yok tatlım doğru yapmışsın.zaten bugün çift çizgiyi gördün diyelim o çift çizgiyi gördükten 12 36 saat içinde yumurta çatlıyor demek.belki hemen çatlayacak bir kaç saate çünkü o çift çizginin ne zaman belirginleştiğini bilemiyoruz.o yüzden çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün yapmak mantıklı.peki ilk yaptığın testmi daha belirgindi yoksa diğer gün yaptığın mı önemli olan nokta bu.
İlk yaptığım testde eşitdi çift çizgi o gün ilişki oldu ertesi gün kinci çizgi hafif silikti yine ilişki oldu ama eşime dedim bugece dinlenicez dedim ama o yok şansa bırakmayalım dedi ama çok sperm yoktu (çok çok afedersin..) dolayısıyla çok umutlu değilim ikinci ilişkiden.. bu akşamda yeniden test yapmadım.. çünkü sonuç ne olursa olsun ilişki olmayacaktı nasılsa yarın akşama yine test yapmalı mıyım
canım üst üste yapmakla iyi etmişin ben 10.11 gün yaptım üstüste ve oldu, sen o sıvının azlığına bakma canım içinde milyonlarca sperm var sen göremezsinyarın test yap bakalım ne olur ne olmaz, çift çizgi görürsen bidaha çalışın
şuanda gidip suratına yumruk atasım varrrr
kızlarr moralim çok bozuuukkkkk,süt buharında son gecem ve hemen arkasından halvet gerekiyorr,ama benim uyuzz kocammm çok uykum var diyip uyumaya gittii ,anlayamıyorum ben adamı yaa,kendiside en az benim kadar istiyor ama çaba sarf etmiyorrr
şuanda gidip suratına yumruk atasım varrrr
kız onun yerine git sırnaş adama yumruk atarsannn bayılır öylede işine yaramazkiiii
tatlım bozma moralini yaa ahhhh bu erkekler neden hepsi aynııhep biz çabalıyoz hep biz uğraşıyoruz onlarda yan gelip yatıyo benimkinede e vitamini iç diyom bi sürü laf söylüyo ne varsa sanki altüstü bi hap yutacak
canım benim bende çoğu kez aynı duyguyu aynı sebeble kocama besliyorumsonra geçiyor bu his Allah tan kalıcı bi duygu değil..
hoşçakl görüşürzz:79::79:kızlar ya siz neden bu kadar geç geldiniz sankimm, hepiniz bi anda geldiniz ama benimde uykum geldi o yüzden ben gider.. çokca öptüm.. görüşürüz..
kızlar ya siz neden bu kadar geç geldiniz sankimm, hepiniz bi anda geldiniz ama benimde uykum geldi o yüzden ben gider.. çokca öptüm.. görüşürüz..
bugn bnmde iğnem vardı 10 da bnmki geldi 10:30 sonra bi baktık enjektör yok bu seferde bunun için gitti.11 de iğnemi oldum bi sorun olmaz demi doktor 10 dedi ama:44:
bi sorun olmaz umarım canım bende vurulduğumda 12 demişti tam saatinde yaptır demişti ama inşallah sıkıntı olmaz ve bebeğin yola çıkar canım hayırlı olsun
neden değişiyorki bu saat anlamadım....muayne olduğumda saat 11 buçuktu mesela...
kızlar ayrıca doktorum dediki ilişkiden sonra belinin altına yastık koy bacaklarını çapraz yap ve duvara dire dediii....demekki asparagas haber değilmiş bacakları havaya dikmek....
vayy bacaklar çapraz hee,yaşasınnn yeni bişey daha öğrendim,uyguluyorum bu geceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?