hoşgeldin canım benim nasılsın bebişimiz nasıl herşey yolundadır inşallah
a.slm canım hoşgeldin,bir değişiklik yok henüz bu aralar tüplerime işkence çektiriyorum ya açılacaklar ya açılacaklar,elimden kurtulamazlarsende durumlar nasıl.?
bende iyiyim çok şükür bat 27 eylül ama günler geçmiyor malesef geçen aylardan farkı lavaboda yatıyorum resmen
yok tatlım umutluyum ben sıpam biraz uğraştıracak beni ama sonunda gelecek Rabbimin izni ile...inşallah açılmıştır canım umudunu kesme sen yeterki
ohh ne güzel şifa olsun canımm açılsın körolasıca tüplerrrr
a.slm canım hoşgeldin,bir değişiklik yok henüz bu aralar tüplerime işkence çektiriyorum ya açılacaklar ya açılacaklar,elimden kurtulamazlarsende durumlar nasıl.?
ohhhhh afiyet şifa olsun,bebişimize lop lop et olsun kan olsun can olsun inşallahhhhhh
pasiicann 40 larimiz karısırı inşaalhhhhhhhhhhh
bende iyiyim çok şükür bat 27 eylül ama günler geçmiyor malesef geçen aylardan farkı lavaboda yatıyorum resmen
batına çok varmış,üşütmüş filan olmayasın canım:26:
hoşbuldum kuzum...
hamdolsun ben iyiyim bebekte iyidir inşallah perşembe görücez bakalım:18:18::18::18:
sen nasılsın açıldımı yeni çalışma sezonu
bebekte iyidir inşallah tatlım bende iyiym çok şükür yarın başlıyoz hayırlısıyla ovulasyon testi aldım ve ateşle devam edicem bakalım bu ay olacak inşallah hissediyorum umutluyum neşeliyim yaşasın okulumuzzzz
bebekte iyidir inşallah tatlım bende iyiym çok şükür yarın başlıyoz hayırlısıyla ovulasyon testi aldım ve ateşle devam edicem bakalım bu ay olacak inşallah hissediyorum umutluyum neşeliyim yaşasın okulumuzzzz
batına çok varmış,üşütmüş filan olmayasın canım:26:
enfeksiyon vardır diye tahlil yaptırdım ama çıkmadı üşüttüm mü bilmiyorum bide bu ay yumurtlama takibi yaptırdım 10. günde yumurtluyomuşum ben o yüzden tutturamıyomuşum bu ay umutluyum bakalım hayırlısı inşallah canım
tontikolar ne güzel toplaştık yine ama benim çıkmam gerekiyor,akşama düğüne gidicez,iki üç parça ütüm var,yemek yapıcam duş alacamm anca yetiştiririm,sizlere güzel sohbetler diliyorum,görüşmek üzere,,,
evet canım umudumu kaybetmiyorum çok şükür amin inşallah annem duanda unutma bizleridecanım benim umut hep olsun umut olduğu sürece hergün daha çok yakalaşacaksın bebeğine....
rabbim verdiğin çabaların mükafatını versin tez zamanda inşallah
canimiçiii bende buayy senden çok umutluyumm.herşey çok güzelll olcakk...allah bu gayretimiziii boşa cıkarmıyca inşaalhh
tontikolar ne güzel toplaştık yine ama benim çıkmam gerekiyor,akşama düğüne gidicez,iki üç parça ütüm var,yemek yapıcam duş alacamm anca yetiştiririm,sizlere güzel sohbetler diliyorum,görüşmek üzere,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?