Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

evet üyeyim canım ordan takip ediyourum zaten

iyi geceler kızlarrr
nazcım ovül testini hiç kullanmadım,eğerki gebelik testi olarakta kullanılıyorsa,gebesin sen,çünkü ikinci çizgi baya belirgin

hiracım merhaba canım...forumun birinde adete yakın yapılan ovulasyon testleri gebeliği teşhis ediyor die okumuştum..inşallah dedigin gbidir.yarın sabah ilk işim gebelik testi yapmak olacak...gerci bi yazıda da vucutta LH hormonunun her zaman bulunduğunu okumuştum...yani ov.testi LH a karşı hassas olduğu için yanlııyor da olabilirm.

hmmm anladım tatlım,ozaman emin olmak için yarın sabah ilk idrarınla bi yap bakalım,
negatifede hazırla kendini,çünkü batına var daha,hamile olsan dahi idrar testinde çıkmayabilir,
hadi bakalım güzel haberler verirsin bizlere inşallah....

zaten kendimi negatife hazırlamıştım.çünkü cts sabah gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bariz....bu akşam bişi dürttü beni ov. testi yapıyım dedim.silik çıktı işte...yarın belli olur herhalde.ama benim en ufak bir belirtim yok o ayrı mesele...

nazcım bende öyle okumuştum gebelik varsa çıkabilir diye ama sen yinede emin olmak için sabah ilk idrarla test yap inşallah hamilesindir hadi bakalım hayırlısı

Belirtilere aldanmayalım nazcım valla çok yanıltıcı olabiliyor
benim de bazi belirtilerim vardı ateşim yüksekti ama dün birden tırt oldum geliverdi benim kırmızılar

nazcım bende öyle okumuştum gebelik varsa çıkabilir diye ama sen yinede emin olmak için sabah ilk idrarla test yap inşallah hamilesindir hadi bakalım hayırlısı

inşallah canım..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.bakalım ne kadar doğru çıkacak bu teori yarın görecez:26:

aranızda yeniyim ve birşey sormak istiyorum şu ateş ölçme yöntemini bana anlatabilir misiniz

Baharcım nasılsın ateşini ölçüyo musun canım? benim bugün düştü 36.3 oldu

iyiyim canım görmemişim kusura bakma.ateşe devam canım 36.40 ile oldum bugün 3.günüm ve 36.30 canım ateşim.iyice düşecek sonra yükselişe geçecek.

selam kızlarr hepinizeeee

hoşbuldukk cnm nasılsın

iyiyim sağol tatlım,düğünden geldik yorgunum biraz çayımı yaptım oturdum pc ye
maydanoz süt buharımı yapıcam üşeniyorum yapmaya
sende kan testi yapmışsın canım negatif çıkmış sanırım,geldimi senin gelmeyesice kırmızılar...

ohh ii yapmışın üşenme onu da yap tam teşekküllü hazırlan bir dahaki aya.gelmedi gelmesinler zaten..17 yi 18 i atladık hayırlısıyla 19 uda atlayalım bakalım artık gelmezse bir daha baktrcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…