- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
günaydınnnn
cardelens sen oldun mu adet canım
hayır canım olmadım ama çift çizgiyide daha görmüş değilim..dün gece 2 tane test yaptım bişi çıkmadı
sabahki idrarınla yapsaydın keşke canım inşallah bebişi gösterir bu gecikme
selam pasi hoşgeldin nasılsın
ne biliyimm dayanamadım yaptım şimdi alsam yapsam olmaz mı daha bişi yemedim tuvalete gittim ama
cümleten günaydinn....dün çok kötüüü bi gece geçirdimm..eşimin ateşiiii anidenn 39.0 a yükseldiii.çok panikledikk.evde yapmadigimiz şey kalmadiiii ama bitürlüüüü düseremedikk.apartoparr hastaneye götürdük.....eve geldigimizde biraz iyi sayiılırdıı.dogru düzgün uyuyuamadim ama yinede atesimii ölçtümm 36.7 nekadar dogruysa artıkksunu anladimkiiii hayataa saglıktan başka önemliii bişi yok.esim karsimda bebek gibi yatarkennn herşeyden vazgectimm.sadece onu bana bagışla dediim.ALALH kimsenin kocacasinii içinde benimkinide başımmdan eksik etmesinn...........
iyi sayılırım cnm şu bekleyiş hayırlısıyla bir bitseydi..
sen nasılsın nasıl gidiyor çok şükür kalbinide gördün sağlıkla kucağına da alırsın inş.
ayyy canım yaaa geçmiş olsun ama çok güzel yazmışsın çok beğendim..
cümleten günaydinn....dün çok kötüüü bi gece geçirdimm..eşimin ateşiiii anidenn 39.0 a yükseldiii.çok panikledikk.evde yapmadigimiz şey kalmadiiii ama bitürlüüüü düseremedikk.apartoparr hastaneye götürdük.....eve geldigimizde biraz iyi sayiılırdıı.dogru düzgün uyuyuamadim ama yinede atesimii ölçtümm 36.7 nekadar dogruysa artıkksunu anladimkiiii hayataa saglıktan başka önemliii bişi yok.esim karsimda bebek gibi yatarkennn herşeyden vazgectimm.sadece onu bana bagışla dediim.ALALH kimsenin kocacasinii içinde benimkinide başımmdan eksik etmesinn...........
canım benim çok geçmiş olsun eşine..
allah şifa versin tez zamanda ...
ee neden yükselmiş peki ateşi rahatsızlığı neymiş..
tabiki önce sağlığımız canım ilk önce allahın bize verdiği bu bedene sahip çıkıcaz ondan sonra geri dünya telaşları
geçmiş olsun canım neden yükselmiş o kadar Allah göstermesin bir daha
allah razııı olsunn canim dostlarimm...iltihapp varmmişşşş vucudunda ondan yükelmişşş.bir poşett igne verdiii sabahh AKSAMM yapılsın diyee.az önce konustuk.iyiyimişşş çok şükürr
çok şükür canım iğnelerini olsun dahada iyi olur sen üzme kendini...
ben kahvaltıya geçiyorum görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?