Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

cardelennn adet oldunmuuuu ateşin 36.4 çıkmışş dün kan testimi yaptırdın sonuç 2 diyosunn dimi eeee normalde adetin kaç gün sürer bugün kaçıncı günün?

cardelennn adet oldunmuuuu ateşin 36.4 çıkmışş dün kan testimi yaptırdın sonuç 2 diyosunn dimi eeee normalde adetin kaç gün sürer bugün kaçıncı günün?

olmadım tatlımmm benim ateşim 3 gündür 36.4 teydi.dün yaptrdm kan tahlili 2.00 çıktı.bilmiyorum artık adetimi bekliyorum.adetlerim 25 güne güştü yani, dün adet olmam gerekiyordu.en son 24 ağustosta adet oldum bu sonuca göre hamiş değilim

kızlar selam herkese...
bahar masumiyet kızlar ekimde hep birlikte hamiş olacaz merak etmeyin..ben henüz adet görmedim ama o gün yaptığım gebelik testi hegarfti..yani benim de gelir 3-4 gün içinde...bu arada masumcum msn den hiç cvp vermiyorsun bana..küstün mü yoksa?
pempiq canikom seninde bebişin iyi olmasına sevindim..
hiracım sende dua etmeye devam et.bence olacak.rabbim bi zaman öngörmüştür eminim...ve dier arkadaşlar hepinize bebiş dileyerek mucukluyorum

Aşkolsun tatlım niye küseyim
Ben sana offline mesaj yazdım. Her gün giremiyorum annemlerdeyim cepten giriyorum msn ye de offline mesajları okuyamıyorum ordan anca online olursam konuşabiliriz. bugünde grdüm mesajını yazdım sana ama sen çıktın bu seferde yani bi karşılaşamadık. Eşim salı günü gelecek beni de alacak annemlerden ben adetliyim maalesef ki bu ay da tutmadı napalım sağlık olsun. Seninde haberlerini alıyorum mutlaka karşılaşıcaz seninle canikom öpüyorum seni

hayırlıısı olsun denemeye devam canım

Baharcım nasılsın ateşini ölçüyo musun canım? benim bugün düştü 36.3 oldu

kızlar selam...napıyorsunuz?az önce meraktan ovulasyon testi yaptım.ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı.batıma 3 gün var..başka bi forumda gebeliğe işaret olabilir demişlerdi.o gazla yaptım.sizce bi ihtimal var mı?fotoda çok belli degil aa geçrekte daha belli görünüyor.yine küçük bi umut doğdu içime...doğsun muki????

senin adetin kaçıncı günü canım benim adetim bitti bugün 5.gün ve ateşim 36.1 yerlerde yaniii ama yükselecek inşallahh zamanla

ben daha dün oldum bugün ikinci günüm bi kaç gün daha sürer adetim seninde yeni bitmiş şeker yakında yükselmeye başlar ateşin ama mutlaka takip etmeye devam et ateşini senin yumurtlama zamanını en güzel ateş ölçmeyle belirleyeceksin benim öyle oldu valla fertilityfriend e üye misin?

Hafiften rengi belirmiş gibi nazcım valla olabilir ama yarın sabah ilk idrarınla esas gebelik testini yaaparsan bence çok daha güzel fikir edinirsin diye düşünüyorum inşallah senden güzel haberi alacağım canım bu ay

daha iyi görünüyor sanki..

Eklentiler

• $100_1679.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 28
iyi geceler kızlarrr
nazcım ovül testini hiç kullanmadım,eğerki gebelik testi olarakta kullanılıyorsa,gebesin sen,çünkü ikinci çizgi baya belirgin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…