herkesee günaydinn.......ama acil olarakkk çıkmamam lazımm....ateşimm 36.827.günümdeyimm...ager yarinda düsmessee eylülll gebesii olarakkk karsınızdayim inşalahhh
günaydınnnn nasılsınız ben çok iyiyim adetimin üstünden 3 gün oldu ateşim36.5 e yükseldi.herşey yolunda.gerisini rabbim verecek inş.tülay 1.lik ben 2.oldun ama olsun haberini inş.benden önce alırsın hayırlısıyla
herkesee günaydinn.......ama acil olarakkk çıkmamam lazımm....ateşimm 36.827.günümdeyimm...ager yarinda düsmessee eylülll gebesii olarakkk karsınızdayim inşalahhh
günaydınnnn nasılsınız ben çok iyiyim adetimin üstünden 3 gün oldu ateşim36.5 e yükseldi.herşey yolunda.gerisini rabbim verecek inş.tülay 1.lik ben 2.oldun ama olsun haberini inş.benden önce alırsın hayırlısıyla
canım benimm en güzel dualarda senin ve diğer arkadaşların üzerine olsun inşallahhhh,ya baharım soracam hep unutuyorum,mutlaka daha öncede yazmışsındır ama ben hatırlamıyorum,ne zamandan beri istiyorsun sen bebişi,bir yıldan fazla olduysa bi hsg çektirsene..
günaydın sonnurcum nasılsın
sağol hiracımmm senin şu güzel duaların nedendir bilmiyorum içime huzur veriyor ağzına sağlık bebeğim.ben 15aydır falan istiyorum canım.hsg inşallah kasımda çekilecek kesin karar verdim.inşallah gerek kalmaz.
kızlarrrrrrr.....acil çıkcam doktor günümdü bugün....4 yumurtam var akşam onda iğnemi olcam şu an itibariyle herşey yolunda doktor 4 tane çatlamaya hazır yumurtayı
görünce ağzı açık kaldı....
hpinizi öpüyorum ve dua istiyorum herkezden
Günaydın canımm,maşallahhhh çok iyi gidiyorr ve düşmeyecekkk
Günaydın canımm,maşallahhhh çok iyi gidiyorr ve düşmeyecekkk
kızlarrrrrrr.....acil çıkcam doktor günümdü bugün....4 yumurtam var akşam onda iğnemi olcam şu an itibariyle herşey yolunda doktor 4 tane çatlamaya hazır yumurtayı
görünce ağzı açık kaldı....
hpinizi öpüyorum ve dua istiyorum herkezden
ayy inş
ayyy inşallah hamileyimmmm diye yazarsında bizde seviniriz canım
inşalahh arkadasimm...ay iyice heycan sardııı benii bataa 3 günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?