Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

merhaba bende yumurtlama donemındeyım nedendır bılmıyorum ama 3 aydır 31 gunde adet oluyorum bu acaba yumurtlamamın azaldıgınımı gosterıyor oncelerı 29 gunde bır adet olurdum nedersınız

allah bızedeo seslerı duymayı nasıp etsın nasıl hasretle beklıyorum bı bılsen ama hamıle kalırda dogurursam ona soracam bu gunlerın hesabını defalarca kez kucaklıyıp opucem onu gorur o

merhaba bende yumurtlama donemındeyım nedendır bılmıyorum ama 3 aydır 31 gunde adet oluyorum bu acaba yumurtlamamın azaldıgınımı gosterıyor oncelerı 29 gunde bır adet olurdum nedersınız

yumurtlamanın azalması ile ilgili değil bu durumun canım sadece yumurtlama günlerin birkaç gün öne kayabilir yada birkaç gün geç olabilir endişelenme

yanıtın ıcın tesekkur ederım bende nerden baslıyacagımı bılmıyorum su ara yenıden hevesım geldı bebek ıcın ugrasmaya bayagıdır bırakmıstım doktoru sımdı hersey yenıden baslıcak

aşkitommmmm
maşallah sana ve minik kurdunaçok merak ettik seni..
ama iyi olmana inan çok sevindim...
boyle merakta bırakma bizi

çok şükür yaaa iyi olmanıza sevindim,çok merak ettik siziii....

GÜNaydinnnnnn herkeseee.........ezgiicann çok sevindimm bebişişinin gümürtüsünee....masumiyett balımm seniii bahariii ve melisimiii ekimdee inşaalh gebe halinizii görcezz.beniii sorcakkk olursanizzz gayett iyiyimm.........ateşimm 36.8 26.günümdeyimm

günaydın canım ohh maşallah ateşine...
çok güzel gidiyor....

haydinnnn bende kahvaltyıııı geçeyimm.görüsürüzz şekerrtopkallariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmm
bişi soracam da... ben kendimi bildim bileli hiç bir zaman ve asla gece uyanıp tuvalete gitmedim. beni hiç uykumdan uyandırmadı tuvalet isteği. ama yaklaşık bir haftadır her gece tuvalete uyanıyorum ama öyle böyle değil dayanılmaz bir sancıyla. o kadar çok şişmiş oluyor ki karnım zor yetişiyorum. gün içinde de çok gidiyorum. hamişlik belirtisi olabilir mi????
batım 26 sı. göğüslerim ömrümde ilk defa acıyor. tuvalete çok çıkıyorum. baş dönmem var. sarı akıntım var. bunlar çatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi??

kızlar hepinize selam iyi pazarlar diliyorum
cardelens napıyorsun durumun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…