Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

iyi sayılırım cnm şu bekleyiş hayırlısıyla bir bitseydi..
sen nasılsın nasıl gidiyor çok şükür kalbinide gördün sağlıkla kucağına da alırsın inş.

cümleten günaydinn....dün çok kötüüü bi gece geçirdimm..eşimin ateşiiii anidenn 39.0 a yükseldiii.çok panikledikk.evde yapmadigimiz şey kalmadiiii ama bitürlüüüü düseremedikk.apartoparr hastaneye götürdük.....eve geldigimizde biraz iyi sayiılırdıı.dogru düzgün uyuyuamadim ama yinede atesimii ölçtümm 36.7 nekadar dogruysa artıkk sunu anladimkiiii hayataa saglıktan başka önemliii bişi yok.esim karsimda bebek gibi yatarkennn herşeyden vazgectimm.sadece onu bana bagışla dediim.ALALH kimsenin kocacasinii içinde benimkinide başımmdan eksik etmesinn...........

ayyy canım yaaa geçmiş olsun ama çok güzel yazmışsın çok beğendim..

iyi sayılırım cnm şu bekleyiş hayırlısıyla bir bitseydi..
sen nasılsın nasıl gidiyor çok şükür kalbinide gördün sağlıkla kucağına da alırsın inş.

canım sen kendi kendine çok stres yapıyorsun..
erkenden testlere başladın boş yere kendini üzdün...
inşallah hakkında en hayırlısı olur..
ben çok şükür iyiyim..
şimdilik yolunda herşey perşembe kontrolüm var ..
inşallah güzel haberler getiririm size..

canım benim çok geçmiş olsun eşine..
allah şifa versin tez zamanda ...
ee neden yükselmiş peki ateşi rahatsızlığı neymiş..
tabiki önce sağlığımız canım ilk önce allahın bize verdiği bu bedene sahip çıkıcaz ondan sonra geri dünya telaşları

geçmiş olsun canım neden yükselmiş o kadar Allah göstermesin bir daha

geçmiş olsun canım neden yükselmiş o kadar Allah göstermesin bir daha

allah razııı olsunn canim dostlarimm...iltihapp varmmişşşş vucudunda ondan yükelmişşş.bir poşett igne verdiii sabahh AKSAMM yapılsın diyee.az önce konustuk.iyiyimişşş çok şükürr

allah razııı olsunn canim dostlarimm...iltihapp varmmişşşş vucudunda ondan yükelmişşş.bir poşett igne verdiii sabahh AKSAMM yapılsın diyee.az önce konustuk.iyiyimişşş çok şükürr

çok şükür canım iğnelerini olsun dahada iyi olur sen üzme kendini...

ben kahvaltıya geçiyorum görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…