Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

canım senin kafan iyimiben adet oldum sen yorum yazdın bana ateşin çok iyiydi falan diye umuyluydum senden dedinn.

kafamda bir problem yok sanırım unuttum ateşinin iyi olduğu hatırlıyorum şimdi listeye baktım aklıma geldin tekrar sordum.problem olduysa sormam bir daha başka birşey

yinede hazırlıklı ol canım testte çıkmayabilir erken daha 3 gün varmışş bekle bakalım ateş ölçüyomusun

canım benim ateş olayı biraz aksadı.düzenli ölçemedim.ordan net bi sonuç çıkmaz..
ama onun dışında bi gram belirtim yok.ne akıntı ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyetivsvs....hiç bişi yok.yani hamile çıkarsam tarihte bi ilk olacam

kafamda bir problem yok sanırım unuttum ateşinin iyi olduğu hatırlıyorum şimdi listeye baktım aklıma geldin tekrar sordum.problem olduysa sormam bir daha başka birşey

aşkolsun canımm sen beni yanlışş anladın ben espri yapıyorum sana.daha önce konuşmuştuk baya unutmana şaşırdım.seninde kafan karışık olabilirr.ama ben espri yaptımm:26:

Kızlar hepinize iyi geceler iyi uykular ben kaçar görüşmek üzere güzel haberlerle inşallah

aşkolsun canımm sen beni yanlışş anladın ben espri yapıyorum sana.daha önce konuşmuştuk baya unutmana şaşırdım.seninde kafan karışık olabilirr.ama ben espri yaptımm:26:

evet kafam çok karışık saat kaç oldu kocam hala ortada yok burda sizinle zaman geçirmeye çalışıyorum..aslında sen deyince konuştklarımız geldi aklıma çok şaşrmştm senin adet olmana hatta hemen cevap yazmıştım doğru diyorsun..neyse sen bana bakma yaa

tamam dinlen izin verdimm aferin sana hiracımm ya bu mücadelene hayranımm.

ohooo tatlım daha sırada neler var neler
hepsini bir arada yapmıyorumki zararı olmasın,her ay bişey yapıcam,karakter olarakta istediğini elde etmek için mücadele eden bir yapım var,yani öyle hemen pes etmiyorum ne olursa olsun
Tabi Allah dilemezse ben ne kadar uğraşsamda gelmez orası ayrı...

evet ilk yorumu sen yaptığın için çok iyi hatırlıyorum. olsun canım olabilir böyle şeyler unutabiliriz.zaten ben kafan iyimi derken hatırlatmak amacıyla sölemiştim ama sen unuttuğunu farketmediğin için yanlış anladın.neyse sorun değil.seninde değerin 2 çıkmış yazcaktım unuttum inşallah yükselirr.

çabaların boşa çıkmayacak canımm inşallahhh.dualarımız seninle olsunn.

çabaların boşa çıkmayacak canımm inşallahhh.dualarımız seninle olsunn.

canım benimm en güzel dualarda senin ve diğer arkadaşların üzerine olsun inşallahhhh,ya baharım soracam hep unutuyorum,mutlaka daha öncede yazmışsındır ama ben hatırlamıyorum,ne zamandan beri istiyorsun sen bebişi,bir yıldan fazla olduysa bi hsg çektirsene..

günaydıınn arkadaşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…