Baharrrr bende bu sabah adet oldummmm ekime kaldık iyi mi
oofff siz yoksunuz ama ben anlatayım
caNLAR eşimin kuzeni askerden geldi 2 gündür ordaydıkkkkkkkkgiremedimmm nete
neyse cuma doktorumuza gittik, çok şükürr herşey yolundabüyütmeye başladık minik kurdumu yahuu kalp atışını duymak ne mümkünnn çok gürültülü bir ortam valla allah yardımcısı olsun kuzumun
rabbiim tez zamanda tüm isteyen kullarına nasip etsin bu gürültüyü duymayı :116:
inşallah sizlerde de sorun yoktur
merhaba bende yumurtlama donemındeyım nedendır bılmıyorum ama 3 aydır 31 gunde adet oluyorum bu acaba yumurtlamamın azaldıgınımı gosterıyor oncelerı 29 gunde bır adet olurdum nedersınız
neyse cuma doktorumuza gittik, çok şükürr herşey yolundabüyütmeye başladık minik kurdumu yahuu kalp atışını duymak ne mümkünnn çok gürültülü bir ortam valla allah yardımcısı olsun kuzumun
rabbiim tez zamanda tüm isteyen kullarına nasip etsin bu gürültüyü duymayı :116:
kızlar günaydın, güzell bir gün olsun hepimiz için inşAllah
GÜNaydinnnnnn herkeseee.........ezgiicann çok sevindimm bebişişinin gümürtüsünee....masumiyett balımm seniii bahariii ve melisimiii ekimdee inşaalh gebe halinizii görcezz.beniii sorcakkk olursanizzz gayett iyiyimm.........ateşimm 36.8 26.günümdeyimm
günaydın canım ohh maşallah ateşine...
çok güzel gidiyor....
evett tatlımmm çok mutluyummmmmmmm
bende dün miden iyi diye diye nazar ettim kendimi...
fırtınalar kopuyor şuanda içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?