Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

herkesee günaydinn.......ama acil olarakkk çıkmamam lazımm....ateşimm 36.8 27.günümdeyimm...ager yarinda düsmessee eylülll gebesii olarakkk karsınızdayim inşalahhh

herkesee günaydinn.......ama acil olarakkk çıkmamam lazımm....ateşimm 36.8 27.günümdeyimm...ager yarinda düsmessee eylülll gebesii olarakkk karsınızdayim inşalahhh

Günaydın canımm,maşallahhhh çok iyi gidiyorr ve düşmeyecekkk

günaydınnnn nasılsınız ben çok iyiyim adetimin üstünden 3 gün oldu ateşim36.5 e yükseldi.herşey yolunda.gerisini rabbim verecek inş.tülay 1.lik ben 2.oldun ama olsun haberini inş.benden önce alırsın hayırlısıyla

çok güzel yaaaa maşallahh,
hadi bakalım patlatın bombaları kızlarrr,gelin hamileyimmmmm diye bağırınn,sevinelim birazzz

ateş olayı ney ben anlamadım biri anlatırmı acaba

sağol hiracımmm senin şu güzel duaların nedendir bilmiyorum içime huzur veriyor ağzına sağlık bebeğim.ben 15aydır falan istiyorum canım.hsg inşallah kasımda çekilecek kesin karar verdim.inşallah gerek kalmaz.

günaydın sonnurcum nasılsın

sanada tünaydıınn canımm arkadaşımm
evimi temizledim,birazdan pazara çıkıcam
sen nasılsın tatlım?bulantıların var mı?
ayrıcaANNE adayları, folik asitle iilgili bişeyler öğrendim,
son araştırmalara göre,folic asit çok gerekmedikçe içilmesede olur.
bundan 15 20 yıl önce,ingilterdeki kadınlar sanayide çalışmaya başlayınca,
gerekli besinlerden"meyve sebze"gibi uzak kalınca onun yerine tost çay düzensiz beslenince
bi zaman sonra vitaminsiz kalıyolar doktorlarda onları folic asit e başlatıyormuş
yani aslında bizim ülkemizde yeterli sebze meyve şükürlerr olsunki var
benimde hep aklımda soru işaretleri hep biz kendimize besinlerimize dikkat edersek vitamine gerek var mı diye.
ama tabii bazı doktorlar hala gerek görüyor bazılarıda gerekmedikçe vermiyolar bu tamamen bize kalmış
yani helede gebe kalmadan aylar öncesinden başlayanlar bence çokta gerekli değil"tabii vücudunun ihtiyacı yoksa,
zaten doktorlar ona göre yönlendiriyorlar.
ben zaten bi süre içtim ama onuda ben istedim doktorumdan o vermicekti
bana şuan araştırılıyor demişti demekki bundan dolayı.
neyse tatlım belkide biliyosundur ama diğer arkadaşlarında bilmeyenler varsa bilgisi olsun paylaşmak istedim.
öpüyorum seni görüşmek üzeree:79:

kızlarrrrrrr.....acil çıkcam doktor günümdü bugün....4 yumurtam var akşam onda iğnemi olcam şu an itibariyle herşey yolunda doktor 4 tane çatlamaya hazır yumurtayı
görünce ağzı açık kaldı....
hpinizi öpüyorum ve dua istiyorum herkezden

Bitanem dualarımın içine huzur verdiği gibi bebişinin gelişinede vesile olsun inşallahhh
umarım hsg ye gerek kalmaz tatlım kasıma kadar meleğini gönderir güzel Allahım..

Rabbim emeklerinin karşılığında dünya tatlısı bir minnoş göndersin sana inşallahhhhh

hiracancim benimmm.inşalahh düşmezzz tatlımmm

gülşahcımm 1.lik 2.likk hiçç faretmezzz.yeterkiiiii saglıklııı gebeliklierimiz olsun ......ama sANİRimm sen benden önce duycan çünküü adetin 1 günn geçtii senin dimiiii

canimm

ayy inş

ayyy inşallah hamileyimmmm diye yazarsında bizde seviniriz canım

inşalahh arkadasimm...ay iyice heycan sardııı benii bataa 3 günn

inşalahh arkadasimm...ay iyice heycan sardııı benii bataa 3 günn[/QUOTE]

benımde bata 3 gun var canım
carsamba gelseydı hemen test yapacagım dayanamıyorum
sabah ıdrarı ılemı yapcaz gebelık testını?

inşalahh arkadasimm...ay iyice heycan sardııı benii bataa 3 günn

benımde bata 3 gun var canım
carsamba gelseydı hemen test yapacagım dayanamıyorum
sabah ıdrarı ılemı yapcaz gebelık testını?[/QUOTE]

canimm geneldee benn sabahh yaparımm.amaa ben persenbe ysapcammm........senin batt 21 eylülülmüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…