedaviye başladı. biz tersinden gidiyoruz. 30 mm çatlamadıysa kendiliğinden mi geriledi??? Keşke çatlama iğnesi yapsaydı.

ömrümde ilk defa göğsümüm ucu acıyor. ama sevinemiyorum bile ilacın etkisi olabilir diye. çatlama iğnesi vurulan arkideşler sizdede bu göğüs ucu hassaslaşıyor muydu???

ömrümde ilk defa göğsümüm ucu acıyor. ama sevinemiyorum bile ilacın etkisi olabilir diye. çatlama iğnesi vurulan arkideşler sizdede bu göğüs ucu hassaslaşıyor muydu???

selam canım bence çok da abartıp umutlanmadan sevin sen.. ben çatlatma iğnesi olmuştum benim k gebelikle sonuçlanmadı ama çok belirtim olmuştu aşırı derecede wc ye gitmiştim umutlanmıştım ama olmadı.. senin göğüs ucun acıyor bence çatlatma iğneside heptende göğsünün ucuna etki yapmıyordur inşAllah gebesindir..

masumiyettt canimm adetininnn devamii geldimiiii:26:

canım sağol. şimdi bütün forumları okudum. hiç kimse nerdeyse ilk çatlatma iğnesiyle hamile kalmamış. tabi dilerim ben ilk olurum ama ne bileyim yaaaa

öle yap yap kız belki tüpler açılıverir nasılsın canımm

he yaa dün gece halvetten sonra bacaklarımı kaldırıp pedal çevirdim,eşim diyo aha benim hatun hepten tırlattı
iyiyim canım misaifrlerim vardı az önce kalktılar bi bakim dedim,sen nasılsın tatlım...

he yaa dün gece halvetten sonra bacaklarımı kaldırıp pedal çevirdim,eşim diyo aha benim hatun hepten tırlattı
iyiyim canım misaifrlerim vardı az önce kalktılar bi bakim dedim,sen nasılsın tatlım...

pedaalll aaa
bende kocamın geelmesini bekliyom

canım morelını bozmak ıstemem ama benım her ay gögus ucum acır
ve adet olurum
yanı bende adet belırtısı
ama sende ılk kez oluyormus ınsallah bekledıgın sonucu alırsın

ya ben ezgiyi çok merak ediyorummmmm
en son 4 gün önce gelmişş,inşallah o ve bebişi iyidir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…