hiracımmmmm nabersinnn
Baharrrr bende bu sabah adet oldummmm ekime kaldık iyi mi
Selam arkadaşlar kaç zamandır aklıma takılan bir şey var, erken gebelik nedir bilenler yardımcı olabilir mi? Kendime pay çıkarmayı düşünüyorum da:86:
a.selam canım ama ne demek istediğini anlamadım erken gebelik derken? eğer belirtilerden bahsediyorsan inanma belirtiler yanıltıcı olabiliyor.ne gibi değişiklik var sende?Selam arkadaşlar kaç zamandır aklıma takılan bir şey var, erken gebelik nedir bilenler yardımcı olabilir mi? Kendime pay çıkarmayı düşünüyorum da:86:
ayyy kuşummm yeni gördüm kusura bakmaa,iyiyim sağol tatlım,dün gece süt buharına başladım karnımda sanki kazı çalışmaları var sabahtann,acaba etkimi ediyoo ne dersinn
sen nasılsın balımmmm
olsun tatlım sorun değil.evet canım başlamışsın hadi hayırlı olsun bakalımm.inşallah etki edecek.bende çok duymuştum ama yapmaya cesaret edemedim.ama sen yap bişey kaybetmezsin canım inşallah bi meleğe sahip olursunnn.
boşver annem ekim iyidirr.ben de dün akşam oldum..ateşim 36,4idi dün sabah bugünde öyle.anladımki ben bu civar ateşle regl oluyorum.bu ay bi pay çıkardıkmı kendimize önemli olan bu.cepte ovulasyonumuz var ateşimiz var keyfimiz yerinde daha ne olsunn.gelsin bebişlerrrrrrrrrrrr
Benimde sabah ateşim 36.6 idi yani dünküyle aynı yüksek ateşle adet oluyorum demek ki belki yarın ddaha da düşecek bakalım ölçmeye devam edicem. Yalnız benim adetim çok yoğun geliyor yaa normalde bir gün öncesinde pembe akıntı olurdu ikinci gün başlardı kanamam bu sefer 26.günde oldum ve çok yoğun kanamam oldu
Ben bu ay 11.gün çatlamışım ateşimden varmıştı kızlar bu sonuca hakikaten doğru çıktı. Yani ateş ölçme çok doğru bir yöntem zaten bu yöntemle yumurtlama zamanı doğru tahmin ediliyor hamilelik için çok sağlık bir yöntem değil özellikle bizim için çünkü vücut ısımızı tam olarak tanımıyorduk bak yüksek ateşle adet gördüm ben. Ehh bu ay 10.günde başlayacam ovu testine her ay yeni bişey öğreniyoruz bu da önemli
a.selam canım ama ne demek istediğini anlamadım erken gebelik derken? eğer belirtilerden bahsediyorsan inanma belirtiler yanıltıcı olabiliyor.ne gibi değişiklik var sende?
Erken gebelik diye bir şey duymuştum. Belki hiranur arkadaşımın dediği gibi test de olabilir. Adetime 1 hafta var. Kasıklarım arada vuruyo bir de göğüs uçlarım şuan çok hassas ama sadece uçları. Daha önce bir gebelik geçirdim bir o zaman göğüs uçlarım hassastı bir de şimdi. Bir şeye yormak istemiyorum her şey olabilir. Peki erken gebelik testi ne demek?
Benimde sabah ateşim 36.6 idi yani dünküyle aynı yüksek ateşle adet oluyorum demek ki belki yarın ddaha da düşecek bakalım ölçmeye devam edicem. Yalnız benim adetim çok yoğun geliyor yaa normalde bir gün öncesinde pembe akıntı olurdu ikinci gün başlardı kanamam bu sefer 26.günde oldum ve çok yoğun kanamam oldu
Ben bu ay 11.gün çatlamışım ateşimden varmıştı kızlar bu sonuca hakikaten doğru çıktı. Yani ateş ölçme çok doğru bir yöntem zaten bu yöntemle yumurtlama zamanı doğru tahmin ediliyor hamilelik için çok sağlık bir yöntem değil özellikle bizim için çünkü vücut ısımızı tam olarak tanımıyorduk bak yüksek ateşle adet gördüm ben. Ehh bu ay 10.günde başlayacam ovu testine her ay yeni bişey öğreniyoruz bu da önemli
canım kanaman durdumu yoksa devammı ediyor.?
Erken gebelik diye bir şey duymuştum. Belki hiranur arkadaşımın dediği gibi test de olabilir. Adetime 1 hafta var. Kasıklarım arada vuruyo bir de göğüs uçlarım şuan çok hassas ama sadece uçları. Daha önce bir gebelik geçirdim bir o zaman göğüs uçlarım hassastı bir de şimdi. Bir şeye yormak istemiyorum her şey olabilir. Peki erken gebelik testi ne demek?
erken gebelik testi adete 1 hafta yada 4 5gün kala gebelik olup olmadığını tespit ediyor.20 25 tl civarı.bence o belirtilere pek takılma çok yanıltıcı olabiliyor.benimde mesela adetten önce hassaslaşır.en güzeli beklemek az kalmışş.
adetin yoğun gelmesi sorun değil canım.için temizleniyor işte ne güzel.benimde geçenki adetim çok yoğundu kan kaybından ölcem sandım.ama ölmedimm..bence sen bu kadar erken yumurtluyorsan 9.günde bile başlayabilirsin belki bu ayda 10.gün yumurtlayacaksın belli olmaz garanti olsun.ayrıca ateşin bu şekilde tavan yapması güzel yumurtlama olduğunu gösterirmişş.
oofff siz yoksunuz ama ben anlatayım
caNLAR eşimin kuzeni askerden geldi 2 gündür ordaydıkkkkkkkkgiremedimmm nete
neyse cuma doktorumuza gittik, çok şükürr herşey yolundabüyütmeye başladık minik kurdumu yahuu kalp atışını duymak ne mümkünnn çok gürültülü bir ortam valla allah yardımcısı olsun kuzumun
rabbiim tez zamanda tüm isteyen kullarına nasip etsin bu gürültüyü duymayı :116:
inşallah sizlerde de sorun yoktur
oofff siz yoksunuz ama ben anlatayım
caNLAR eşimin kuzeni askerden geldi 2 gündür ordaydıkkkkkkkkgiremedimmm nete
neyse cuma doktorumuza gittik, çok şükürr herşey yolundabüyütmeye başladık minik kurdumu yahuu kalp atışını duymak ne mümkünnn çok gürültülü bir ortam valla allah yardımcısı olsun kuzumun
rabbiim tez zamanda tüm isteyen kullarına nasip etsin bu gürültüyü duymayı :116:
inşallah sizlerde de sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?