- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
GÜNaydinnnnnn herkeseee.........ezgiicann çok sevindimm bebişişinin gümürtüsünee....masumiyett balımm seniii bahariii ve melisimiii ekimdee inşaalh gebe halinizii görcezz.beniii sorcakkk olursanizzz gayett iyiyimm.........ateşimm 36.8 26.günümdeyimm
kızlar ya çok çok başım dönüyor istifta ediyorum yumurtlama günlerimde olmasam gebeyim derdim
tülüüüü batına 4 gün kaldıı maşallah ateşin iyi gidiyor,inşallah meleğin yola çıkmıştırr
canimsinn.rüyan çıkcakk inşaalhhhhh.....evett 4 gün kaldıı ateş güzellllllll
melissss hiroşşş tülayyyyy
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tatlımmmm
canimsinn.rüyan çıkcakk inşaalhhhhh.....evett 4 gün kaldıı ateş güzellllllll
selamm tatlımmmpasicanimi...........canim hiram benimm.içinden gelen o inşallaha kurban olurumm
Canımmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnn şehzademizin annesi sultanımızzzz
kızlarr iki gecedir süt buharı yapıyorum,göbişimde şişlik hissediyorum sanırım tüpler fazlasıyla açıldı
a.slm canım hoşgeldin,bir değişiklik yok henüz bu aralar tüplerime işkence çektiriyorum ya açılacaklar ya açılacaklar,elimden kurtulamazlarselam hiranur nasılsın var mı durumunda değişiklik
hoşbuldum kızlar nasılsınız bakem...
ben uyumuşum biraz uyandım canım nasıl tavuk döner istiyor
eşimi aradım allahtan çıkıyormuş işten geldi gittik yedik..
ohh iştahla yediğim şey uzun zamandır
sizler neler yapıyorsunuz bakalım
kızlarr iki gecedir süt buharı yapıyorum,göbişimde şişlik hissediyorum sanırım tüpler fazlasıyla açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?