- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
canım senin kafan iyimiben adet oldum sen yorum yazdın bana ateşin çok iyiydi falan diye umuyluydum senden dedinn.
yinede hazırlıklı ol canım testte çıkmayabilir erken daha 3 gün varmışş bekle bakalım ateş ölçüyomusun
kafamda bir problem yok sanırım unuttum ateşinin iyi olduğu hatırlıyorum şimdi listeye baktım aklıma geldin tekrar sordum.problem olduysa sormam bir daha başka birşey
hoşbuldum canımmm.hadi kalk yap buharını üşenme sakınn kızarım bakkk.
hiiiiiiii kızma tamam tamam yapıcam ablasııııı,ama önce dinlenmem lazım
Kızlar hepinize iyi geceler iyi uykular ben kaçar görüşmek üzere güzel haberlerle inşallah
aşkolsun canımm sen beni yanlışş anladın ben espri yapıyorum sana.daha önce konuşmuştuk baya unutmana şaşırdım.seninde kafan karışık olabilirr.ama ben espri yaptımm:26:
Kızlar hepinize iyi geceler iyi uykular ben kaçar görüşmek üzere güzel haberlerle inşallah
kızlar ben de kaçıyorum... hepinize iyi geceler...
tamam dinlen izin verdimmaferin sana hiracımm ya bu mücadelene hayranımm.
evet kafam çok karışık saat kaç oldu kocam hala ortada yok burda sizinle zaman geçirmeye çalışıyorum..aslında sen deyince konuştklarımız geldi aklıma çok şaşrmştm senin adet olmana hatta hemen cevap yazmıştım doğru diyorsun..neyse sen bana bakma yaa
ohooo tatlım daha sırada neler var neler
hepsini bir arada yapmıyorumki zararı olmasın,her ay bişey yapıcam,karakter olarakta istediğini elde etmek için mücadele eden bir yapım var,yani öyle hemen pes etmiyorum ne olursa olsun
Tabi Allah dilemezse ben ne kadar uğraşsamda gelmez orası ayrı...
çabaların boşa çıkmayacak canımm inşallahhh.dualarımız seninle olsunn.
kızlar ben de kaçıyorum... hepinize iyi geceler...
bende kaçarr çok uykumm geldiii size iyi muhabbetler.yarın görüşmek dileğiyle byee
aranızda yeniyim ve birşey sormak istiyorum şu ateş ölçme yöntemini bana anlatabilir misiniz
evet kızlarr.. aşk dolu evliliklerimizi meleklerimizle süslemenin zamanı gelmedi miii???
burda hepbirlikte hamileliğe giden yolda, hatta hamilelik sürecinde birbirimize destek vererek ilerleyelimmm ...hadi buyrunnnn...
İsim Yaş Bat Durum 1.passifflora 29 Hamile
2.Asliyan Hamile
3.Beloved11 29 19 ağustos Hamile
4.Mfalcon 26 18 ağustos Hamile
5.Pembiq 28 18 ağustos Hamile
6.Ruzqar 10 ağustos Hamile
Cardelenss 18 eylül
Nsbhr 26 19 eylül
Pourqua 25 19 eylül
Masumiyet 33 19 eylül
Yasminkubi 27 19 eylül
Tondora 28 20 eylül
Yaw 28 22 eylül
Naz034 29 22 eylül
Arha2010 32 26 eylül
Bdroner 29 02 ekim
Özlemvetatlicadi 02 ekim
_Hiranur_ 35 04 ekim
Mahrum 27 09 ekim
Bebisimolsun 27 10 ekim
Hayal114 26
Nazelmas_41 26
Sare88 23
Ts2834
Bakale 27
Hepberaber
Eloserce 27
Birse 25
KIZLAR LİSTEYLE İLGİLİ BİLGİLERİ ÖZEL MESAJLA BİLDİRİN LÜTFEN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?