Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

saol canım benim ..
inşallah bebişime et olsun bana olmasın

hoşbuldum kuzum...
hamdolsun ben iyiyim bebekte iyidir inşallah perşembe görücez bakalım:18:18::18::18:

sen nasılsın açıldımı yeni çalışma sezonu

bebekte iyidir inşallah tatlım bende iyiym çok şükür yarın başlıyoz hayırlısıyla ovulasyon testi aldım ve ateşle devam edicem bakalım bu ay olacak inşallah hissediyorum umutluyum neşeliyim yaşasın okulumuzzzz

canimiçiii bende buayy senden çok umutluyumm.herşey çok güzelll olcakk...allah bu gayretimiziii boşa cıkarmıyca inşaalhh

canım benim umut hep olsun umut olduğu sürece hergün daha çok yakalaşacaksın bebeğine....
rabbim verdiğin çabaların mükafatını versin tez zamanda inşallah

tontikolar ne güzel toplaştık yine ama benim çıkmam gerekiyor,akşama düğüne gidicez,iki üç parça ütüm var,yemek yapıcam duş alacamm anca yetiştiririm,sizlere güzel sohbetler diliyorum,görüşmek üzere,,,

evet güzel sohbet ediyorduk
ama olsun sen çık işini gücünü gör düğündede bol bol göbecik at
görüşürüz tatlım

canım benim umut hep olsun umut olduğu sürece hergün daha çok yakalaşacaksın bebeğine....
rabbim verdiğin çabaların mükafatını versin tez zamanda inşallah
evet canım umudumu kaybetmiyorum çok şükür amin inşallah annem duanda unutma bizleride
canimiçiii bende buayy senden çok umutluyumm.herşey çok güzelll olcakk...allah bu gayretimiziii boşa cıkarmıyca inşaalhh

bende bendeee aminn inşallah tatlımm emeğimizin karşılığını alcaz inşallah

canlarimm bende kaçarr.duş alıpppp dısariiii çıkcazzzzzz.kocamin yannida bu aralar pekbi kıymetliyimm görüsürüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…