ölçtükçe yaz kızlar yorumlarlar...ona göre fikir edinirsin yumurtlama günün hakkında hadi rastgele....
Baharrrr arkandan geliyom heee haberin olsunn ben bugün ölçtüm 36.5 oldu bi çıkıyor bi iniyor ateş
gel yavrum arkamdan peş peşe gebeyiz bu ay nasılolsa allahın izniyle
Baharrrr arkandan geliyom heee haberin olsunn ben bugün ölçtüm 36.5 oldu bi çıkıyor bi iniyor ateş
Ayy bu ay adamı yakalayacağım inşallah tam yumurtlama zamanlarımda
başak burcu da 7 hafta engellerle karşılaşacakmış bugün bir programda dinledim mars kötü etki yapıyormuş yandık valla 2 ay gibi bir süre yapıyor. Yok eşim aarlık başı gibi kış izni alacak annesine gidicez eğer aralığa kadar tutturamazsak aralıkda gümbürtüye gidecek anammmmm o engel bu engel bi de marsss engeli çıktı şimdi iyi miiii :84::84::84::84::84::84::84:
boşver canım hiçç plan yapma sen uygun dediğin zamanda bişey çıkar ama asla yapamayız dediğin zamanda da bi fırsat çıkar gebe kalıverirsin.bu işler allahın işi.canan arkadaşım bana demişti dün akşam aklıma geldi illaki bişey sebep olcak dedi.senin içinde bi ffırsat doğar mutlaka.
helloooooooo:79::79::79:
Bende çok merak ediyorum ne zaman anne olucağımı :44::44::44:
bugün bir arkadaşımın hamile haberini aldım hem sevindim hem şaşırdım 2 ay önce evlenmişti 1 aylık hamileymiş
öylece kalakaldım hayırlısı olsun bakalım
helloooo canım naber:79::79::79:
nolsunn canımm otuyorum çayımı yudumluyorumm,sizleri bekliyorumm
senden naber nasılsın tatlımm,,
bende 4 yıldır merak ıcındeyım canım kısmet hayırlsıama o kadar cabuk ta olmasını hıc tasvıf etmıyorum.daha cok yeni evlıler ınsan psıkolejık olarak evlılege alısmadan bırde cocuk.bılem artık allah yardım edıyor herhalde...
oooo afiyet olsun bende iyiyim cok şukur aynı iste adet olmadım daha beklmedeyım 2 gun sonra doktoruma kavuscamhamıle olmadıgıma hıc bu kadr emın olmamıştım
ben de 4 yıl sonra daha yeni hazırmışım gıbı gelıyor..büyüdük artık olsunValla bende daha yeni alıştım evliliğe ev düzenini kurmaya yemek yapmaya falan şimdi diyorum artık bebeğe de bakabilirim dedim ama kısmet bu işler
hmmm korunuyormusun ameliyattan sonra..?
ben de 4 yıl sonra daha yeni hazırmışım gıbı gelıyor..büyüdük artık olsunValla bende daha yeni alıştım evliliğe ev düzenini kurmaya yemek yapmaya falan şimdi diyorum artık bebeğe de bakabilirim dedim ama kısmet bu işler
hmmm korunuyormusun ameliyattan sonra..?
ben de 4 yıl sonra daha yeni hazırmışım gıbı gelıyor..büyüdük artık olsun
aman yaa sorma ilişki yasağı var sanıyordum yokmuuş doktorumu aradım o dediuyuz oldum herkes başka şey dedi
aman o halde nasıl bise yapcaktım delimi acaba benım doktorum
kızlar bu süt buharı acaip iyiymiş yaa iki gündür az akıntım var sarımsı(afedersiniz)ve ilk defa yumurtladığımı bu kadar belirgin hissettim,hem kasığım ağrıyordu gün boyu,hemde şeffaf akıntı her zamankinden daha yoğun geldi..iltihabı filan söküp yumurtalıklarıda çalıştırıyor sanırım,ben bu kanıya vardır,inşallah tüpleride azda olsa açmıştır...
kızlar selamlar..
bahar sana bişey sorabilir miyim? yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüm hemmen ilişki oldu ertesi gün yine ilişki oldu çizgi yine belirgindi ama eşt değildi bu akşamda test yapmadım sence ters mi oldu benim durumum çft çizgyi gördüğümde ilişki sonra ki gece ara verip bi sonraki akşam mı ilişki olmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?