Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

İlk yaptığım testde eşitdi çift çizgi o gün ilişki oldu ertesi gün kinci çizgi hafif silikti yine ilişki oldu ama eşime dedim bugece dinlenicez dedim ama o yok şansa bırakmayalım dedi ama çok sperm yoktu (çok çok afedersin..) dolayısıyla çok umutlu değilim ikinci ilişkiden.. bu akşamda yeniden test yapmadım.. çünkü sonuç ne olursa olsun ilişki olmayacaktı nasılsa yarın akşama yine test yapmalı mıyım

canım üst üste yapmakla iyi etmişin ben 10.11 gün yaptım üstüste ve oldu, sen o sıvının azlığına bakma canım içinde milyonlarca sperm var sen göremezsin yarın test yap bakalım ne olur ne olmaz, çift çizgi görürsen bidaha çalışın

ayyy :)) canım benim çok hoşsun yaa.. bende dün akşamdan beri üzülüyorum adama da bişey demedim neden hiç sperm gelmedi diye inşAllah dedğin gibi benim göremediğim milyonlarca sperm vardır inşAllah

kızlarr moralim çok bozuuukkkkk,süt buharında son gecem ve hemen arkasından halvet gerekiyorr,ama benim uyuzz kocammm çok uykum var diyip uyumaya gittii ,anlayamıyorum ben adamı yaa,kendiside en az benim kadar istiyor ama çaba sarf etmiyorrr

tatlım bozma moralini yaa ahhhh bu erkekler neden hepsi aynıı hep biz çabalıyoz hep biz uğraşıyoruz onlarda yan gelip yatıyo benimkinede e vitamini iç diyom bi sürü laf söylüyo ne varsa sanki altüstü bi hap yutacak

kızlar ya siz neden bu kadar geç geldiniz sankimm, hepiniz bi anda geldiniz ama benimde uykum geldi o yüzden ben gider.. çokca öptüm.. görüşürüz..

kız onun yerine git sırnaş adama yumruk atarsannn bayılır öylede işine yaramazkiiii

canım benim bende çoğu kez aynı duyguyu aynı sebeble kocama besliyorum sonra geçiyor bu his Allah tan kalıcı bi duygu değil..

uykusuna başlicam şimdi bennnn,işim bitsin paşa paşa uyanacakk valla hiç kurtuluşu yokk

bugn bnmde iğnem vardı 10 da bnmki geldi 10:30 sonra bi baktık enjektör yok bu seferde bunun için gitti.11 de iğnemi oldum bi sorun olmaz demi doktor 10 dedi ama:44:

bugn bnmde iğnem vardı 10 da bnmki geldi 10:30 sonra bi baktık enjektör yok bu seferde bunun için gitti.11 de iğnemi oldum bi sorun olmaz demi doktor 10 dedi ama:44:

bi sorun olmaz umarım canım bende vurulduğumda 12 demişti tam saatinde yaptır demişti ama inşallah sıkıntı olmaz ve bebeğin yola çıkar canım hayırlı olsun

bi sorun olmaz umarım canım bende vurulduğumda 12 demişti tam saatinde yaptır demişti ama inşallah sıkıntı olmaz ve bebeğin yola çıkar canım hayırlı olsun

umarım cnm inş...bende bu yüzden kızdım ona ama napayımmm elden bişi gelmiyo kendiside deli gibi istiyo ama bişey olmaz dedi .......:97:

neden değişiyorki bu saat anlamadım....muayne olduğumda saat 11 buçuktu mesela...
kızlar ayrıca doktorum dediki ilişkiden sonra belinin altına yastık koy bacaklarını çapraz yap ve duvara dire dediii....demekki asparagas haber değilmiş bacakları havaya dikmek....

vayy bacaklar çapraz hee,yaşasınnn yeni bişey daha öğrendim,uyguluyorum bu geceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…