Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ben neden sondayım daha adet olmadım 17 eylül bnm batım......çok üzüldüm şuan adet olmadan adet ettiniz

a.slm canım hoşgeldin,evet uykum yok
tatlım sanırım günü geceni listenin sonuna alıyor pembiq,tam emin değilim ama yarın kendisi cevaplar:)
sen niye uyumadın.?
hoşbulduk uykum yok şuan nedense gün içinde uykum gelmişti gitti şimdi annemdeydik şimdi geldik..bir bakıyım kulüpte neler olmuş diye..

kuzummm baya oldu ameliyat olalı niye bişey yapılamasınkiii

ne bilyim ya cıkarken uyuz hemsıreler tembih etti 6 hafta yasak dıyebırde amelıyat sonrası yasak durumlar dıye bır kagıt vardı ondada oyle yazıyordu ben de doktoruma sorma geregı duymadım.oda bana ben sana oyle bırsey demedım dıye benı dınlemıyorsun dıye fırca attı benım sucum varmı kı burda

lıstemızın 7 hamişi sen olursun ınsallah canım sonrada tülü artık eklensın lısteye bır kac kişi daha

inşallah canım sırayla hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız ama ben hiç idrar testlerinden olumlu sonuç alamıyorum ki kan testine gideyim tekrar yine yaptık tık olsa çıkardı bence ümitlerim tükeniyor..moralim bozuluyoo bilmiyorum bu işin sonu ne olacak.ayın 17 sinde kan sonucu 2.00 idi adet günü yaptrdm şimdi 3 oldu bugün hala gelmedi kısmet belkide adet tarihim değişiyo

amin canım inşallah bırın once alırız yavrularımzı kucagımıza.moral bozmak yok ne olursa olsun herşeyın vakti var.bazen düşünüyorum acaba cok ıstedığimiz içinmi olmuyor diye belkıde bıraz oluruna bırakmak lazımdır...:44::44::44:

arkadaşlar ne olur bişi söleyin adetim tam bir hafta gecikmişti az önce test aldım ikincisi çok net değil ama çift çizgiyi gördüm sahab ilk idrarım değil 7 aydır olmuyordu polikistik over var allahım elim ayağım titriyo doğrumudur ne dersiniz biş isöleyin nolur

heyecanlanmakta haklısın canımda sakin ol biraz en doğru sonucu kan testi verir ama 1 hafta geciktiği için sonuç inşallah doğrudur içimden hamilesin diye geçiyor arkadaşım umarım öyledir

Istersen resmini ekle yorum yapalim. Ben 2 gundur bircok siteden silik cizgiler hakkinda bilgi topluyorum, yorumlari okuyorum.
Silik de olsa gorduysen hamile olmalisin bence. Hadi hayirlisi

Turk siteleri gectim yabanci sitelerdeki silik cizgi orneklerini inceledim hatta
dpo kac nasil silik cizgi gostermis, battan sonra nasil cizgi olmus falan
ama bir kendi testimde goremedim su silik cizgiyi

ayyy canım benim rabbim biran önce gösterir inşallah bende ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım 2.çizgiyi görünce şimdi sen gebelik testi olsan ne olurdu sanki dedim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…